geçen de yolda giderken işte nasıl sancılandım. sırtım falan acıdı resmen. tuvalete gittim geçti.kardeşime dedim. madem geçti ne soruyon diyo :))) o da benden bıktı. çocuk doktoru olmicam senin yüzünden.şimdiden günde yüz tane soru soruyon dio :)) gene de doktora diyim ben. bi de hala sabahları öğürmem geliyo yaa. ara ara bulantılarım oluyo akşamları. dokuz ay böyle gitçek herhalde.
Arkadaşlar slm şimdi doktordan geliyorum. Gördüm oğluşumu maşallahı var teyzeleri. Ama renkli ultrason detaylı derken biraz hüsrünü uğradım. Yada bu doktor benimi kandırdı anlamadım. Kendi ultrason cihazında baktı sadece birkaç ayar değiştirdi o kadar. Renklide yüzünüde göstermedi zaten öyle net göremedim. Siyah beyazda daha net görünüyor. Bence biraz kandırıldım gibi neyse şükür yinede herşey yerinde 4 aycık kaldı nasılsa görücez. Bu arada 25 cm 452 gram olmuş.kısmet eli ayağı,aklı sağlıklı olsunlarda gerisi boş zaten.
geçen de yolda giderken işte nasıl sancılandım. sırtım falan acıdı resmen. tuvalete gittim geçti.kardeşime dedim. madem geçti ne soruyon diyo :))) o da benden bıktı. çocuk doktoru olmicam senin yüzünden.şimdiden günde yüz tane soru soruyon dio :)) gene de doktora diyim ben. bi de hala sabahları öğürmem geliyo yaa. ara ara bulantılarım oluyo akşamları. dokuz ay böyle gitçek herhalde.
maşallah maşallah. allah sağlık versin hem bize hem bebeklerimize.ultrason multrason, insan sürekli bakmak istiyor.
detaylı ultrason da tam olarak neye bakıolar.nesini ölçüolar.bana doktor hiç bahsetmedi valla.tetenoz aşısından bahsetti.cuma doktora gidicem ona göre gidim sorim.
evet en güzeli zaten randevuyu erken vermiş olması:)
ya boyu kilosu ortalama değer içindeyse sorun yapmaya gerek yok bence. belki sonradan açılır çocuk boylu olur :))
ayy dünedain elin arap memleketinde nasıl çalıışıyorsun o sıcaklarda. burda iki gündür çok sıcak ki orası kadar olamaz herhalde dayanamıyorum ben.iyi ki sıcaklar son aylarımıza gelmedi.
calisma sartlarim valla allah yuzume bakti cok iyi cok sukur :)) sirket esimin dayisinin oldugu icin birde esimde bende sorumlu mudur oldugu icin borum otuyor acikcasi kimse gidisime gelisime karismiyor..rahatsizsam genelde ogleden sonra kalmiyorum eve gidiyorum...birde hamilelik ilk 4 ayi cok zor gecti santiyedeyim benden baska bayan yok hepsi ofiste calisiyor..ondan calisanlar erkek oldugu icin bisey olacak korkuyolar ne dersem oluyor :))) sicaklar tabiki cehennem gibi ama cok disari yanliz cikmiyorum tansiyonum sak diye dusuyor..esimde beraber hareket ediyorus..yanliz birakmiyor saolsun..he isin guzel tarafi burasi kasim ayindada cok sicak :)) aralikta ocakta soyle bir soguyor hirka giydiriyor col ruzgarlari yuzunden..onun disinda havalar hep guzel..ama su aralar sicak bunaltiyor bebekte buyuyor giyindiklerim geriyor hava midemi bulandiriyor yani....
Günaydın herkese:)
valla zor işin biz burdaki sıcaklara sıcak diyoruz. Akşamları uyuyamıyoruz. Allah yardımcın olsun.
şu sendeki tabloyu paylaşabilirmisin acaba?
Birde ben dün doktora sordum kan ilaçlarını ve vitamini doğuma kadar devam edicez.
irmak ben sana siteleri verim istersen oradaki semalari takip ediyorum..
iki ayri site vermek yasakmi bilmiyorum ama heralde bisey olmaz...sonucta bilgi paylasiyorum
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
e gebelik guzel bir site onu takip ediyorum zaten basindan beridir..otekini gecen buldum ama guzel olda basinca uzerine haftalarin bilgilerini veriyor...
calisma sartlarim valla allah yuzume bakti cok iyi cok sukur :)) sirket esimin dayisinin oldugu icin birde esimde bende sorumlu mudur oldugu icin borum otuyor acikcasi kimse gidisime gelisime karismiyor..rahatsizsam genelde ogleden sonra kalmiyorum eve gidiyorum...birde hamilelik ilk 4 ayi cok zor gecti santiyedeyim benden baska bayan yok hepsi ofiste calisiyor..ondan calisanlar erkek oldugu icin bisey olacak korkuyolar ne dersem oluyor :))) sicaklar tabiki cehennem gibi ama cok disari yanliz cikmiyorum tansiyonum sak diye dusuyor..esimde beraber hareket ediyorus..yanliz birakmiyor saolsun..he isin guzel tarafi burasi kasim ayindada cok sicak :)) aralikta ocakta soyle bir soguyor hirka giydiriyor col ruzgarlari yuzunden..onun disinda havalar hep guzel..ama su aralar sicak bunaltiyor bebekte buyuyor giyindiklerim geriyor hava midemi bulandiriyor yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?