***** 2011 Mart Hamileleri *****

kızlar biz oğluşum için büyük alış-verişimizi ramazandan sonra yapacağız...ama ben dayanamayıp ilk defa bu haftasonu ufak ufaktan kıyafetler falan almaya başladım çok güzel bi duygu Allah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı, giydirmeyi nasip eder inş. aslında daha fazla şey almak isterdim ama eşim yanımda değildi bu duyguları onunla beraber yaşamak eminim çok daha güzel olacak

üf üfff ben çok kilo aldım sanırım. Hamile kalmadan önce 53 olmam lazım. Doktorun ilk tartısına çıktığımda 7 haftalıkken 59 kiloydum. şimdi ise 67 kiloyum çok gitim galiba boyumda 168 aman neyse şu sıralar fazla takmıyorum çünkü kendimi şişko hissetmiyorumki öylede değilim zaten. Artık kaç defa şişmanlarki bir insan diye kendimi avutuyorum yani ben 20-25 kilo alıcam sanırım. 75-78 le doğuma girsem iyidir. :44:
Bu arada yarın detaylı ultrasona giricem çok heyecanlıyım.
Selemi sen girdinmi????
Birde patronumla işten ayrılmak için konuşucam ama nasıl konuşcam bilmiyorum. Bir akıl verirmisiniz.
Ben istiyorumki eylülün 23 ünde izne çıkayım. Ekimin 5inde 32.haftam doluyor. O zamanda rapor alayım. 4 ay raporlu zamanimı geçireyim. Daha sonra çıkışımı versinler hemen tazminatımla birlikte. Işsizlik parasına yazılayım. Ama daha bir türlü nasıl konuşmaya başlıcam karar veremedim. Siz nasıl yapacaksınız?
Ammada uzun yazdım. Yoruldum

boş ver sen kiloyu takma kafana bebekler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...canım ya detaylıya sen bi gir baklım nasıl bişeymiş nelere bakıyorlar ona göre bizi aydınlat bende dr uma sorayım, dr hiç bahsetmedi çünkü
özel sektörde bu izin hakkında konuşma işleri biraz zor galiba ALLAH yardımcın olsun, patronun iyi sakin bi gününe denk getir ve anlatmaya başla sonuçta o da biliyordur bu işleri daha önce hamile çalışanı olmuştur herhalde..

ben yarın bir gideyim hayırlısıyla haberleri veririm inşallah:)
evet özel sektör sıkıntı adamı boş bulsam hemen konuşucam ama bir türlü müsait ve uygun bir zaman bulamıyorum

yürüş diyorsunuz da ben çok çabuk yoruluyorum ne yapcaz, kısa kısa yürüyüşler yapıp oturuyorum
3 haftada 3 kilo çok yaaa emin misin baskül bozuk olmasın...3 haftada 1,5 kilo olmalı...

yok ama ben yedim baya.daha dorusu yedirdiler :)) ondan önümüzdeki ay kilo almamaya bakıcam artık. aynen ben de öyle iki yürüyorum yoruluyorum.ama yürümeye çalışıcam bakalım. yürüdükçe açılır belki vücudum.
ben de bebeğe bi şeyler almak istiyorum ama nerden ne alınır bi araştırmak lazım.istanbul derya.bi de şimdi alırım sonra daha güzelini görürürm diye de çekiniyorum. son zamanlarda alışveriş de zor olur ama.bi yandan kendini taşıyamican bi yandan alışveriş stresi.doğum çantası hazırlarım erkenden. bi de yatak araştırmak lazım. park yatak iyi diyorlar.oda kurmayı düşünmüyorum ama bi de eşyaları için dolap lazım.bunları şimdiden düşünmeye başliyım ben anca düşünürüm :))

özel sektör zor gerçekten yaa.allah yardımcınız olsun.patronunuz da çoluğu çocuğu varsa anlar herhalde halden.doktorunuzdan izne çıkmanızı gerektiren bi belge falan götürün olmadı. doktorum böyle diyo diye daha etkili olabilir.bizim doğum izinleri falan var allahtan.

valla ben patron konusunda sansliyim ama konus niyetini soyle sonucta issizlik parasini onlar degil devlet oduyor ablamda oyle yapti valla 10 ay cok rahatti hem parasi vardi hemde evde yatti...simdide cocugunu buyutuyor o birde diplomasini kiraladi ise gitmiyor ama bir ogretmen olarak calisiyor gozukuyor kadrolarinda sadece diploma acigi vardi oda verdi...sigortasini oduyorlar heray birde para veriyorlar masallah ablama diyorum senin gibi olsam hic calismam bende verecektim diplomami ama yurt disindayim diye tirstilar denetim halinda gelemessem diye..simdi devletten cocuk sut dogum parasida alacak :))
hicbir sansinizi kacirmayin sonuna kadar tirmalayin sonucta babam senelerce her vergisini odedi devlete bizde odedik odesin devlet simdi...

kilo sorununada aman bosverin dikkat edin yeter rabbim kime ne uygun gormusse o sekilde olacak..yuruyus belli bir aydan sonra yarim saat yuruyup 15 dak dinlenin sonra isterseniz uzerine yarim saat yine yuruyebilirsiniz diye okumustum...bende alisveris merkezlerinde klimali ortam bulunca tavaf ediyorum disarida yurumuyorum...yada en fazla evde yurume bandinda 10 dak yuruyup sabaha kadar uyuyorum...

Evet bencede bir fırsatını bulup konuşmalıyım bu hafta...
Bende yürüyüşlere başladım sayılır bazen her gün bazen 2 günde bir eşimle 50-55 dk. Hafif tempo yürüyoruz. Hergün yapmak istiyorum ama malesef bazen şartlar el vermiyor. Eylül gibi işten çıkarsam sabahları kendim. Akşamlarıda eşimle yürürürm diye düşünüyorum.

bende 7 haftalıken 59 kiloydum o yüzden dikkatimi çektin . Sen benden iyi durumdasın içini rahatlatıcaksa . Şu an 64 kiloyum ve sadece 14 haftalık olduk henüz, daha çok kilo alacağım yani

Son düzenleme:
mrh bu lıstey adımı yazıdrmak ıstıyorum

5 mart son adet donemım aralık 10 da bebegım gelıor ısımı henuz bellı deıl cunku cınsyetını gostermıor benım yasım 22 aydın dn yazıor ıns bundan snra bu forumda sızlerleyım arkadaslar

Son düzenleme:
guzel bebisler guzel anneler gunaydinn....

dun arkadasim geldi masallah oturduk dana gibin yedim valla :))) durumun farkinda oldugum icinde sadece zeytinyagli seyler yapmistim :) arkadasim pogaca getirmis ondanda 4 tane yedim...kendim borek yapmistim ondanda 1 dilim yedim..sonra turk kahvesi yaptik tatli yapmistim bi tanede ondan yedim..aksam oturdum esimle yine aradan 2 saat gecmemesine ragmen yine yedim ustune super boy kornet yedim sonra cerez getirdim biraz onuda yedim...yani faal bir aksamdi bugun sadece 1 adet pogaca vitaminlerimi aldim simdi sadece sicak su iciyorum...sohbet guzel olunca baya kaynadi arada dengelemek lazim...sonra topladim geri kalan herseyi ise getirdim arkadaslarla oglen yemegi planliyorus..malum evde kalirsa mazallah ben heralde yine yerim...

bu duruma oglum cok sevindi tabi...ablamla gecen telefonla konusuyorum diyorumki oglum patates kizartmasini cok seviyor oda dediki tabi severler totoyo ne yapisacak gidip gelip onu severler bende ilk oglumda cok cikolata yemistim...cok sisirmisti beni :))))

Günaydın herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum.

bende 7 haftalıken 59 kiloydum o yüzden dikkatimi çektin . Sen benden iyi durumdasın içini rahatlatıcaksa . şu an 64 kiloyum ve sadece 14 haftalık olduk henüz, daha çok kilo alacağım yani

merhaba bilmiyorum ne iyi ne kötü ama artık takmamaya karar verdim. Bugün detaylı ultrasona giricem çok heyecanlıyım. Ben elevit kullanıyorum. Doktora söylicem vitaminimi değiştirsin. Belki kilo o yapıyordur. Elevit kullananların hepsi kilo alıyor.

oh oh maşallah aman dikkat et sonra bizim gibi alma kiloları

yok bugun az yiyorum iste hatta meyve bile yemedim sabah 900 ml normal su ictim evden cikmadan simdi 2. bardak sicak suyumu iciyorum oglende az yedimi bitti aksam pirasa yapmayi planliyorum bir aksilik olmazsa...yada farkli bir corba gunu kapaticagim insallah...yani sicak suya devam :)))

elevit ben 1 ay kullandim ama kilo almadim hatta ben elevitten daha yogun bir vitanim kullaniyorum oda kilo yapmadi...sende itiraf et benim gibi saglam yemis olmayasin :)))

selam kızlar ne haber nasılsınız nasıl geçiyor gününüz,
ben biraz sıkılıyor gibiyim, uykum da geliyor hiç bi şey yapasım yok...

selam kızlar ne haber nasılsınız nasıl geçiyor gününüz,
ben biraz sıkılıyor gibiyim, uykum da geliyor hiç bi şey yapasım yok...

selamlaar.

tatil dönüşü evde o kadar iş varki.temizlikçi kadın çağırdım bugün eve.şimdi o çalışıo ben de başında bıdı bıdı muhabbet ediom. arada nete bakıorum falan.
yeni kahvaltı yaptım gene acıktım. masadan kalkana kadar gene acıkıyorum.malum yemek yemek de enerji isteyen bişi
dün akşam yemek yedik sonra çamlıcaya çıktık. çıkar çıkmaz ben gene acıktım zor tuttum kendimi gözleme neyin yememek için.sonra dondurmalı tavukgöğsü yedim. idareten :))) ama orda oturup bi daha bi güzel yemek yiyebilecek potansiyelim oldu yani. kendimden korkuyorum :))
benim kız da anası gibi olacak herhalde. kalorili şeyler yiyince kıpırdıyo. geçen tofita yiyodum "bi daha bi daha " diye tekmeledi durdu :)))
kardeşim doktor. ona soruyorum cips falan yediğimde alışır mı bu kötü alışkanlığa die."o onun tadını alamıo ki kalorisini alıo" dedi. "ay yazııııık" dedim. bu lezzetten mahrum kalıo arada bi cips yiyorum ben ya.ama bıraktım artık.

allahim bak valla imrendim simdi ben temizligi kendim yapmak zorunda kaldim 3 gundur inan dinlenemiyorum surekli uyku halindayim sabahta zor uyaniyorum..birde bende soyle turkiyedeki gibi isini iyi yapan temizlikci bulsam ne guzel olacak...ayrica camlicaya yakinmi oturuyorsun benim ailem buyuk camlicada oturuyor cok yakin 10 dak falan...yazin surekli oralarda olurduk...
oglumun amcasi ise gelisine koko almis simdi bi tane yedim oynadi oynadi durdu yerinde tatli sevmem normalde cok fazla ama baktim oynuyor biraz daha yedim...sirf o sahneyi gorebilmek icin sizde kiyafetlerininz ustunden gorebiliyormusunuz tekmeleri..
birde idrar rengi sizdede koyu sarimi yani surekli kontrol ediyorum ben iltihap var diye suda iciyorum banamisin demiyor...sabahtan beridir 1500 lt su ictim 3 kere zor wc gittim bu su nereye gitti simdi :))))

yok çekmeköyde oturuyoruz.ama eşim iş değiştirdi.maslakta yeni şirketi.o tarafa taşınıcaz herhalde ama bebekle nasıl olacak bilmem akşam çok sıcaktı orası serindir diye gittik ama değildi valla.
benimki o kadar bariz koyu değil ama idrarımı yaparken sancılanıyor. onu doktora soracağım. tuvaletim gelirken de ağrı hissediyorum.ya çok sık üşütüyorum ya da bi enfeksiyon var herhalde.kiraz sapı çayı iyi geliomuş idrar yolu enfeksiyonlarına.şimdi biriktirmeye başladım sapları kurusun çayını yapıcam.
kardeşim demişti ki kadınların çoğu idrar yolu enfeksiyonuyla dolaşıo. o boğazın acıması gibi bişi. olur geçer kendi kendine sen su iç bol bol demişti. bebeğe zararı olmazmış.

bende simdi agri falan yok allah cok sukur ama gece klima carpti uyurken sanirim ondan dolayi biraz kasiklarim agridi...ondan gun boyu sicak su ictim surekli..ama agrin varsa doktora mutlaka soyle bende oyle agriyi onemsemedim acile zor goturdu esim valla...tabiri caizse sanirim koptu biseyler geliyor dedim yok boyle bir agri :))))su ic icte oda bir yere kadar :))))

geçen de yolda giderken işte nasıl sancılandım. sırtım falan acıdı resmen. tuvalete gittim geçti.kardeşime dedim. madem geçti ne soruyon diyo :))) o da benden bıktı. çocuk doktoru olmicam senin yüzünden.şimdiden günde yüz tane soru soruyon dio :)) gene de doktora diyim ben. bi de hala sabahları öğürmem geliyo yaa. ara ara bulantılarım oluyo akşamları. dokuz ay böyle gitçek herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…