kızlar merhaba
bizde isim konusunda kararsız kalanlardanız eşim kaan istiyor ben de doruk iki isimde koymak istemiyoruz.
sizce hangisi koyalım?:26:
benim oglumun adida kaan bugra olacak allah nasip ederse insallah ben ogle sevmeye basladim bile :)) herkes cok begendi ama doruk ismide guzel istiyorsan 2 tane koy
kızlar merhaba
bizde isim konusunda kararsız kalanlardanız eşim kaan istiyor ben de doruk iki isimde koymak istemiyoruz.
sizce hangisi koyalım?:26:
normal doğurabilirsem önceliğim o tabi....henüz drla konuşmadık o hangisini uygun görecek bakalım artık kısmet..
hadi bakalım sende hayırlı, sağlıklı haberler alırsın inş. her yiğidin yoğurt yeyişi başkadır derler bizim drlar içinde bu geçerli galiba :))
bi de bizim ufaklığın beklenen doğum tarihi hep değişiyor 15 kasım sata göre, bi kaç hafta öncesinde 13 kasımdı (13 kasım sözlenme yıl dönümümüz), şimdi ise 11.11.2011 inş. artık şaşmaz da oğlum unutulmayacak bu güzel tarihte sağ salim doğar...Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş...bu tarihler o bahsettiğim ultrason çıktısında yazıyordu...
Aman yorma kendini fazla . Afiyet olsun sana bende mısıra bayılırım.
önceliklerim zaten su, yoğurt ve haşlanmış mısır
şeker yükleme testi 24-28.haftalar arasında yapılıyormuş bilgin olsun.
Bu arada herkese iyi tatiler diliyorum:)
amin:) merhaba hoşgeldin allah tamamına erdirsin inşallah. kızmı erkekmi?
2 kilo almışsın ama çatlak oluşması için az bir kilo değilmi. ilerleyen zamanlarda inşallah daha fazla olmaz.
slm hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin :)
valla 2 kilo aldım deyince gerçekten çok şaşırdım....sen mi kilo almamak için uğraştın, yoksa kilo alamadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?