2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben folic acid plus kullanıyordum günde 3 defa midemi bulandırıyordu. şimdi doktor onun yerine solgar folic acid yazdı gece yatarken 1 adet al dedi aynı işlevi görüyormuş mideyide bozmuyormuş kullanan varmı aranızda ??

folic plus beni de mahvetti. bıraktım bende onun yerine hergün 1 tane elevit kullanıyorum

ya evet şimdi senin yazılarını okuyordum canım tekrar gözün aydınn senin haberlerinede çok mutlu oldum...

çok geçmiş olsun canım tekrar gözünaydın diyelim sana:)))[/QUOTE]

gözünnnn aydın.... ne güzel güzel haberleri almak. darısı başımıza...maşallah.:nazar:[/QUOTE]

sağolun canlarımmmm çok şükür yaaa. darısı sana olsun inşallah caznurum darısı doğumlarımıza inşallah yaaa

merhaba kızlar çok sevindim sultan,caznur bebişlerinizin kalplerinin pıtpıtlarını duyduğunuza:nazar:bende yatışa devam akşam iğne vurulmaya gidicem kafamçokkarıştı

selam kizlar nasilsiniz?aramiza yeni katilan hamisler hayirli olsun hosgeldiniz,kalp atislari keseyi gören arkadaslarimda gözunuz aydin diyorum,ya benim bi dahaki randevum 1 ay sonra ooo bekle babam bekle:)su yorgunluk sorununu bi atsaydim uzerimden,bi uyusukluk tembellik yakinda adim pasakliya cikmasa iyidir :))neyse ben cikiyim kucuk beyfendinin karnini doyurum sonrada buyuk beyfendiye yemk yapicam,evide toparliyim hafda sonu misafirim var görusuruz kizlar iyi haberlerle gelin insallah

biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.

çok sevindim canım gözün aydın beklemedigine deydi diymi
masallah kuzuna:nazar:

merhaba arkadaşlar
keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

ben 5 haftalıkken görmüştüm 6+2de kalp atıslarını duydum

canım gözün aydın çok sevindim senin adına ya neden denize girme dediki anlamadım bide ben hamileymişim adetim gecikti yeni 2 gün ful denizdeydim yumurtlama zamanlarıda denizdeydim çok şükür biz ikimizde iyiyim keseniin boyu 8 mmden 39 mme çıkmış şükür

oyy maşallah yavruna büyümüş mü annesi:nazar:
hadi senin de gözün aydın ola

fiyatlardan bahsedebılırmısın bıraz canım
sermestcim normal muayene 60 liraydı, dogum takip sürecine girdiğim için sanırım sonunda toplu ödeme yapacagız..aşılama ilaçlar dahil 600 liraydı..ben daha önce başka bir yere gitmedim açıkcası ama arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla piyasa için ucuz bir yermiş..

Jinemed Teksen çamlıbele ait bir yer.. fiyatlarda yardımcı oluyorlar diye biliyorum.. ama kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer..Melike hanım ekstra bilgili bir doktor..

saolasın canım

kızlar ben çıkıyom alışveriş yapcam...sonra görüşürüz.

buarada hepinizin cuması mübarek olsun.

senin de cuman mübarek olsun canım

merhaba, biz de bugün 17:de kalp atışlarını görmeye gideceğiz. İnşallah... Dualarınızı bekliyorum ...

hadi bir güzel haber de senden gelir insallah

Tekrar herkese selam arkadaşlar,

bebişim 9,46mm olmuş.. kalbide atmaya başlamış :)))

maşallah Rabbim nazarlardan korusun hayırlısıyla kucagına aldıgını da gör:nazar:

selam kizlar nasilsiniz?aramiza yeni katilan hamisler hayirli olsun hosgeldiniz,kalp atislari keseyi gören arkadaslarimda gözunuz aydin diyorum,ya benim bi dahaki randevum 1 ay sonra ooo bekle babam bekle:)su yorgunluk sorununu bi atsaydim uzerimden,bi uyusukluk tembellik yakinda adim pasakliya cikmasa iyidir :))neyse ben cikiyim kucuk beyfendinin karnini doyurum sonrada buyuk beyfendiye yemk yapicam,evide toparliyim hafda sonu misafirim var görusuruz kizlar iyi haberlerle gelin insallah

bir ay beklemek cok zor canım
ben onbes günü bekleyemiyorum valla
kolay gelsin yorma kendini cok fazla

çok yoruldum bugün
kalabalık bir grup için yemek hazırladım
ama cok zorlandım daha da bitmedi belim koptu
enerjimiz hemencecik bitiyor artık
bir de kusmam olmamasına ragmen ben kilo veriyorum
sizde de var mı böyle bişey kızlar

minnoşum ben şu an haftalık hamileyim 7 haftalıkken gitmiştik doktora. dr denize girebilirsin sakıncası yok demişti. aksine hamilelikte en güzel spor. sana ii eğlenceler bebişinle kendini yormadan yormadan bol bol yüz.

Tekrar herkese selam arkadaşlar,
bebişim 9,46mm olmuş.. kalbide atmaya başlamış :)))

su ve caznur tebrik ederim sizleri
bebişlerimizin kıpır kıpır karnımızda oynadığı zamanları da göreceğiz inş.
:teytey::CüvCüv:

çok yoruldum bugün

bende var canım 54 kiloydum 1-1.5 kilo verdim ama bende 2 gündür özellikle geceleri çıkarmalar başladı:gitme:çok zor canım allah kolaylık versin çok zor

herkese merhaba, bende 9 haftalık hamişim :) Allah tamamını erdirse mart ayında bıdığımı kucağıma alacağım. Allah isteyen herkesin bebişlerini kucağında göstersin :)

ben sadece bir kere cıkardım su ana dek
ama ara ara bulantılarım oluyor özellikle sabahları
iştahım kesildi ama pek iyi beslenemıyorum bugünlerde:KK43:
insallah bebiş iyi besleniyordur depolardan

çok yoruldum bugün

canım merhaba
aynı durumu bende yaşıyorum. enerjim cok cabuk bitiyor ve uyumak istiyorum. malesef çalıştığım için daha çok yoruluyorum. eve gelip yemek yapıp yedikten sonra uyuyakalıyorum. sanırım 4. aya kadar boyle devam edecekmiş :):CüvCüv:

X