bende feni sevmiyorum:90:
ama mat. bölüm yada öğretmenliği istediğim için sadece fizik çalışıyorum.inş toparlarsın cnm bnm:)
Fen sınavı cumartesi mi pazar mı
pazar.. cumartesi edebiyat sınavı var canım
Fene girmeyeceğim için bilmiodum saol.
Edebiyata girecek olan kaç kişiyiz?
Şimdiden başarılar o zaman :)
saol tatlımm toparlamaya çalışıyorum ama bakalım bnde kimya çalışıyorum mat bölümüne her türlü girersin bnce canım matematiği iyi yaptıysan:)
Fene girmeyeceğim için bilmiodum saol.
Edebiyata girecek olan kaç kişiyiz?
ben ben bende varım:82::82:
Senin konundu dimi yanlış hatırlamıyorum annen tıp istiodu sen istemiodun?
Annenle anlaşabildiniz mi merak ettim
evet cnm çok şükür anlaştık,teyzelerim sayesinde:)anneme doktorluğun en iyi en ideal meslek olmadığını onlarda anlattılar.tıp yerine kabiliyetimin daha fazla olduğu mat. gibi bir bölümde okursam hem ömür boyu mesleğimi severek yapacağımı,o meslekte en iyisi olacağımı bi şekilde anlattılar.Gerçektende öyle değilmi ama kimi mat.yapamaz sözeli çok kuvvetlidir.sözelde biyere yerleşir mesleğinin zirvesinde olur.kimide bnm gibi mat yapar ama dil özürlüdür.Bnm idealimde mat ilgili bi bölümde okuyup mesleğimin zirvesinde olmak istiyorum
tşk ederm cnm sen hangi bölümü istiyosun?
tşk ederim.Sevindim :)
Ayrıca sen kötü bi bölüm istemiosun ki dediğin gibi matematikle arası olmayan binlerce insan var başta ben.
Matematiği sevebilmek çok güzel bişey ben şahsen bırak matematik bölümünü,içinde mat.dersi olan bi bölümü bile yazmayacağım iktisat,maliye gibi.
diyetisyenlikk istiyodumm ama hayal oldu cnmm yaa sağlık alanında bişe istiyorum gene ama puanlar çok yüksek mecbur hemşirelik yazcam galiba
evet cnm ya sağlık alanında puanlar çok yüksek vede birbirine çok yakın.cnm bak yanış anlamada diyetisyenlik de pek iş yok.bundan 3 sene önce komşumuzun kızı diyetisyenlikten mezun oldu iş bulamadı.şimdi de arkadaşıyla beraber lokanta açtılar.hemşirelik idealinse bişey diyemem ama annemim bi arkadaşıda hemşire(4 yıllıktan mezun)şimdi 2 yıllık ebelikten mezun olmak için çalışıyo.ebelikte maaş daha fazlaymış.işte ben anlamamda ikraiyesimi ne oda fazlaymış.hem ebelik puanları hemşirelikten daha düşük tatlım bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?