• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

Açıkçası ben kendimden mucizeler beklemiodum bu sınav için.
Elimden geleni yaptım önemli olan diğer sınav benim için o sınavdan istediğim netleri yapabilirsem süper olur.
Geometri beni de zorladı,gerçi mat.de zorladı ama yaptık işte bakalım,herkese geçmiş olsun sıra diğer sınavlara geldi

cnm ya elinden geleni yaptıysan hiç kafana takma.inş istediğin netleri yaparsın

kızlar çevrenizde matematik yada matematik öğretmenliği okuyan varmı?hangisiiin artısı daha fazla bilmiyorumda ben

Tebrikler canım,ben çevremden hep duyuyorum matematik öğretmenliği olmadı matematik bölümüne girdim diye.
Demekki mat.öğretmenliği daha avantajlı.
Ama yine de bi araştır derim

kıakandımmı ??? mmmm evet kıskandım ..:)
ya bnm erkk arkadasmn da sınavı cok iyi onnda 72 neti var ne ypacm gidecek ankaralara ..:(:((:
:D offf off :(:( inek sevgiln var derdin var hıh:97::97:

oyy oyy cnm bnm ya sende inş. erkek arkadaşınla aynı yere gidersin..

Tebrikler canım,ben çevremden hep duyuyorum matematik öğretmenliği olmadı matematik bölümüne girdim diye.
Demekki mat.öğretmenliği daha avantajlı.
Ama yine de bi araştır derim

tşk ederim:71::71:kızlar bnm ygs mide biliyosunuz hatta konum vardı bunla ilgili herşey rahat girmekte bitiyo.ve kk hatunları bana çok destek oldu.eminimbu sınavımda etkisi oldu.Allah herkesten razı olsun forumdaki

matematik bölümü yada öğretmenliği istiyorum cnm ben .matematik bnm hayatımm:69:sen hangi branşı istiyosun?

Son düzenleme:
:28:o zamn sen matemtk oku bitir bana özel ders ver bnde arkadasın yanınaa gidrm ....:):)
hayırlı olsun canım insallh en gselleri en hayırlıları olur senn içinn ..:) hukuk istiyrdm ama olms gibi özel fln yazacm işte bişeler :)
matematik bölümü yada öğretmenliği istiyorum cnm ben .matematik bnm hayatımm:69:sen hangi branşı istiyosun?

Son düzenleme:
nereye gidiyorum yaa ancak ögrtmnlklerde gidebilirm ankaraya ..:(
gerisekalı dedim ona cok net ypma die dinlemedi .. hih :)
neyse sallayalım şimdi onuu ee canım sen ne istiyorsun :):65:

matematik öğretmenliği yada bölümü istiyorum cnm ben..matematik bnm hayatım:69:sen hangi branşı istiyosun?

:28:o zamn sen matemtk oku bitir bana özel ders ver bnde arkadasın yanınaa gidrm ....:):)
hayırlı olsun canım insallh en gselleri en hayırlıları olur senn içinn ..:) hukuk istiyrdm ama olms gibi özel fln yazacm işte bişeler :)

nie olmasınki cnm daha önünde edb sınavı var.iyi dileklerin için tşk.seninde için de en hayırlısı olsun tatlım:71:

tşk ederim:71::71:kızlar bnm ygs mide biliyosunuz hatta konum vardı bunla ilgili herşey rahat girmekte bitiyo.ve kk hatunları bana çok destek oldu.eminimbu sınavımda etkisi oldu.Allah herkesten razı olsun forumdaki

Evet konunu biliyorum hatta sana herşeyin sonu olmadığını söylemiştim,bak dediğim gibi oldu benim ne arkadaşlarım oldu ygs'den batırıp çok iyi bölümleri kazanan

evet cnm tüm kk hatunlarının dedikleri çıktı.çok rahat girdim sınava yapacağıma inandım. ya birazda oluruna bırakmak gerekiyo.ilkokuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım sınava giremedi trafik kazası geçirdi ki çokta çalışmıştı.yani kısmetten öteye gitmiyo hiçbişey

Ay ya işte bir dakika ne olcağı belli değil şans işi biraz da bu.
Sakin olmak lazım zaten o zaman başarı da kendiliğinden gelio olmazsa da ölüm yok sonuçta ucunda

yaa kızlar bide hepiiniz kendi bölümünüzdenmi girdniz sınava. mesela ben sayısalım sadece fen ve mat gircem .sizde mi öle yaptınız yoksa alan dışı sınavlarada gireniniz var mı?

yaa kızlar bide hepiiniz kendi bölümünüzdenmi girdniz sınava. mesela ben sayısalım sadece fen ve mat gircem .sizde mi öle yaptınız yoksa alan dışı sınavlarada gireniniz var mı?
Ben sadece kendi bölümümden girdim.
Sözel sınavına da girmeyi planlıodum ama ygs'de tarih beni bitirince küstüm tarihe girmedim:63:

Kızlar geçmiş olsun,Allah gönlünüze göre versin.

Saol canım amin herkesin istediği yer olsun bu sene :71:

bazısına matematik bazısına geometri bazısına ikisi de zor gelmiş.. unutmayalımki başarılı olduğumuz alan kadar sınavda hakimiyette önmlidir.. matematik güzeldi ama geometriye geldim bunaldım ayrıca saçımı toplayamadım neden? tokamda metalik aksesuarlar varmış pişe pişe alnımdan ter aka cebelleştim..... sınavda kalemi kalemtıraşa sokacağım diye sol işaret parmağımı sıyırdım sınavda kanadı..(allahtan son 5 dk oldu bu olay) aksilik aksilik üstüne geldi... üzerinde 4 kere işlem yaptığım soruyu son anda gözlerimle çözdüm o kadar kolaymış yani diyorum ya hakimiyet meselesi elimin acısıyla son 5 dk bişeyler çözdüm yine :) geometri bi 25 olsa iyiydi ama 20 oldu sağlık olsun.. sınavdan çıktığımda gömleğim su içindeydi alnımdan boncuk boncuk ter akıyordu.. Allah kimseye yaşatmasın o stresi ölüm gibiydi sabah sınava girmeden önce çok tuhaftım ağlamaklıydım sınav kitapçığı verilince iki damla yaş düştü o kadar.. ama şunu söyleyim bir daha da girmem bu sınava seneye hazırlanmak mı asla!!!

Ben de girerken böyle bi sorun yaşadım metal var mı tokanda dediler incelediler baya bi neyseki polis anlayışlı davrandı birine sordu bununla da mı alınmayacak içeriye dedi diğer görevli de alabilirsiniz dedi çıkarıp atacaktım tokayı sinirim bozuldu.
Bende bidaha girmeyi göze alamam bu sene yerleşeceğim artık seçme şansım yok

Back