Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben çok kötüyüm ya. Ygs herkesin kötü geçerken benim iyiydi. Bundada herkes iyi yapmış benim berbat. Napıcağımı şaşırdım ağlayıp duruyorum öyle kötüyümki anlatamam size. Evet sorular zor değildi normal sorulardı hatta cidden çalışmış olanlara kolay bile gelmiş. Ben naptım peki? Normaldeki netlerimden bile düşük geldi netim. Nasıl bi panik nasıl bi heyecansa anlamıyorum sınavda basiretim bağlandı benim heralde, yapabileceğim soruları yapamadım kolay soruları boş bırakmışım bi sürü işlem hatası ve sonuç toplamda 38 net tam hesaplayamadım ama
Bütün hayallerimden vazgeçtim Şimdi tek istediğim bi yer var orasıda uluslararası ilişkiler. ışık üniversitesini çok istiyorum puanı 425. ygs5-374 ygs6-342. edebiyatım iyi ama naparım bilmiyorum heleki bu sınavdan sonra çöktüm toparlanmaya çalışıyorum. Ondan iyi bişeyler yaparsam sizce puanım 425-430 arası gelir mi?
Sizin netler ne durumda?
matematik bölümü yada öğretmenliği istiyorum cnm ben .matematik bnm hayatımmsen hangi branşı istiyosun?
tşk ederimcnm ya sen bölüm mü okuyosun öğretmenlik mi?hangisinin artısı daha fazla? ııı şey bide hangisinin okunması daha rahat daha kolay şimdiden tşk ederim.tatlım nasıl yetiştin anlatamam çevremdede mat. okuyan yok herkes farklı nişey söylüyoduben matematik okuyorum tatlım merak ettiklerini sorabilirsin:)
tşk ederimcnm ya sen bölüm mü okuyosun öğretmenlik mi?hangisinin artısı daha fazla? ııı şey bide hangisinin okunması daha rahat daha kolay şimdiden tşk ederim.tatlım nasıl yetiştin anlatamam çevremdede mat. okuyan yok herkes farklı nişey söylüyodu
tşk ederim.hangi üniversitedesiniz?anadolu ünv. nasıl szice?
Ben de geçen sene marmara olmadı diye istememiştim başka yer.
Sosyoloji-felsefe istiyorum hedefim de öğretmenlik benim de.
Fels.grubu öğretmeni olmak istiyorum ya da akademik kariyer...
aynı durumdayız cnm yaa edebiyatına güveniyosan yaparsınn 1 hafta sabahla edebiyat coğ zaten ezberinde iyiyse olur yanii
umarım seneye kazanırım
Canım napalım hayırlısı artık, ben çok ağladım ama artık çok geç, ağlamak hayata küsmek bişey ifade etmiyor.. İnsan normalde iyi yaparken sınavda böyle heyecandan panikten kaybedince kötü oluyor tabi ama bakarsın edebiyat çok iyi geçmiş Şimdi yapabileceğimiz en iyi şey edebiyat ve coğrafyaya gece gündüz çalışmak zaten ben onlara çalışmayı seviyorum sürekli ezber yapıp deneme çözmeliyiz, ki 1 hafta temeli olan biri için bence yeterli bi süre.
Çok kötü bi haldeyim bende, toparlanmak zor, ama biyerden başlamak lazım
Ben 1 yıl daha burda kalmaya dayanamam tekrar o mat1 leri mat2 leri çözmek ölüm gibi
Hemen edebiyata koşuyoruuum şimdiiiiii
Benim de çok iyi değildi kızlar bozmayın moralinizi edebiyata güveniyorum ben o beklediğim gibi geçmezse siz beni teselli edeceksiniz ona göre
Canım napalım hayırlısı artık, ben çok ağladım ama artık çok geç, ağlamak hayata küsmek bişey ifade etmiyor.. İnsan normalde iyi yaparken sınavda böyle heyecandan panikten kaybedince kötü oluyor tabi ama bakarsın edebiyat çok iyi geçmiş Şimdi yapabileceğimiz en iyi şey edebiyat ve coğrafyaya gece gündüz çalışmak zaten ben onlara çalışmayı seviyorum sürekli ezber yapıp deneme çözmeliyiz, ki 1 hafta temeli olan biri için bence yeterli bi süre.
Çok kötü bi haldeyim bende, toparlanmak zor, ama biyerden başlamak lazım
Ben 1 yıl daha burda kalmaya dayanamam tekrar o mat1 leri mat2 leri çözmek ölüm gibi
Hemen edebiyata koşuyoruuum şimdiiiiii
bende feni sevmiyorum:90:canımm benimm fen çalışmam lazım sayısalımm ve fenden nefret ediyorum düşün artıkk inş önümüzdeki sınavda toparlarızz iyi çalışmalarr cnm sanaa:)