• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

Tam beklediğim gibi oldu. Bugün 3 derste de 15 civarı soru yanıtladım. Kaç doğru kaç yanlış bilmiyorum. Geçen hafta matematik ve geometriden de 5er boşum vardı,onları da kontrol etmedim yani. Ben matematik filan da kötü geçer diyordum,umduğumdan iyi geçti ama bugün tam beklediğim gibiydi malesef :25:
İnşallah gidebileceğim bir yer gelir bu sene :18:
Ben zaten çalışmıyordum kaç aydır,kitap açmadım ama öyle böyle stres oluyorsun ne olacak diye,sonunda bitti içim hala rahat değil tabi ama az da olsa hafifledim. İnşallah herkes istediği bölüme yerleşir kızlar :61:

İçinizi ferah tutun benim de netlerim beklediğimden çok düşük gelmişti geçen sene
yani sınavlarda hep yaptıgıma göre çok çok kötüydü, özellikle ygs öyleydi
ama sonunda sıralamam hiç beklemediğim kadar iyi geldi.
netlerimi ve sıralamamı yazayım fikir olsun istedim ama sinir bozmak istemem ya sanırım yazmasam daha iyi
hakkınızda hayırlısı

Geçen sene ile bu seneki ygs puanım aynı olmasına rağmen sıralamam 50bin küsur yükseldi bence de bu sene moral bozmak için daha erken önemli olan puan değil sıralama o da her sene farklılık gösterio

Geçen sene ile bu seneki ygs puanım aynı olmasına rağmen sıralamam 50bin küsur yükseldi bence de bu sene moral bozmak için daha erken önemli olan puan değil sıralama o da her sene farklılık gösterio

lady senin kazanmanı çok istiyorum :46: idolümsün şuan çünkü hedeflerimiz çok benziyor :1:

1 sene ne kadar çabuk geçti yaa.sanki daha dün ilk ygs denemesini olmuştuk.herkese geçmiş olsun.

15 Temmuz diyorlar ama ösym net birşey söylememiş galiba :9:

kaç hafta önce 15 gün içinde açıklancak diye duyuru yaptı 15 gün oldu sanırım büyük ihtimal 15 temmuzda ama kesin birşey yok

maşallah benim aile benden iyi biliyor cuma günü açıklanıyormuş diyorlar aklıma getiriyorlar :59::59:

Hayırlısı olsun, umarım herkes hakettiğini alır, teşekkürler cevaplar için :71:

Evet birkaç saattir açılmıyor.Millet açıklandı mı acaba diye doluştu herhalde yoğunluktan site gitti.
Ben sanmıyorum bugün açıklayacaklarını.

şimdi açtım bende baktım sonuçlar falan yok bunların ne yaptıklarıda belli değil ya :25:

Son düzenleme:
şimdi açtım bende baktım sonuçlar falan yap bunların ne yaptıklarıda belli değil ya :25:
Evet açıldı şimdi site ama sonuç falan yok.Resmi bi açıklama yapsınlar da boşuna beklemeyelim.Cidden ne yaptıkları belirsiz.YGSde de 10 dk önce haber vermişlerdi açıklıyoruz diye....

ilk önce 16 - 18 temmuz arası demişler sonra 23 temmuzda kesin olarak açıklanıcakmış diye okudum inşallah daha da ertelemezler !

Back