• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

bende feni sevmiyorum:90:
ama mat. bölüm yada öğretmenliği istediğim için sadece fizik çalışıyorum.inş toparlarsın cnm bnm:)

saol tatlımm toparlamaya çalışıyorum ama bakalım bnde kimya çalışıyorum mat bölümüne her türlü girersin bnce canım matematiği iyi yaptıysan:)

ya esmacım konuyla ilgisi yok ama avatarında sol taraftaki sen misin bilmiyorum ama tatlım ya eski bi arkadaşıma o kadar çok benziyokii.cnm sen mersin silifkedemisin?

Senin konundu dimi yanlış hatırlamıyorum annen tıp istiodu sen istemiodun?
Annenle anlaşabildiniz mi merak ettim

evet cnm çok şükür anlaştık,teyzelerim sayesinde:)anneme doktorluğun en iyi en ideal meslek olmadığını onlarda anlattılar.tıp yerine kabiliyetimin daha fazla olduğu mat. gibi bir bölümde okursam hem ömür boyu mesleğimi severek yapacağımı,o meslekte en iyisi olacağımı bi şekilde anlattılar.Gerçektende öyle değilmi ama kimi mat.yapamaz sözeli çok kuvvetlidir.sözelde biyere yerleşir mesleğinin zirvesinde olur.kimide bnm gibi mat yapar ama dil özürlüdür.Bnm idealimde mat ilgili bi bölümde okuyup mesleğimin zirvesinde olmak istiyorum:16::16:

evet cnm çok şükür anlaştık,teyzelerim sayesinde:)anneme doktorluğun en iyi en ideal meslek olmadığını onlarda anlattılar.tıp yerine kabiliyetimin daha fazla olduğu mat. gibi bir bölümde okursam hem ömür boyu mesleğimi severek yapacağımı,o meslekte en iyisi olacağımı bi şekilde anlattılar.Gerçektende öyle değilmi ama kimi mat.yapamaz sözeli çok kuvvetlidir.sözelde biyere yerleşir mesleğinin zirvesinde olur.kimide bnm gibi mat yapar ama dil özürlüdür.Bnm idealimde mat ilgili bi bölümde okuyup mesleğimin zirvesinde olmak istiyorum:16::16:

Sevindim :)
Ayrıca sen kötü bi bölüm istemiosun ki dediğin gibi matematikle arası olmayan binlerce insan var başta ben.
Matematiği sevebilmek çok güzel bişey ben şahsen bırak matematik bölümünü,içinde mat.dersi olan bi bölümü bile yazmayacağım iktisat,maliye gibi.

Sevindim :)
Ayrıca sen kötü bi bölüm istemiosun ki dediğin gibi matematikle arası olmayan binlerce insan var başta ben.
Matematiği sevebilmek çok güzel bişey ben şahsen bırak matematik bölümünü,içinde mat.dersi olan bi bölümü bile yazmayacağım iktisat,maliye gibi.
tşk ederim.:71:yeteneğinin farkında olmayıp bölüm seçen o kadar fazla insan varki.sonrada tabii işsizlikda artıyo,okunulan bölümdende memnun kalınmıyo.sözelin iyi sanırım seninde.sözel bi bölüme yerleşip çok başarılı olacağına inanıyorum.çünkü mat.aran olmadığının farkındasın.bunun bile farkında olmayıp meslek seçen binlerce insan var.mesela bn annemin dediği gibi tıp fak.okusam 2.-3. sınıfta bırakırım heralde çünkü ezberim kuvvetli değil.byüzlerce sayfayı bianda okuyup aklımda tutamam.ama ezber yeteneğiolan sözeli kuvvetli olan birisi için o sayfalar belkide hiçbişey:34:

diyetisyenlikk istiyodumm ama hayal oldu cnmm yaa sağlık alanında bişe istiyorum gene ama puanlar çok yüksek mecbur hemşirelik yazcam galiba

evet cnm ya sağlık alanında puanlar çok yüksek vede birbirine çok yakın.cnm bak yanış anlamada diyetisyenlik de pek iş yok.bundan 3 sene önce komşumuzun kızı diyetisyenlikten mezun oldu iş bulamadı.şimdi de arkadaşıyla beraber lokanta açtılar.hemşirelik idealinse bişey diyemem ama annemim bi arkadaşıda hemşire(4 yıllıktan mezun)şimdi 2 yıllık ebelikten mezun olmak için çalışıyo.ebelikte maaş daha fazlaymış.işte ben anlamamda ikraiyesimi ne oda fazlaymış.hem ebelik puanları hemşirelikten daha düşük tatlım bi araştır istersen:34:

evet cnm ya sağlık alanında puanlar çok yüksek vede birbirine çok yakın.cnm bak yanış anlamada diyetisyenlik de pek iş yok.bundan 3 sene önce komşumuzun kızı diyetisyenlikten mezun oldu iş bulamadı.şimdi de arkadaşıyla beraber lokanta açtılar.hemşirelik idealinse bişey diyemem ama annemim bi arkadaşıda hemşire(4 yıllıktan mezun)şimdi 2 yıllık ebelikten mezun olmak için çalışıyo.ebelikte maaş daha fazlaymış.işte ben anlamamda ikraiyesimi ne oda fazlaymış.hem ebelik puanları hemşirelikten daha düşük tatlım bi araştır istersen:34:

Hemşirelik idealim değil canımm sırf sağlık alanı olduğu için yazcamm diyetisyenlik yeni yeni tutuluyo cnm puanlarıda yükseldii yada fizyoterapide düşünüyodum o dahada yüksekk yani mecbur kaldım hemşireliğe büyük konişmiyim ama ebelik hiç istemem yani ne olursa olsunn hiç bana göre değill bu arada saol cnmm fikirlerini paylaştığın içinnn:))

önemli dğl cnm:)
yaa kızlar ya bu sne puanlar düşermi acep :26:ygs zor oldu lys kolay ama bence geçen senenin lys sine göre zordu ve geçen sene ygs de kolay olmuştu.

Back