• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

bnm bi arkadaşım geçen sene ygs de mat.full çıkartmıştı bu sene 10 yanlışı çıktı.:53:

Psikoloji,sosyoloji ya da felsefe istiyorum.
Geçen sene istediğim okul olmadığı için(odtü ya da marmara istiyorum) tercih yapmadım.
Umarım bu sene olacak...

bende bu yıl marmara için şansımı deneyeceğim ama tabi öss lys falan değil bizimki onlara göre daha basit... nasip kısmet diyelim :))

"]hepinize yarınki sınavda başarılar umarım herşey istediğiniz gibi gelişir
Seneye hepinizi üniversiteli görme dileğiyle

kızlar yarınki sınavda başarılar diliyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum :71:
ben de seneye gireceğim için ne yaptınız o an heyecanlandınız mı v.s hepsini ayrıntılı olarak anlatmanızı rica ediyorum :1:
hadi bakalım göreyim sizi :10:

"]hepinize yarınki sınavda başarılar umarım herşey istediğiniz gibi gelişir
Seneye hepinizi üniversiteli görme dileğiyle

kızlar yarınki sınavda başarılar diliyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum :71:
ben de seneye gireceğim için ne yaptınız o an heyecanlandınız mı v.s hepsini ayrıntılı olarak anlatmanızı rica ediyorum :1:
hadi bakalım göreyim sizi :10:

Saolun kızlar yarın sınav çıkışında burda mutlu bi şekilde yorumlar yapmak dileğiyle:71:

Yüzde,kar zarar ve hareket problemlerine özellikle dikkat edin çıkabilir.
Çarpanlara ayırma çıkacak sanıyorum.
6-7 soru mat1 bekliyorum...

ayy matematiğe giren var mı ne kadar sinir geçen bi sınavdı ya:84: geometride aşırı zorlandım niye böyle oldu ki:18:

Açıkçası ben kendimden mucizeler beklemiodum bu sınav için.
Elimden geleni yaptım önemli olan diğer sınav benim için o sınavdan istediğim netleri yapabilirsem süper olur.
Geometri beni de zorladı,gerçi mat.de zorladı ama yaptık işte bakalım,herkese geçmiş olsun sıra diğer sınavlara geldi

benim haftaya lys 3 var onda kendime güveniyorum matematikte de bu kadar yapabileceğimi tahmin etmiyodum ama geometriden batırdm resmen napalım artık hayırlısı olsun:44:

ea'sın o zaman ben de lys3ten baya bi ümitliyim eğer o beklediğim gibi geçmezse kötü olacak.
Bu sınavdan sonra onun önemi daha da arttı benim için

şeyy bodoslama dalıyorum sanırım konuya ama ne sınavdı bea.. :)
kolay olack kolay olack öyle aman aman kolay deildi hıh..
gerci cok gvemnmiodum kendime ama yine de yaptıklarmn en iyisydi..:) geo bnce cok zor deildi..:44:
artık insallah haftaya edeb. sınavm cok iyi gecer..:14:

Back