Açıkçası ben kendimden mucizeler beklemiodum bu sınav için.
Elimden geleni yaptım önemli olan diğer sınav benim için o sınavdan istediğim netleri yapabilirsem süper olur.
Geometri beni de zorladı,gerçi mat.de zorladı ama yaptık işte bakalım,herkese geçmiş olsun sıra diğer sınavlara geldi
kızlar çevrenizde matematik yada matematik öğretmenliği okuyan varmı?hangisiiin artısı daha fazla bilmiyorumda ben
kıakandımmı ??? mmmm evet kıskandım ..:)
ya bnm erkk arkadasmn da sınavı cok iyi onnda 72 neti var ne ypacm gidecek ankaralara ..
offf off inek sevgiln var derdin var hıh:97::97:
Tebrikler canım,ben çevremden hep duyuyorum matematik öğretmenliği olmadı matematik bölümüne girdim diye.
Demekki mat.öğretmenliği daha avantajlı.
Ama yine de bi araştır derim
oyy oyy cnm bnm ya sende inş. erkek arkadaşınla aynı yere gidersin..
banada fen sınavı icin dua edin o zman
matematik bölümü yada öğretmenliği istiyorum cnm ben .matematik bnm hayatımmsen hangi branşı istiyosun?
nereye gidiyorum yaa ancak ögrtmnlklerde gidebilirm ankaraya ..
gerisekalı dedim ona cok net ypma die dinlemedi .. hih :)
neyse sallayalım şimdi onuu ee canım sen ne istiyorsun :)
o zamn sen matemtk oku bitir bana özel ders ver bnde arkadasın yanınaa gidrm ....:):)
hayırlı olsun canım insallh en gselleri en hayırlıları olur senn içinn ..:) hukuk istiyrdm ama olms gibi özel fln yazacm işte bişeler :)
tşk ederimkızlar bnm ygs mide biliyosunuz hatta konum vardı bunla ilgili herşey rahat girmekte bitiyo.ve kk hatunları bana çok destek oldu.eminimbu sınavımda etkisi oldu.Allah herkesten razı olsun forumdaki
Hadi bakalım barbicim görelim seni buraya mutlu dön fen sınavından sonra :)
Ne zamandı sınavın yarın mı?
Ona girmeyeceğim için hepsinin tarihlerini pek bilmiyorum
Ben sadece kendi bölümümden girdim.yaa kızlar bide hepiiniz kendi bölümünüzdenmi girdniz sınava. mesela ben sayısalım sadece fen ve mat gircem .sizde mi öle yaptınız yoksa alan dışı sınavlarada gireniniz var mı?
Kızlar geçmiş olsun,Allah gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?