hemde nasıl canım heyacandan uyuyamıyorum bile artık:)
Benimde 16 günüm kaldı ama ben zaman geçmesin istiyorum,sanki daha yüzlerce şey eksik gibi geliyor ki,daha balayı fotoğraf pasta ve bi kaç ufak tefek şeylerimiz tamamlanmadı,davetiyelerin bie çoğunu dağıtacak fırsatım olmadı,evde tadilat yapmaktan ne cilt bakımımı ne saç boyamı hiç birini halledemedim hortlak gibi geziyorum :) bu gidişle damt beni düğünden önce boşıcak zaten bu halimle benden ayrılmazsa daha da kolay kolay ayrılmaz
hepsi halledilir merak etme
SEREBİ 2 haftadır tadilattan dolayı internetim yoktu giremedim nete evde sorun çıkmış sanırım ne yaptınız halledebildiniz mi?
Benimde 16 günüm kaldı ama ben zaman geçmesin istiyorum,sanki daha yüzlerce şey eksik gibi geliyor ki,daha balayı fotoğraf pasta ve bi kaç ufak tefek şeylerimiz tamamlanmadı,davetiyelerin bie çoğunu dağıtacak fırsatım olmadı,evde tadilat yapmaktan ne cilt bakımımı ne saç boyamı hiç birini halledemedim hortlak gibi geziyorum :) bu gidişle damt beni düğünden önce boşıcak zaten bu halimle benden ayrılmazsa daha da kolay kolay ayrılmaz
bugün yeni bi ev tuttuk, merkezden biraz uzak ama yapacak bişey yok :/ bugün bittiğine göre nikaha 15 gün var, bekletemezdim daha fazla:/ hayırlısı diyorum bol bol, sıra eşyaları bulmakta:) hiç bişeyim yok desem yeri çünkü :) fırın ve blendır hariç mutfak tamam, bide beyaz eşyalarım var, bide süpürgegerisi alınacak
bugün yeni bi ev tuttuk, merkezden biraz uzak ama yapacak bişey yok :/ bugün bittiğine göre nikaha 15 gün var, bekletemezdim daha fazla:/ hayırlısı diyorum bol bol, sıra eşyaları bulmakta:) hiç bişeyim yok desem yeri çünkü :) fırın ve blendır hariç mutfak tamam, bide beyaz eşyalarım var, bide süpürgegerisi alınacak
valla düşündükçe eksik hep çıkar merak etme seni herhalinle seviyordur nişanlın
canım çok sıkılıyor zaman azaldıkça sanki zaman durdu ilermiyor bi türlü daha gelinliğimi bile almadım çıldırmak üzereyim((
Gelinliğin ne durumda diktiriyor musun ya da hazır beğendin tadilatı mı var ya da seçmedin mi daha,gelinlik işini çok takma kafana standart beden ölçülerindeysen öyler çok alternaqtif var ki 1 gün de bile halledebilirsin ama seçmediysen daha tabi öncelik ver ki kafan rahat etsin
O kadar çok detay çıkıyor ki işin içine girince yok kornişi yok telefon kablosu muhakkak birşeyler unutuluyor yapı marketlere mekik dokur olduk..Dediğin gibi ölüm yok ya sonunda gerekirse eksikleri sonra da tamamlarız önemli olan düğündür balayıdır onları eksiksiz tamamlayalım da
Birkaç hafta önceki telaşlarımızı görüyorum mesajlarda:) Düğün yaklaştıkça zaman geçmiyor gibi oluyor, kına günü geldiğinde de sanki zaman durmuş durmuş birden geçmiş gibi oluyor bunu eşime de söylemiştim ona da öyle gelmişİnşallah gönlünüze göre olur herşey kızlar. Yarın iki hafta dolacak inşallah benimde evleneli :) Eksikler şimdi de çıkıyor o yüzden çok dert etmeyin bunu düğünden sonra birlikte alışveriş yapmak daha zevkli
Gelinliğim artık elimde :)
Son 8 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?