10 kasım kına 11 kasım düğün 12 kasım da erkek tarafında kuşadasında olcak düğün. iki gün izmirde :)
ne güzel .. ömür boyu mutlu olursunuz ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kasım kına 11 kasım düğün 12 kasım da erkek tarafında kuşadasında olcak düğün. iki gün izmirde :)
ne güzel .. ömür boyu mutlu olursunuz ins
tatlım bende sweet home otel istiyordum ama şu ana kadar hiç ayarıp sormadım nişanlım 27 ekimde geliyor ben gelince ararız diyor birde villa pine garden var tabi orasıda güzel internetten gördüğüm kadarıyla ama mutlaka ağva olacak sessiz sakin ve yakın olduğu için sen başka oteli aradın mı hiç? fiyatlar nasıl biliyormusun ? bnim düğünde 20 kasım 4-5 gün düşünüyoruz bizde :)
bu arada hazırlıklara gelince evim yapılıyor baştan aşağıya banyo mutfak odalar wc çoğu bitti azı kaldı gebzede evim tabi bende karabükte olunca takip etmem zor oluyor burdan sadece döşemeler kaldı inşallah
çeyiz ise hazır herşey tam sayılır tencereler tabaklar bornoz nevresimler yorganlar battaniyeler vs.
askerim gelince mobilyalar perdeler ve halılar var onlarda bitttimi tam olacak ne yapalım mobilya olmadan geri kalanda olmuyor uyum gerek
gelinliğimi seçtim kınalık ve gelinlik 1.100 duvak dahil el çiçeği ve taç hariç
kızlar bindallı giyemeyeceğim galiba çünkü kına bir gece olacak sadece kız tarafında bende kınalığımın tadını çıkarmak istiyorum kabarık ve pudra rengi göğüs ve belde taşlar var çok beğendim bindallı giysem onun tadını çıkaramayacağım yani ben öyle düşünüyorum
gelinliğimin altına salonda converse giyeceğim onu süsleyeceğim daha çok iş var çoook
serebii
ben yandım :/ ev iptal:/
bende kasım geliniyim
10.11.12 kasım 3 gün olacak düğünüm nasıl olacak bilmiyorum valla:)Zaman azaldıkca sıkıntı ve stres çoğalıyor sizde durumlar nasıl kızlar...
eski ev sahibimiz çakal çıktı:/ adamla konuştuk, tanıdık diye içimiz rahattı, ilk ay(ekim) depozito, kasımda kira diye açıkça söyledi nişanlım :/ onun üzerinden zaman geçti adam kontratı salladı salladı işte(sanırım 1buçuk hafta) sonra getirdiğinde de hem kira hem depozit istemiş:/ nişanlım beni aradı, böyle böyle diyo adam ben anlatamadım dedi, sinirlendim, aradım adamı, biz bu şekilde konuşmamıştık dedim, zaten 2 hafta olacak oyalıyorsunuz dedim, sabahına geliyorum akşamına geliyorum diye gün gün ertelediniz eşyalar sizi bekliyo dedim, biz böyle konuşmamıştık evet nişanlınız farklı söylüyo dedi, hayır dedim, ben de yanındaydım sizinle telefonda konuşurken ki biz bu şartla zaten kabul ettik evi dedim, o zaman size verilecek evim yok dedi pis herif:/ 2 hafta çöpe gitti onun ikiyüzlüşüğünden :/ fellik fellik ev arıyorum şimdi bide işin pis yanı kağıthanedeyim, kartal civarı, istasyona yakın bi ev bulmam lazım :/ te pendiğe kadar gitmiş nişanlım bugün yine bile yok ev
saol canım ne kadar düşünmemeye çalışsamda olmuyor zamn azaldıkça ...Ben sweethome dan yer ayırttım, internetten gayet güzel gözüküyordu umarım yerine gidince de aynı duyguyu hissederim :)
Normalde geceliği 200 demişlerdi bana ama bir hafta sonra fırsat sitesinde yakaladım oteli :) Daha ucuza geldi.
Senden daha önce Ağva'da olacağım kısmet olursa yazarım izlenimlerimi :))
Serebii ne oldu, hayırdır ? Umarım bir çaresini bulursunuz.
almira27, hayırlı olsun. Geri sayım yaptıkça heyecan basıyor evet :) Düşünmemeye başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum :))
zbyd
Amin :)
Tekrar tekrar kolay gelsin kızlar hepimize :)
Son 22 gün ilk düğün için :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin cümlemizinkini :)
ev işi çok kötü olmuş canım Allah yardımcınız olsun biz eylül de tuttuk evi kasımda başlıyor kiramızda şanslıydık ev konusun da umarım sizde bir an önce bulursunuz...
evet oldukça kötü oldu :/ nişanlım kartalda, oturacağımız yer kartal civarı ve ben sürekli kağıthaneden kartala gidiyorum :/ dinlenemiyorum ve hala da gönlümüze göre ev bulamadık bugün bitane daha ev beğenmiş nişanlım, kurs erken bitseydi yine gidecektim kartala da çok geçe kalınca babam kızıyo bide:/ yarın sabah dişçi, sonra kurs sonra kartal ev gezmeleri:/ imdat
bi ev bulamadık gitti desene :/ emlakçılara bile sardık dün :/ bakalım halimiz nice olacak :/
Ben gelinliğimi almaya gidiyorum haftasonu :)
Serebii, kolay gelsin :) İstanbul'da evler çok pahalı. Umarım gönlünüze göre olur.
Almira27, gözün aydın :) Bende çeyiz gönderme faslı olmadı. Eşimle oturacağımız evde Ağustos'tan beri oturuyorum, gelin gitmeyeceğim damat alacağım ben :))
canım hayırlı olsun :)) bizde de öyle gibi bir şey oldu :))) bende damat alacağım yanii :)
Kırk yılda bir iş verdim benimkine, onda da sorun çıktı. 22'si diye söylememiş halbuki o kadar da tembihlemiştim, ben ulaşamamıştım gelinlikçiye o aramıştı. Ah ah.
Bu hafta gidemiyorum İstanbul'a haftaya kaldı
Zaten 29'u son hafta, sonraki hafta bayram tatili ve düğün artık.
Neden her şeyi kendim hallettiğimi bugün daha iyi anladım