• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

kasım yaz aylarından olsa daha hoş olmazmıydı mesela :D ben abim yüzünden kasıma kalmıştım :D ama 2011 2011 diye bir tarihim oldu :D bide 11.11.11 olaydı :D annem haftaiçi diye nikahımızı 12sinde yaptırmıştı :) 20.11.2011 düğün oldu ooohh taşıncaz bile :D belki taşındıktan sonra maddiyat düzelirse bebiş bile düşünebiliriz :)

Bizde bebek düşünüyoruz inşallah rabbim nasib eder beklemedeyim.:)) serebii nereye tşınıyorsun canım ? benim düğün tarihimde 20.11.2011 di =)

düğündaş :)) zeytinburnuya taşınıcaz, babam dükkan falan açacakmış, özel sektörde mahfolduk resmen yorgunluktan :) borçsuz evlendik, çok şükür hiç sıkıntımız da yok ama ne kenara para atabiliyoruz ne gönlümüzce eğlenebiliyoruz :/ hayırlısı hepimizin hakkında:)

Kasım'da evlenmenin avantajları ve dezavantajları nelerdir sevgili bu durumu deneyimlemiş gelinlerimiz :)) Kasım ayında gelin olacağım inşallah, merak ediyorum. hava ve yol şartlarından korkuyorum.

Kasım'da evlenmenin avantajları ve dezavantajları nelerdir sevgili bu durumu deneyimlemiş gelinlerimiz :)) Kasım ayında gelin olacağım inşallah, merak ediyorum. hava ve yol şartlarından korkuyorum.

tebrik ederim canim benim dügünüm oldugu gün hava güzel günesliydi fotograflari disarda çektircez diye korkuyordum yagmur yagar diye ama neyseki sorunsuz atlattik birde o gün heyecan stres herseyi bir arada yasiyorsun ve insani bi sicak basiyor vede salonun kalabalik olmasiyla sicak ortam oluyor yazin ortasinda kavurucu sicaktansa kis dügünü avantaji bu

düğündaş :)) zeytinburnuya taşınıcaz, babam dükkan falan açacakmış, özel sektörde mahfolduk resmen yorgunluktan :) borçsuz evlendik, çok şükür hiç sıkıntımız da yok ama ne kenara para atabiliyoruz ne gönlümüzce eğlenebiliyoruz :/ hayırlısı hepimizin hakkında:)

Anladım canım hakkınızda hayırlısı:) bizm borçlar var şimdi bide hamıleyim bakalım nolcak :)

kasımda evlenmenin avantajı denize gidememek :D eğer göbişiniz varsa yaza kadar vakit oluyor :D onun dışında sezon dışı olduğu için gelinlik te ucuza gelir, salonun da fiyat kırması ihtimali olur falan :)

Kıslar bi aylık hamileyim:))

:) Bir bebek haberi daha. Ne mutlu :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Krizsavar, hava şartlarıyla ilgili gözün korkmasın bence, mevsimlerin değişiminde ötürü çoğunlukla aydınlık vakitleri yaşıyor oluyoruz o ara :) Hem yaz sıcağı olmaz işte fena mı :) Şimdiden mutluluklar diliyorum :)

minikcicek

Kızlar merhaba nasılsınızz ? :)

ne kadar hızlısınız maşallah :)

Ben seneye düşünüyorum Allah nasip ederse..
.

İyiyiz şükür :) Sen nasılsın, aylar ayları kovaladı dokuz aya yaklaştık resmen :) Bizde de henüz bebek planı yok, zaten tayin durumlarından ötürü gene karıştı hayatımız , evlenelim aynı yerde olalım dedik gene rahat edemedik yahu :)
İnşallah nasip olur :)

:) Bir bebek haberi daha. Ne mutlu :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Krizsavar, hava şartlarıyla ilgili gözün korkmasın bence, mevsimlerin değişiminde ötürü çoğunlukla aydınlık vakitleri yaşıyor oluyoruz o ara :) Hem yaz sıcağı olmaz işte fena mı :) Şimdiden mutluluklar diliyorum :)

İyiyiz şükür :) Sen nasılsın, aylar ayları kovaladı dokuz aya yaklaştık resmen :) Bizde de henüz bebek planı yok, zaten tayin durumlarından ötürü gene karıştı hayatımız , evlenelim aynı yerde olalım dedik gene rahat edemedik yahu :)
İnşallah nasip olur :)

Teşekkür ederim Allah razı olsunn:)

ben istiyorum bebiş :( ama maddiyat, taşındık birde üstüne, hayırlısı bakalım

Back