Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana gelinlik için "kasım başında gel" dediler, yarın da davetiyeleri alıyorum ama hala ev yok millet doğalgaz sobalıda otur ne olacak idare ediverin diyo da daha önce doğalgaz sobalı evde (çocukluğumdan sonra ilk defa) ateşim 40 dereceye yükseldi ve faranjit oldum, istemiyorum:/ hadi yaz olsa idare edilir de kışın o soğukta yeni evli çift nasıl idare edicez :/ anlamıyorum insanları :/
Ortalık bu kadar kötü haberle doluyken gel de çalgılı çengili düğün yap, of ((
Serebii, millete kalsa her şekilde yaşanır, aynı durumda kendileri olsa emin ol aynı çözümü sunmazlardı. Kendi keyfinizi esas alın bence ve umarım çabucak bulursunuz evi.
Almira27, görseydik evin serili halini, hayırlı olsun; gözün aydın.[/QUOTE
ortalık gerçekten çok kötü bi tarafta şehitlerimiz bir tarafda deprem mağdurları tv ye bile bakmak gelmiyor içimden içi acıyoor insanın ...
evimin fotoğraflarını çekmeye fırsatım olmadı keşke çekseydim çok saol canım
Herşey hazırr çeyizimin serilmesi hariç gel 20 kasımmmm gellll:)
gel 20 KASIM
Davetiyelerimde basıldııı cumartesi teslim alıyorumm gelinliğimm kınalığımmm eşyalarım evim herşeyim var 20 kasım gel artıkkk =))). salı günü nikahım varr hem imam hem resmii:) bitek iş evimin düzenlenmesi kaldı cok heyecanlıyımm =)
İlk düğüne son 12 ikincisine son 17 gün :)
son 14 günnnnnnnn:)))
Heyecan dorukta desene
9 kasım a son 13 gün kaldııııı Yarın da nikahımız var
hemde nasıl canım heyacandan uyuyamıyorum bile artık:)
papatyaperi
9 kasım a son 13 gün kaldııııı Yarın da nikahımız var
turkmengulu
Davetiyelerimde basıldııı cumartesi teslim alıyorumm gelinliğimm kınalığımmm eşyalarım evim herşeyim var 20 kasım gel artıkkk =))). salı günü nikahım varr hem imam hem resmii:) bitek iş evimin düzenlenmesi kaldı cok heyecanlıyımm =)
Ben de rüyamda düğün için sürekli bir şey unuttuğumu, aceleyle onu yetiştirmeye çalıştığımı görüyorum.
Olsa da kurtulsak şu stresten :)
Sonra başka sorumluluklar, başka stresler, başka mutluluklar elbette :)
Yarın İstanbul'da olacağım, gelinliğimi terziden almak için. Çok merak ediyorum nasıl bir şey oldu diye. Umarım şok geçirmem :)
valla doğru canım olsada kurtulsak stresten gelinliğin güzel olmuştur inşallahhhh