• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

aynen öyle tuhaf bir duygu almila07 :)
gözün aydın cnm bu msjda süppeeer haberler vermişsinnn:16:
çoook mutlu olman dileklerimle..

Çok çok çok teşekkür ederim :)
İlk düğün bitti, nasıl geçti anlamadım vallahi pek bir şey hatırlamıyorum :))))
İkinci düğünü bekliyoruz artık :)

cumartesi nikah, haftaya pazar da düğün :D birazdan nikah için balıkesire demir alma vaktim gelicek :D herkes o kadar yoğun ki oyy :D

20 sinde evleniyorum ben de ama ne yapacağımı bilemiyorum. herşeyim tamam gibi, gelin çiçeği ve toka gibi bişeyler almam lazım tabi bunun için saç modeline karar vermem lazım.hepsi düğünden 2 gün önce olacak. neyim eksik bilemiyorum.bununla ilgili bir kılavuz yol haritası var mı acep, ne durumdayım ordan kontrol edeyim:)

tarih hep 11.11.11 istiyodum kısmet olmadı, 1 gün sonrasına aldık :) bugün nikahım vaarrrrrrr :D hem de balıkesirdeyim oh memleketimi özlemişim :) hem de müstakbel kocacım da şuan terminaldee, babamlar da anca gelicekler, bakalım gelsinlerde ohoo çok işimiz var çok :D

Son düzenleme:
çok fena bi nikahtı yav :/ takı kurdelası unutmuşuz, duvağı kapamayı unuttuk, kuaförde problem çıktı, saçımı kaşımı rezil ettiler :/ sonracıma nikah dönüşü düştüm, üşüttüm hasta oldum falan :/ uf çok fenaydı ki kolumda düşmemden iz 6 parmak kadar bi yara var kolum kaldırıma sürtüldü diye:/ düğüne kabuk tutacak, iğrenç görünücem iyice :( düğüne ya kısmet diyorum :/ ama bunlar dışında süperdi yav :) fazla kalabalık değildi, beklediğim kadar kişi gelmedi hatta çok kişi eşimi tebrik etmeden direk bana geldi, biraz garipti ama onca zamandır görmediğim çok kişiyi gördüm, hasret giderdim, memleketimde köpek gibi de gezdim :D imam nikahımız da pazar günü kıyıldı, 1 saat önce de evime vardım şükür, şimdi cuma kınam var pazar da düğün aneeyy:D

Ayy çok az kaldı heyecandan ölmek üzereym yaa 3 gün kaldıı :D c.tesi kına pazar düğün:)) herşey hazırr herşey Allahıma bin şükür :)

ooh kına da gitti :) başım çok ağrıdı ama:/ oynamayı beceremem, oynattılar beni çok :/ o değil de, eşime de kına yakıldı, çok güldüm :) s harfi olacaktı, acaip olmuş kaymış falan ğ gibi bişey olmuş:D

benimde benimdeeeeeee :D mutluluklar şeker bayanlar :) Allah sonumuzu hayretsin

:) Evlendik mi hepimiz kimler kaldı :)
Mutluluklar hepimize :))

Hoş-katıldınız evliler kervanına :1:

Hoş bulduk :)

Bitse de stresten kurtulsak derken ilk ayımızı bile geride bıraktık :) Allah daim etsin mutluluğumuzu :)

Benim hafta içi hayli yoğun ve yorgun geçiyor, hem çalışan hem öğrenci hem eş hem ev hanımı olmak çoook zor :) Ya da ben tek başınalığa dolayıısyla keyfiliğe çok alışmışım tempoya ayak uyduramıyorum henüz. Tabii ilk günlere göre gelişme var :)
Haftasonları bir gün evde eşim. Onda da sinemaya gidiyoruz, deniz aşıkları olarak sahilde yürüyoruz geziyoruz sokaklarda bol bol :) İkimizde erkenciyiz sabahları ortalıkta kimse yokken şehir turu daha da keyifli oluyor :)

Mutluyuz çok şükür, evcilik oyununu evlilik oyununa dönüştürdük oynamaya devam ediyoruz :)

Back