Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk :)
Bitse de stresten kurtulsak derken ilk ayımızı bile geride bıraktık :) Allah daim etsin mutluluğumuzu :)
Benim hafta içi hayli yoğun ve yorgun geçiyor, hem çalışan hem öğrenci hem eş hem ev hanımı olmak çoook zor :) Ya da ben tek başınalığa dolayıısyla keyfiliğe çok alışmışım tempoya ayak uyduramıyorum henüz. Tabii ilk günlere göre gelişme var :)
Haftasonları bir gün evde eşim. Onda da sinemaya gidiyoruz, deniz aşıkları olarak sahilde yürüyoruz geziyoruz sokaklarda bol bol :) İkimizde erkenciyiz sabahları ortalıkta kimse yokken şehir turu daha da keyifli oluyor :)
Mutluyuz çok şükür, evcilik oyununu evlilik oyununa dönüştürdük oynamaya devam ediyoruz :)
ben de böyle diyebilecek miyim bir gün
daha önümde koskoca 1 yıl 3 ay var
Allah hepinizi mutlu etsin ömür boyu inş
ben de böyle diyebilecek miyim bir gün
daha önümde koskoca 1 yıl 3 ay var
Allah hepinizi mutlu etsin ömür boyu inş
bestdream
4,5 ayI geride braktik bi zamanlar dugun tarihi bile gelmez diyordum
Beşinci aya doğru yol alıyoruz evet, Allah daim eylesin. Sanırım Kasım gelinlerinin ilk annesi sensin. Takvimini görünce gülümsedim :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
amin insallah.. bebek biraz ani oldu benim için, esim için degil o hemen olsun istiyordu neyse hayirlisi bu diyelim 5 sene dusunmuyorum artik
çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :) .
Allah analı babalı büyütsün inşallaahhh
çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :)
Vakti bu zamanmış demek ki :) Bebek heyecanı başka bir şey olmalı; ben bile bu ay hamile olabilir miyim acaba diye moda girmiştim :)) Yanlış alarmmış :)
Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz:)) evleneli 6 ayı geçtikk durumlar nasıl bebiş varmıı:)