• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Kızlarrr üçüncü ayımıza girmek uzereyızz=) ayy cok mutlym rabbm daim etsın.:3: Hersey yolunda sızden ne haber ?? hic görünmüyosunuz buralar ıssız sessz kaldı=) irtibatı kopartmayalım pls :D

çok şükür hala pamuk gibi zaman geçiriyoruz:) fırın falan bikaç eksik var ama yine de mükemmeliz, nazar değmez inşallaahh :):nazar:

Hoş bulduk :)

Bitse de stresten kurtulsak derken ilk ayımızı bile geride bıraktık :) Allah daim etsin mutluluğumuzu :)

Benim hafta içi hayli yoğun ve yorgun geçiyor, hem çalışan hem öğrenci hem eş hem ev hanımı olmak çoook zor :) Ya da ben tek başınalığa dolayıısyla keyfiliğe çok alışmışım tempoya ayak uyduramıyorum henüz. Tabii ilk günlere göre gelişme var :)
Haftasonları bir gün evde eşim. Onda da sinemaya gidiyoruz, deniz aşıkları olarak sahilde yürüyoruz geziyoruz sokaklarda bol bol :) İkimizde erkenciyiz sabahları ortalıkta kimse yokken şehir turu daha da keyifli oluyor :)

Mutluyuz çok şükür, evcilik oyununu evlilik oyununa dönüştürdük oynamaya devam ediyoruz :)

ben de böyle diyebilecek miyim bir gün :31:

daha önümde koskoca 1 yıl 3 ay var :31::31::31:

Allah hepinizi mutlu etsin ömür boyu inş :nazar:

tabiki diyebileceksin :) bak önceki yazılarımıza :) hepimiz annemizin evinde kuzu gibiydik, uzakta olanlar da mazlumdu, şimdi cidden harika :) kimi diyo cicim ayları ama bitirmemek bence çiftin elinde olan bir şey ): sevgi saygı anlayış sadakat ve güven, gerisi fasa fiso :)

Zaman su gibi akıp gçiyorrr:) tadını çıkart bu zamanlarının ;) nasıl olsa hayatının sonuna kdr evli kalacaksın:)). AMan allahım 3 ayı geride bıraktık :D 4.aya doğru gidiyoruz rüya gibi:)) hala inanamıyorum evli olduğuma .. herşeyim tamam çok şükür :))

bn özel msj atamıyorum msjlarım az oldugu icin siz bana atarsanız sevınırım kızlar:)

tüm kasım gelınlerine seslenıyorummm buraya sık sık girmiyoruz bari faceden görüşelim yahuu :(

Son düzenleme:

Amiin :)
Bakmışsın düğün vakti gelmiş bile :) Zaman olduğundan da hızlı geçiyor böyle zamanlarda. İnşallah düğüne kadar olan süreç ve sonrası çok güzel olur senin için :) Mutluluklar diliyorum :)

Yalnız o mesajımda bol bol geziyoruz demişim de sonrasında kış boyu evden dışarı çıkamadık doğru dürüst ve yaşasıın yaz geldi :))

bestdream

4,5 ayI geride braktik bi zamanlar dugun tarihi bile gelmez diyordum

Beşinci aya doğru yol alıyoruz evet, Allah daim eylesin. Sanırım Kasım gelinlerinin ilk annesi sensin. Takvimini görünce gülümsedim :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

hepinize teşekkür ederim kızlar...

inşallah geçer hemen... biliyorum aslında tadını çıkarmam gerek ama ondan ayrı olmak hiç hoşuma gitmiyo yaa bir an önce gelsin istiyorum bir an önce geçsin istiyorum zamannn

14 ay kaldı tahminen, onca yıllar aylar geçti ama bu hiç geçmicekmiş gibi geliyo :31:

Beşinci aya doğru yol alıyoruz evet, Allah daim eylesin. Sanırım Kasım gelinlerinin ilk annesi sensin. Takvimini görünce gülümsedim :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

amin insallah.. bebek biraz ani oldu benim için, esim için degil o hemen olsun istiyordu neyse hayirlisi bu diyelim 5 sene dusunmuyorum artik

Allah analı babalı büyütsün inşallaahhh :nazar:

:49:

:46:

çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :)

amin insallah.. bebek biraz ani oldu benim için, esim için degil o hemen olsun istiyordu neyse hayirlisi bu diyelim 5 sene dusunmuyorum artik

Vakti bu zamanmış demek ki :) Bebek heyecanı başka bir şey olmalı; ben bile bu ay hamile olabilir miyim acaba diye moda girmiştim :)) Yanlış alarmmış :)

çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :) .

Biz de daha ortada fol yok yumurta yok her akşam isim muhabbeti yapıyoruz :))

Allah analı babalı büyütsün inşallaahhh :nazar:

çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :)

amin insallah.. bende isim bulamadim hala :1:

Vakti bu zamanmış demek ki :) Bebek heyecanı başka bir şey olmalı; ben bile bu ay hamile olabilir miyim acaba diye moda girmiştim :)) Yanlış alarmmış :)

hayirlisi olsun canim :107:

slm kızlaarrr herşey yolunda çok şükür çokk mutluyuz ufak tefek sürtüşmeler dışında :D

Kızlar merhaba nasılsınızz ? :)

ne kadar hızlısınız maşallah :)

Ben seneye düşünüyorum Allah nasip ederse..

Geç oldu ama bende geldim benim kınam 11.11.2011 düğünüm 12.11.2011 de oldu gerçi artık yeni gelinlik olayımız da bitti... Ama bu havaları görünce keşke kasım değilde yaza yapsaydık dıyorum ama bir yandan da sevdiğime bir an önce kavuştuğum için üzülmüyorum :)))

Back