• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Benimde 16 günüm kaldı ama ben zaman geçmesin istiyorum,sanki daha yüzlerce şey eksik gibi geliyor ki,daha balayı fotoğraf pasta ve bi kaç ufak tefek şeylerimiz tamamlanmadı,davetiyelerin bie çoğunu dağıtacak fırsatım olmadı,evde tadilat yapmaktan ne cilt bakımımı ne saç boyamı hiç birini halledemedim hortlak gibi geziyorum :) bu gidişle damt beni düğünden önce boşıcak zaten bu halimle benden ayrılmazsa daha da kolay kolay ayrılmaz

Benimde 16 günüm kaldı ama ben zaman geçmesin istiyorum,sanki daha yüzlerce şey eksik gibi geliyor ki,daha balayı fotoğraf pasta ve bi kaç ufak tefek şeylerimiz tamamlanmadı,davetiyelerin bie çoğunu dağıtacak fırsatım olmadı,evde tadilat yapmaktan ne cilt bakımımı ne saç boyamı hiç birini halledemedim hortlak gibi geziyorum :) bu gidişle damt beni düğünden önce boşıcak zaten bu halimle benden ayrılmazsa daha da kolay kolay ayrılmaz

hepsi halledilir merak etme :1:

SEREBİ 2 haftadır tadilattan dolayı internetim yoktu giremedim nete evde sorun çıkmış sanırım ne yaptınız halledebildiniz mi?

SEREBİ 2 haftadır tadilattan dolayı internetim yoktu giremedim nete evde sorun çıkmış sanırım ne yaptınız halledebildiniz mi?

bugün yeni bi ev tuttuk, merkezden biraz uzak ama yapacak bişey yok :/ bugün bittiğine göre nikaha 15 gün var, bekletemezdim daha fazla:/ hayırlısı diyorum bol bol, sıra eşyaları bulmakta:) hiç bişeyim yok desem yeri çünkü :) fırın ve blendır hariç mutfak tamam, bide beyaz eşyalarım var, bide süpürge :D gerisi alınacak:D

valla düşündükçe eksik hep çıkar merak etme seni herhalinle seviyordur nişanlın

bugün yeni bi ev tuttuk, merkezden biraz uzak ama yapacak bişey yok :/ bugün bittiğine göre nikaha 15 gün var, bekletemezdim daha fazla:/ hayırlısı diyorum bol bol, sıra eşyaları bulmakta:) hiç bişeyim yok desem yeri çünkü :) fırın ve blendır hariç mutfak tamam, bide beyaz eşyalarım var, bide süpürge :D gerisi alınacak:D

valla evi bulmanıza çok sevindim eksikler hemen tamamlanır senin işlerin yeni başlıyorrr kolay gelsin ...

canım çok sıkılıyor zaman azaldıkça sanki zaman durdu ilermiyor bi türlü daha gelinliğimi bile almadım çıldırmak üzereyim :(((

Hayırlı olsun canım,Allah güle güle oturmayı nasip etsin..Aramayınca herşey ayağına gelir ama arayınca bulunmaz,vakit kısıtlı iyi yapmışsınız evi tutmakla..Başlıca şeylerinizi tamamlayın kalanı evlendikten sonra da yapılır sen öncelikli olmazsa olmazlarına ağirlik ver almış olmak için alma fazla vakit yok diye..Hepimize kolay gelsin :)

valla düşündükçe eksik hep çıkar merak etme seni herhalinle seviyordur nişanlın

O kadar çok detay çıkıyor ki işin içine girince yok kornişi yok telefon kablosu muhakkak birşeyler unutuluyor yapı marketlere mekik dokur olduk..Dediğin gibi ölüm yok ya sonunda gerekirse eksikleri sonra da tamamlarız önemli olan düğündür balayıdır onları eksiksiz tamamlayalım da

canım çok sıkılıyor zaman azaldıkça sanki zaman durdu ilermiyor bi türlü daha gelinliğimi bile almadım çıldırmak üzereyim :(((

Gelinliğin ne durumda diktiriyor musun ya da hazır beğendin tadilatı mı var ya da seçmedin mi daha,gelinlik işini çok takma kafana standart beden ölçülerindeysen öyler çok alternaqtif var ki 1 gün de bile halledebilirsin ama seçmediysen daha tabi öncelik ver ki kafan rahat etsin

Gelinliğin ne durumda diktiriyor musun ya da hazır beğendin tadilatı mı var ya da seçmedin mi daha,gelinlik işini çok takma kafana standart beden ölçülerindeysen öyler çok alternaqtif var ki 1 gün de bile halledebilirsin ama seçmediysen daha tabi öncelik ver ki kafan rahat etsin

bir kaç model beğendim 36 bedenim inşallah dediğin gibi bulabilirim çok huzursuzum

O kadar çok detay çıkıyor ki işin içine girince yok kornişi yok telefon kablosu muhakkak birşeyler unutuluyor yapı marketlere mekik dokur olduk..Dediğin gibi ölüm yok ya sonunda gerekirse eksikleri sonra da tamamlarız önemli olan düğündür balayıdır onları eksiksiz tamamlayalım da

düğün balayı olayını hallettim ben canım evin eksikleri muhakkak çıkıyor artık görmüyorum düşünmek bile istemiyorum eksikleri sonra bi şekilde hallederiz

bi ev varda 2 gün sonra bakmaya gidicem ama belli degil bazi sebeplerden dolayi bu ev elimizden giderse ne yaparm ben zaten bayram haftasi bisey yapilmaz önümde sadece 1 hafta kaliyor evsiz kalcam :18: :18: :18:

yok beya evsiz kalmazsın, annem bana 3 gün önce demişti ki, "13 gün içinde evi tutarsanız çok rahat ederiz, sonrasında balayınız var, illa bir şekilde hallolur". e tuttuğumuza göre problem yok :) çok teşekkür ederim fıstık hatunlar :) bi de aynı düşüncedeyim, temelde lazım olan şeyleri alıcam zaten mutfağım neredeyse tamam, minderdi tabloydu süstü alınır illa yavaş yavaş :) gelinlik ayakkabısı en acil şuan :) kasım başı provaya gel dediydiydi hatun bana, yarın bakırköy pazarına gidicez annemle, teyzem ordan 25 liraya almış, çok çok rahat etmiş hemde güzel bi ayakkabı, topuğu kürdan gibi de değil :) hem halay çekilir :P :D ayyyy geliyo zaman :D gelsin de bitsin artık :P tek derdim düğünde damat halayı oynamak :D abim 1 ekimde evlendi sade nikahı oldu, o zamandır onu kızdırıyodum "abim damat oluyor sırada bana geliyor" diye :D

Birkaç hafta önceki telaşlarımızı görüyorum mesajlarda:) Düğün yaklaştıkça zaman geçmiyor gibi oluyor, kına günü geldiğinde de sanki zaman durmuş durmuş birden geçmiş gibi oluyor bunu eşime de söylemiştim ona da öyle gelmiş :1: İnşallah gönlünüze göre olur herşey kızlar. Yarın iki hafta dolacak inşallah benimde evleneli :) Eksikler şimdi de çıkıyor o yüzden çok dert etmeyin bunu düğünden sonra birlikte alışveriş yapmak daha zevkli :16:

Birkaç hafta önceki telaşlarımızı görüyorum mesajlarda:) Düğün yaklaştıkça zaman geçmiyor gibi oluyor, kına günü geldiğinde de sanki zaman durmuş durmuş birden geçmiş gibi oluyor bunu eşime de söylemiştim ona da öyle gelmiş :1: İnşallah gönlünüze göre olur herşey kızlar. Yarın iki hafta dolacak inşallah benimde evleneli :) Eksikler şimdi de çıkıyor o yüzden çok dert etmeyin bunu düğünden sonra birlikte alışveriş yapmak daha zevkli :16:

evet aynen, bizde konustuk bunu hatta dedik dügünden sonra eksik kalanlari gidip beraber aliriz diye hem daha zevkli olcagini düsünüyorum :16: su an tek derdim o evi begenirsem tutmak, bunu da gidip yarin görcm :18:

Gelinliğim artık elimde :)
Son 8 gün :)

Gelinliğim artık elimde :)
Son 8 gün :)

:31: bize de 8 gün kalsıınnnn :31:

güle güle giy :)

ben de yarın provaya gidicem :)

bıçak seti aldım, gelin ayakkabısı aldım :D nevresim takımı yatak örtüsü ve 2 takım kadeh aldım :D kadeh manyağıyım galiba:/

Back