- 17 Aralık 2010
- 861
- 59
- 323
oluyo böyle aksilikler.boşver günü tutmasında agız tadıyla olsun..
nişanlımın ailesiyle aram şükürler olsun iyi.şimdiye kadar bir sorun olmadı aramızda.
anne diyemiyorsan çokta önemli değil.zamanla dersin.ayrı şehirlerdesiniz die öyledir tatlım sık sık görüşme olmadığındandır eger böyleyse..tatsızlıklar olur sen onların isimleriymiş gibi kabul ettir kendine:)) yani anne yada baba isimmiş gibi düşün :)
ayakkabılık çok mühim görünmez ama tv olmazsa olmaz be cnm..inşallah beklemediğin bir anda bakarsın alınmış bile :)
bende daha memleketime gidicem bi dünya hazırlık beni bekliyo (
mobilya gelinlik davetiye daha nikah işlemleri bile başlamadı..çünkü ben hala gidemedim memleketime(
inşallah ev alırsınız da ozaman zevkine göre dayayıp döşersin :)
mutlulukla dolu bir yuvan olsun inşallahh...
Hıım iyi fikir olabilir aslında, anne babayı isim gibi düşünmek :))
Zaten bilinçaltıma mı işledi nedir bilemiyorum olur olmadık yerde televizyona geliyor konu, eşim dalga geçiyor benle artık :)) Oda büyüklüğünde televizyon alacağım sana diye :) Kredi kartı ödememizden sonra limit yeterse belki ekim maaşından sonra alabiliriz , yani inşallah :))
Uzaktan iş halletmek insanı çok yoruyor. Neyse ki ben çoğunu atlattım darısı başına. Sen ne zaman gideceksin memleketine, işleriniz rast gider umarım da kolaylıkla gönlüne göre şeyler bulursun :)
Amin amin amin, inşallah hepimizin mutlu, huzurlu yuvaları olur.