• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

:49: hepimizin hakkında hayırlısı:77::89:

Amin amin amin :)
Davetiyeleri de bastırdık biz, Ekim'in 25 itibariyle dağıtmaya başlarız zannımca.
Bir garip zaman, nasıl geçiyor ne oluyor anlayamıyorum.
Her şey güzel olsun :)

Amin amin amin :)
Davetiyeleri de bastırdık biz, Ekim'in 25 itibariyle dağıtmaya başlarız zannımca.
Bir garip zaman, nasıl geçiyor ne oluyor anlayamıyorum.
Her şey güzel olsun :)

ins.. bizde bayramdan sonra dagitmaya baslicaz hayal gibi hersey :)

meraba kızlar benim de 19 kasım ama daha hiçbişeyim halolmadı sadece evi tuttuk

bugün gelinliğimin ilk provası yapıldı :) ama ayakkabılarım olmadığı için henüz etek boyu belirsiz :D acaip heyecanlıyım :D yarın evimiz için kontrat yapılacakmış, o da ayrı bi olay :D sonrasında gelsin eşyalar :D

tatlım bende sweet home otel istiyordum ama şu ana kadar hiç ayarıp sormadım nişanlım 27 ekimde geliyor ben gelince ararız diyor birde villa pine garden var tabi orasıda güzel internetten gördüğüm kadarıyla ama mutlaka ağva olacak sessiz sakin ve yakın olduğu için sen başka oteli aradın mı hiç? fiyatlar nasıl biliyormusun ? bnim düğünde 20 kasım 4-5 gün düşünüyoruz bizde :)

bu arada hazırlıklara gelince evim yapılıyor baştan aşağıya banyo mutfak odalar wc çoğu bitti azı kaldı gebzede evim tabi bende karabükte olunca takip etmem zor oluyor burdan :( sadece döşemeler kaldı inşallah
çeyiz ise hazır herşey tam sayılır tencereler tabaklar bornoz nevresimler yorganlar battaniyeler vs.
askerim gelince mobilyalar perdeler ve halılar var onlarda bitttimi tam olacak ne yapalım mobilya olmadan geri kalanda olmuyor uyum gerek
gelinliğimi seçtim kınalık ve gelinlik 1.100 duvak dahil el çiçeği ve taç hariç
kızlar bindallı giyemeyeceğim galiba çünkü kına bir gece olacak sadece kız tarafında bende kınalığımın tadını çıkarmak istiyorum kabarık ve pudra rengi göğüs ve belde taşlar var çok beğendim bindallı giysem onun tadını çıkaramayacağım yani ben öyle düşünüyorum
gelinliğimin altına salonda converse giyeceğim onu süsleyeceğim daha çok iş var çoook:34:

Son düzenleme:
bugün gelinliğimin ilk provası yapıldı :) ama ayakkabılarım olmadığı için henüz etek boyu belirsiz :D acaip heyecanlıyım :D yarın evimiz için kontrat yapılacakmış, o da ayrı bi olay :D sonrasında gelsin eşyalar :D

ayakkabiyi bir an önce al bari :1:

hayirlisi olur ins.. bizimde ev bulunmadi daha :18:

bulunur inşallah istediğin gibi canım biz bikaç ay önce tuttuk evi tam okullar açılıyo evler doluyo diye
biz hiç nikah işlemlerinide halledemedik nikahı salonda istiyoruz nikah memurunu falan ayarlamadık siz hallettiniz mi canım

20 kasım çok az kaldı kızlar yaa off cok heyecanlıyım :). evim var mobilyalarım geldi yerleşti. halı alncak tül perdelerim yokk :(. .çeyzim hazır :). sağlık raporumu aldım önümüzdeki haftaiçi başvuru yapcaz inş :) hafta içi olacğından nikahı dert etmiyorum.. gelinlik kınalık yarın bakmayı düşünüyoruz. nişanlım cok yogun calısıyor ayy stresten ölcemm hee :O:43:

bulunur inşallah istediğin gibi canım biz bikaç ay önce tuttuk evi tam okullar açılıyo evler doluyo diye
biz hiç nikah işlemlerinide halledemedik nikahı salonda istiyoruz nikah memurunu falan ayarlamadık siz hallettiniz mi canım

evet tatlm nikahi 1 ay önce yaptk biz, önce parise gittik gün aldk 1 hafta sonraya verdiler saglik raporunu alip gittik 2 sahit bulduk nikahimizi yapk sevdigimle :16: zaten annemle onun annesi gelmisti güzel bi gündü.. suanda eksik olan bi kaç elektronik esyalarim ve büyük plastiklerim+ ev eksik.. onlarida halledicez ins.. siz nikahi dügünle ayni gün mü yapmak istiyorsunuz canm

kızlarr iyi gecelerrr

bende daha önce 2011 fgelınlerine yazıyordum ama uzun süredir yogunuz hiç giremedim

17 kasım kına gecesi

19 kasım nikah&düğün...

çok az kaldı...

ev eşyalar gelinlik vs hersey tamam görünüyor....

sadece evimiz teslim edilmedi henüz...

inşallah bayrama filan kalmaz:/

bugün çeyizlerimi toparladık o kadar zor ve yogun oldu ki...

allah butun ev kuranlara evlenenlere yardımcı olsun....

cok stresliyim sakin olamıyorum :/

10.11.12 kasım 3 gün olacak düğünüm nasıl olacak bilmiyorum valla:)Zaman azaldıkca sıkıntı ve stres çoğalıyor sizde durumlar nasıl kızlar...

Back