Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmer226
evimizi tuttuk sıra nikah tarihi almada :))
turkmengulu
Bende kasım geliniyimmmmmmmm :)
Merhabalar kızlarr benide uyku tutmadı bi bakayım dedim kasım gelinleri varmı benden hariç baya çok kalabalıkmışız yahu:). 20 kasımda düğünüm var inşş istanbuldayım beykozda düğünüm olcak=). Evim hazır mobilyalarım hazır. Davetiye ve nikah işlemlerim olmadı henüz . çeyizimide ekim ayı içersinde tamamlarımm heralde kabalarını aldım sayılır:) Misafir yemek takımım , günlük yemek takımım, bornoz setim , tencere takımım, tavalarım , ufak tencerelerim , kettle , fritoz , robot , nevresim takımlarım , elektrk süprgem , beyaz esyalarım var :) geriye kalanları önümüzdeki ay icersinde bitirmeyi planlıyorum. Halı ve perdelerim de yok henüz onlarada bakcaz bir aara inş :). Gelinlikk ve kınalıkta yok daha ((((( ayy strese girdim gece gece iyiimi :)) hayatmız boyunca tüm sttreslerimiz böle olr inş dimi kızlarr:))
Burası da balayı otelimiz, sadece iki güncük kalabileceğiz iznimiz yok
Umarım güzel bir yerdir de memnun kalırız .
Sweet Home Otel
Aslında 301 nolu odayı çok beğenmiştim ama doluymuş orası istediğimiz tarihte, 201'de karar kıldık; deniz görüyormuş. Şu deniz görme takıntısı da ne olacak bilemiyorum :))
Sweet Home Otel
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Yalnız nikah işlemleri hayli debdebeli, çileden çıkmak üzereydim ben artık :)
Çeyiz işi de çok ayrıntı gerektiriyor, elde bir liste olması mantıklıca yoksa gözden kaçan ama elzem şeyler olabiliyor. Benim bir listem vardı, kendimce ekleyip çıkardığım şeyler de oldu onu takip ettim. ama bir süre sonra büyük dertler başlayınca olsa da olur olmasa da dediklerinizi eliyorsunuz aman sonra alırım diyerek en azından ben öyle yaptım :))
İnşallah, deli gibi alışveriş yaptığım günleri özlüyorum duruldum şimdi :))
Benimde bir listem var bende aldıkça üstünü çiziyorum bakalım en ince ayrıntıya kadar almaya çalışıcam :)).
Canım bizde balayı düşündük fakat sonradan maddi durumlar yüzünden iptal ettik . acaba iki günlük nekadara maal oldu size ? tam pansiyon mu yarım pansiyon mu ? otel çok güzelmiş :). Allah huzurla gidip glmeyi nasip etsin ..
Bu arada biz nikah işlemlerine başlamadık ne gerekiyor acabaaa cnm daha gidip sağlık raporu alcam bide resim çektircem başka ne gerekiorki çok mu zor ?? S:
yapma cnm ya korktum bende şimdiHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Yalnız nikah işlemleri hayli debdebeli, çileden çıkmak üzereydim ben artık :)
Balayında çok güzel bir tesadüf oldu. Geçen hafta bu oteli beğenmiş, aramış, fiyat sormuştum. Geceliğine 200 lira demişlerdi. Öyle olunca biraz daha bekleyeyim diye düşündüm ve bu hafta bir fırsat sitesinde otelin fırsatlar listesinde olduğunu gördüm. İki gece çift kişi kahvaltı dahil 270 liraya denk geldi.
İstanbul'a yakın olması ve vakit azlığımız tercih sebebimizdi umarım memnun kalırız. Amin , inşallah.
Öncelikle ikametinin olduğu yerin evlendirme dairesine gideceksin. Onlar seni yönlendirecekler. İkametin nikah yapacağın yerdeyse her şey daha kolay oluyor. Ben o yüzden oradan oraya döndüm dolaştım :)
Sağlık raporu, yerleşim yeri belgesi, fotoğraf istiyorlar.
Kolay gelsin :)
Anladım canım çok güzel ya ne kadar şanslısın umarım memnun kalırsın ağız tadıyla bir balayı dilerim size :). Bilgilendirme için çok saol canım =)
son 46 gün ama hala heyecan yok neden acep (
benim nikahım 12 kasım:) düğün 20si vegaliba yarın evi tutup balıkesire gidicez, abimi evlendirip geri dönücez:) eşya falan yok, maddi sorunlar çıktı, balayı iptal:/ biraz gerginim ama yapacak bişey yok:)
Nikahım 11 Kasımda, Allah nasip ederseeeeeeee..
Hayırlı olsun canım,aileden 2 kişi kısa aralıklarla evleniyo sıkışmanız çok normal.Bundan sonra bol bol eşinle tatil fırsatınız olur kısmetse,eğer ayarlayabilirseniz 2 günlüğüne falan yakın biryerlere gidebilirsiniz,hava değişikliği olur.Ben de önce italya istedim sonra yorucu olur düğün ertesi diye vazgeçtik sonra belekte maxx royal otel olsun dedim,onunda fiyatları 2 kişi 3000 tl yi buluyo ,zaman geçtkçe o parayla şunumuzu yaparız bunumuzu yaparız diye yine vazgeçtim,daha ekonomik birşeyler bakacağız biz de.
Kolay değil ama sakin olmaya çalış,dünyanın son değil sevdiğinle bir ömüre adım atıyosun eksikler varsın olsun yavaş yavaş tamamlarsınız
Aynı gün evleniyoruz sanırım 12 kasım galiba seninki de ?
.
11i tüm salonlar full.bizde nikahımızı o gün yapmaya karar verdikkk
oluyo böyle aksilikler.boşver günü tutmasında agız tadıyla olsun..Biz de 11'inde istemiştik düğünü ama yer bulamayınca 13'üne kaldı İstanbul'daki. Memlekettekinin de 11'inden daha önce olması gerekiyordu. Nikahı zaten 19 Eylül'de yaptık. Yakalayamadık 11. 11'i
Kızlar hazırlıklarınız ne durumda merak ediyorum, bir de nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl ?
Ben hala anne, baba diyemiyorum; uzağız telefonda konuşuyoruz nişan öncesinde de bir tanışıklığımız yoktu yani 3 aydır falan tanıyorum eşimin ailesini :)
Anne- baba diyecek yakınlığı da hissedemedim henüz; ısınamadım. Anne-babama çok bağlı olduğum için sanırım işi o taraftan düşününce de olay mantıksız geliyor bana :) Ve mantıksız bulduğum şeyleri yapmakta çoook zorlanıyorum :)))
Bir de tabii kırıldığım bazı meseleler var böyle olunca da kendi annem babamla karşılaştırıp ne diye anne- baba diyecekmişim diye iyice kendimi ikna ediyorum, aferin bana :))
Haftasonu davetiyelere baktım bu arada, iki düğünde toplamda 800 davetli olacak; haliyle davetiyede makul fiyatta olanı tercih edeceğiz. Bir model beğendim. Bu haftaiçi annem yanıma gelecek bir de ona göstereceğim; beğenirse o da ondan bastıracağız. Kutusu yani 100 tanesi 25 liraydı.
Ayakkabılık, tv eksiğini de hala tamamlayamadık. Sanırım düğünden sonraya kalacak Bir de tabii bulaşık makinesi alma planı yapmadığım halde mutfaktaki dolap boşluğuna sığmayan çamaşır makinesi yüzünden boş kalan kısım var. Boşluk dolsun diye makine alacağım resmen ya sinir oldum :)) Çamaşır makinesini de apartmandaki diğer tüm dairelerde olduğu gibi girişe koymak zorunda kaldık. O kısmı da sevemedim hiç
Tez zamanda kendi evlerimizde olmak dileğiyle kızlar, kirada olunca dokunamıyorsun da bir yerine ((