herkese iyi geceler :)
bu aralar sıçaklardan mı bende aynısıyım çok usengeç oldum .bütün gün bebişlerle ugrasıyorum her gecen gün büyüdüklerine sahid olmak inanılmaz bir duygu oglum sürünüyor bazn bakıyorum da bir yere uaznmak için caba halinde hiç durmuyor eller ayaklar her an gözlerim üstünde allah korusun kaza felan olmasın diye su an dönerken birbirlerini üstüne felan geldikler oluyor feryat kopuyor evde:)
kızım da sürünme yok :) acelamizz yok bekliyorum sanki dişleri cıkıcak onun huzursuzlugu var üzerinde ama cok inatcı bir kızım olucak babası gibi yandim ben diyorum
isilik benimkilerde de var ilaç kullanmadım .bu aralar bol bol oynadıyorum çi oyunu felan ,sarkılar söylüyorum,spor yaptırıyorum ,hikaye okuyorum derken zaman geciyor
rudi ben bazen baby tv acıyorum mesala kahvaltı felan yaparken yoksa müsade etmiyorlar cpk iyi oluyor bana da zaman kalmış oluyo sen izlettin mi hiç?
ben artık yemekleri kendim de yiyecegim sekilde yapıyorum tuz atmıyorum cocuklara catalla eziyorum öyle yediriyorum bu aralar böyle geciyor sebze olayımız
benimkiler meyveye bayılıyor :) bugün bende yogurtun içine muz da karıstırdım yedirdim cok sevdiler kafamada takıldı inşş erken degildir diye
en büyük bombamı acıklım benimkiler anne ,baba, mama demeye basladı:) anne dedşkce ben aglıyorum ben bu sesleri çooooooook bekledim diye esim diye manyaksın sen aglayacagına gülsene
diye .