- Konu Sahibi Sympathique
- #5.081
merhaba arkadaşlar
bazı arkadaşlardan ses yok ,bende herkesi merak ediyorum inşş yazarlar .Bende en son çocukları doktora götürdüğümde kilolarının iyi olduğunu ama sonuçta 3 500 kg doğan bir çocukla kıyaslamayalım dedi su ana
kadar iyi kilo aldıklarını söyledi çok şükür
mehterpeyker masallah ne güzel sadece anne sütü alıyor kızın ben çok imreniyorum çünki doğru dürüst pek emziremiyorum ama halen zorluyorum doktorum tek damla kalana kadar devam dedi.
bugün bebeklerime oyun halısı aldım şimdi içinde çırpınıyorlar çok hoşlarına gitti ,ayaklarınıda çıngıraklı patiklerini taktım sesleri dinliyorlar nereden geliyor diyo çok gülüyorum.
heyecanla ek gıdalara başlayacakları günü bekliyorum aranızda başlayan varmı neler yapıypr simdiden bize ön hazırlık olsun yazın doktoruma sordum ben sana söyleyecegim daha çok var dedi.
Bu arada benim oglan diş cıkarıyo allah yardımcınız olsun çok zor geçiyo hiç keyfi yok zavallımın bütün gece ayaktaydım çok uykuzum fenayım......(sormayın halimi ) kendi kendime diyorum oglam böyleyse kızım ne yapacak çünki acayip nazlı birsey .
şimdilik bu kadar herkesi çok öpt ara ara gelin .
oyun halısı süper bişey acayip keyf alıyor benmde kızım
ama koluna aldığım çıngırağı beğenmedi hiç yokmş gibi davranıyor
ayaklarınkini daha giydirmedim aslında giydirsem iyi olcak
canım 4.ayda diş çıkıyor muuuu eyvahhh
benim kızım elleri ağzında son günlerde valla suyuda akıyor diş mi acaba:18:
bende emziriyorum ek gıdaya 6.ayda geçeceğiz ama kolay mı olur zor mu bilmiyorum
bu emzirme kolay hemen çıkart ver