selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli,bizi sorarasaniz :) iyiz yogunluk yorguluk geciyo ama kaynanamla oldugum icin ev isi yemek our seylerde rahatim :)
kizim gun gectikce buyuyor degisiyor, masallah kilo alimi cok iyi bugun 28 gun oldu dun kilosu 3.750 di dogduktan sonra inmis kilosuda 2.700 du ,doktor sutun yariyor iyi kilo aliyor dedi
suan hep emiyor hic mama vermiyorum, sadece problrmimiz kaka yapamiyor
bi turlu gecmedi fitili daha kullanmiyorum, bi sabahlari yapiyor oda vitamin aldiginda yapiyor baska zaman hep ikiniyor, ve sanirim birde gaz prblemi basladi
gunleri hep uyurdu simdi yari uykulu uykusuz duruyor devamli rahatsiz ikiniyo, kizariyo sonrasinda agliyo ,simdiyekadar bi dogsalardi dedik simdide biraz buyuselerdi diyoruz :)
deryaberil ve rudi kizlar tebrik ederim sizi rabbim anali babali buyutsun sizde kurtuldunuz insallah sira dogurmayanlarda :)
sanirim bella yarin doguma hazirlaniyor, artik yvas yavas sirasi gelen girer doguma,i ikinmada dogurun gelin emi :))
baska baska ne dicektim hep unuttum, insan devamli takip edemeyince ne yazcaginida bilmiyor
elifcim seninde az kaldi bekliyosun insallah gunun kesin belli olur, heyecanla beklersin
melekkose canim sanada cok gecis olsun, bugunlere kadar yatmisin ama bak sonunda kucagina alacan sayili gun kalmis sanada ,heyecanlisindir baya alla kolay dogum nasip etsin dogumdan sonra yazarsin insallah
oooff canim masallah 40ina gelmisiniz sizde gunler vizir vizir gecer artik bizde 1 ay olduk masallah bizlere darisi dogurmayanlara
verdigin bilgiler icin merci canim bizimde heme kaka hem yada sanirim gaz problemi var hep rahatsiz kizim oyle fazla aglamiyor ama devamli ikinmada tisiliyor kizariyor bazen agliyor
yikamaya gelince ben gunluk yikamaya calisiyorum bazen cok rahatsiz oldugunda yikamiyorum usur eder diye
ben yikamayi hastanede ogrendim ilk gun goisterdiler sonrasinda kendim yanliz yikadim suan aksamlari yikadigim icin esimde oluyor tutuyor ama yanlizda olsam yikarim,zaten kizim suyu pek seviyor :)
birde mama konusuna gelince ben bir kere mama verdim kizi kaka yapamadi hala toparlanamadi bende vermedim zaten sutumde yetiyo doyuyor,
bende gogus yarasi icin kalkan kullaniyorum cok memnunum o olmasa bana lansioh falan ise yaramiyor,birde kalkan icinde biriken sutu biberona koyuyorum gunde bir kere veriyorum kizim rahatlikla iciyor memeyide aliyor o konuda aliskanlik yapmadi, birde sarilik oldu kac gun ek olarak hastanede mama verildi o halde yine gogsumu aldi ama bazilarinda biberona alisiyomus her cocuk farkli oluyor
benimki suan hem gogsumu aliyor, hem biberon hemde emzik yani ne verirsen aliyo :))
mehtap canim sende korunmayi sorusun sanirim, ben doktoruma gittigim zaman ondan esim icin test isticem cunku esimin sperm 0 di ameliyatla sperm bulunmustu, bakalim bu testte yine 0 sa kornmucam eger yukselme olmussa korunurum
ve yukselme yoksa zaten fazla geciktirmeden tekrardan tedaviye baslicam turkiyede dondurulmus spermler var fazla donmus kalmasin omru azalmasin bakalim pes pese yapariz belki :)
kizlarr kizim agliyo suan cikmam gerek herkese yorum yapamadim kusura bakmayin yine gelirim hadin hepinizi optkk