- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.701
DeryaBeril;
Tebrik ederim Allah analı bablı sağlıkla büyütmryi nasipetsin kızını. Darısı tüm anne olmakiçin bekleyenlere olsun inşallah.
Ankara_06
az kaldı canım dayan haftada 2 kez hastane çekilmiyor birde sabah git akşam çık , iyi tarafından bak bebişini görüyorsun sık sık diye düşün. Pıhtılaşma iğnesine devam ediyorsun değil mi?
Uyuyamıyorum heyecandan volta atıyorum evin içinde.:44:
bende şimdi uyandım uyuyamadım
Günaydın Canım,
İğneye devam ettim düne kadar.Sezeryana 1 gün kala keselim dedi doktor. doğumdan hemen sonrada 40 gün dvm edelim diyor hemotolog.
dogumdan sonra 10 gün kullanacağım iğneleri kan değerlerime bakacak ona göre karar verecekmiş.Bebişler evde ben marmarada sırada nasıl beklerim bilmiyorum açıkcası. 3-4 saat çıkamıyorum o hastaneye gittiğimde.
kızlar bizim bebişin hareketleri azaldı eskisi gibi çok değil sizinki nasıl?
nursin yazmdaın merak ediyorum seni
yoksa doğum mu oldu
bende dün geldim ama 5 te işim ancka bitti
çıkarken bitmiş vaziyetteydim gelemedim yukarı
belkide çıktın
ama merak eidyorum görürsen yaz emi
Canım Seninde günün belli olmuş, ohh ne güzel bak gördünmü nereden nereye geldik.
benim 36+5 de olacak.Hayırlısı olsun .
Bebek koltugunu umarım bu hafta halledersin vallahi bizde daha almadık ama modele karar verdik bugun yarın eşim gidip alacak. Biz de zorunluluk yok hastaneden çıkarken kucağına al çık bebişi ama işte kucaklamaklada olmaz . Zaten tutmayı doğru dürüst bilmiyoruz birde 2 bebiş zorolur..
selam kızlar nasılsınız
sılanazcım canım demek sizinde gününz belli oldu ne güzel
bakalım bizim ne olcak hala bişey diyen yok banada
3 günde bir kontrole gitmek artık iyice bunalttı beni
dün 9 da girdim 5 te çıktım hastaneden
nst de kızım hareketsizdi salladık evirdik çevirdik hareket etmedi
eve git yemek ye öyle gel dediler
gittim geldim yine yok
git bidaha ye dediler tatlı yedim accık oynadı benim kuzu
sonra gönderdiler yoksa göndermeyceklermiş..
cuma yine nst var bizim..[/Q
Angarali, nerden enreye geldik cok sukur, evet canim sabirsiz, endiseli, sevincli bir halde gunumu bekliyorum hayirllisi allah'tan bakalim.... Seninkide yakinda belli olur...
Olsun canim herkesin dedin gibi cogu gitti azi, kaldiiiiii..... NSt'yi benim usak hic sevmiyor, bantlari taktiklari gibi nasil altan tekmeliyorduuu... O hareket etmedilermi bize nasilda olum gibi geliyor, bende hastanye gitmeden hemen yemek yiyiyorum, usutunede tatli, soluma yatiyorum hala oynamiyosa bide buzlu su ictimmi, uyuyan yavrumu nasil uyandiriyorum... sonrada kendime kiziyiorummm....
kızlar bizim bebişin hareketleri azaldı eskisi gibi çok değil sizinki nasıl?
Evdeyım canım çıktım ben yazmadımmı buraya kafa kalmadıkı yarın bende gelcem görusuruz yıne
Arkadaşlar merhaba
sizlerden yardım bekliyorum bu aşagıda eklediğiniz lilypıe nasıl ekleniyor?
şimdiden çok teşekkür ederim..
Kızlar size bir sorum var, doğumdan sonra korunmayı düşünüyor musunuz? Eşim korunma konusunda ısrarlı ama ben zaten bunda 3 yıl normal denedik olmadı 2. denemeden sonra oldu, kendiliğinden olacaksada olsun diye düşünüp korunmayı düşünmüyorum. Eşim ne hikmetse birkaç ay içinde hemen hamile kalacağımı düşünüyor :). Sperm sayılarımız belki birden milyonlara falan çıkar :). Rabbim ol derse hepsi bahane biliyorum. Sizler hiç eşinizle konuştunuz mu bu konuyu?