2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet kızımı görmek güzel oluyor dediğin gibi canım
evet devam eidyorum iğneye o da artık bunaltıyor canım çok yanıyor,eskiden hiç acımazdı
sen ne yaptın gidiyormusun marmara hematolojiye
bana doğumdan sonrada devam dediler iğneye

bende şimdi uyandım uyuyamadım

Günaydın Canım,
İğneye devam ettim düne kadar.Sezeryana 1 gün kala keselim dedi doktor. doğumdan hemen sonrada 40 gün dvm edelim diyor hemotolog.
dogumdan sonra 10 gün kullanacağım iğneleri kan değerlerime bakacak ona göre karar verecekmiş.Bebişler evde ben marmarada sırada nasıl beklerim bilmiyorum açıkcası. 3-4 saat çıkamıyorum o hastaneye gittiğimde.

aynen canım benimde aklıma geldi bu
sen haline şükret yine hematoloğa gitceksin
ben nefrolojiye de gitcekmişim doğumdan sonra 6 ay
tansiyon hastası olmak istemiyorum
inş geçer doğumdan sonra
çok korkuyorum..

kızlar bizim bebişin hareketleri azaldı eskisi gibi çok değil sizinki nasıl?

canım dr nu bilgilendir bu konuda
çünkü bebek heraketleri artık çok önemli

ben kendimi yorunca azalıyor ama onun dışında iyi
2 saati geçmemesi gerekiyormş hareketlerinin durumu.aman dikkat hepimize.

sempatik
ewt canım giremedim...çünkü benim erken doğum tehlikem vardı evde yattım sürekli çalışamadım.evde de net yoktu bakamadım hiçama artık buralardayım net aldık:) canım 6 aralık sezeryan günüm 39+0 da alınacak kızım inşallah..ama şuan bende ölee kötü bi öksürük var anlatamam inşallah erken doğurmam..sen nasılsın yeni hayatın nasıl gidio:)

nursin yazmdaın merak ediyorum seni
yoksa doğum mu oldu
bende dün geldim ama 5 te işim ancka bitti
çıkarken bitmiş vaziyetteydim gelemedim yukarı
belkide çıktın
ama merak eidyorum görürsen yaz emi

Evdeyım canım çıktım ben yazmadımmı buraya kafa kalmadıkı yarın bende gelcem görusuruz yıne

Canim ben bu yaziyi yazarken eblkide sen bebislerini kucagina almis olcan, Hadi hayirlissi, saglikli, sihatli bebeislerine kavusur, benim kcinde ikisini kokulu kokulu koklarsin....

Bebek koltugumu hallettim cok sukur, butun alincak ihtiyaclar bitti, sadece yerlestirmesi kaldi... onuda yavas yavas 10 gune bitiririz herhalde.... Canim oto koltugu bebeklerin emniyeti icin cok onemli kesinlikle, dunyanin neresinde olursan ol alman lazim, kendi yavrunun givenligi icin, esin halleder..... Vallahi billahi o kucucuk seyleri bakip buyutcek allah bize, guc, sevgi , sabir versin ebnim gozum korkmaya basladi zaman yaklasdikca...

kızlar bizim bebişin hareketleri azaldı eskisi gibi çok değil sizinki nasıl?

ravza benimde o haftada cok yavaslamisti nasil korkuyodum, oynuyodu ama onceki gibi hareketli degildi, doktor gunumu zor bekledim, doktor amcasi yeri daraliyor ondan diyince rahatladim, tabiki dikkat et hareketlerine, hic hissetmedinmi 2 saat icinde, yemek ye ustune tatli hala oynamiyosa git doktora icin rahatlasin.... Ama bu haftalar cok uyuyolarmis, ben simdi 36 oldum cok sukur, inan hareket ettimi agridan agliyasim gleiyor, tekmeleri oyle acitiyorki, ama ben yapistir oglum diyom yinee hehheheheh, cok az aralikla oynuyor ama kendim bile alanin daraldini hissedebiliyosun, oyle agir bazen kendimi hissediyoumki, gobek kismim agirlasti, benimki birde kopru duruyor...

Angarali, nerden enreye geldik cok sukur, evet canim sabirsiz, endiseli, sevincli bir halde gunumu bekliyorum hayirllisi allah'tan bakalim.... Seninkide yakinda belli olur...

Olsun canim herkesin dedin gibi cogu gitti azi, kaldiiiiii..... NSt'yi benim usak hic sevmiyor, bantlari taktiklari gibi nasil altan tekmeliyorduuu... O hareket etmedilermi bize nasilda olum gibi geliyor, bende hastanye gitmeden hemen yemek yiyiyorum, usutunede tatli, soluma yatiyorum hala oynamiyosa bide buzlu su ictimmi, uyuyan yavrumu nasil uyandiriyorum... sonrada kendime kiziyiorummm....[/QUOTE]

zeynepcim evet nerden nereye geldik çok şükür çok
şu son günleride sağlıcakla atlatalım inş
yarın bende sürekli yiyeceğim inş sorun olmaz.

Arkadaşlar merhaba
sizlerden yardım bekliyorum bu aşagıda eklediğiniz lilypıe nasıl ekleniyor?
şimdiden çok teşekkür ederim..

arkadaşlar nasılsınız herkes iyi bebişler de iyi masallah
bizde iyiyiz de benim yavrular gündüz uyuyor gece olunca ayaktayız
kızımın gözü çapaklandı sürekli çayla pansuman yapıyorum ama zavallımı baya
rahatsız ediyor .inşş çabuk iyilesir
yarın rudi nin dogumu var simdi ne heyecanlıdır rabbim sağlıcakla kucagına
almayı nasip etsin hepinizi öpt arkaaşlar.

Kızlar size bir sorum var, doğumdan sonra korunmayı düşünüyor musunuz? Eşim korunma konusunda ısrarlı ama ben zaten bunda 3 yıl normal denedik olmadı 2. denemeden sonra oldu, kendiliğinden olacaksada olsun diye düşünüp korunmayı düşünmüyorum. Eşim ne hikmetse birkaç ay içinde hemen hamile kalacağımı düşünüyor :). Sperm sayılarımız belki birden milyonlara falan çıkar :). Rabbim ol derse hepsi bahane biliyorum. Sizler hiç eşinizle konuştunuz mu bu konuyu?

biz korunmayı düşünmüyorduk hatta çevremdeki herkes normaloalcağnı düşünüyor
amaaa dün dr um 2.çocuğu çok iyi düşün tansiyon seni mahveder
zaten ilk 6 ay tansiyon ilacını kullanmaya devam edeceksin dedi
belkide kalacak tansiyonum...

biraz üzüldük bu duruma kızımız tek çocuk olarak kalacak galiba...

Sempatikciğim henüz başlamadım tedaviye. Hastane araştırıyorum. 2.denemem olucağı için biraz daha seçici olmam gerektiğini düşünüyorum.
Seni ve bebişini öptüm cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…