2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım nasılsın naptın çıktın mı hastaneden?
ayy herkesin doğum tarihi belli oluyor
benim ne olcak belli değil
soruyorum bişey diyen yok..hayrlısı bakalım

nurcan nasıl kendine geldimi bebekten haber var mı.
p.tesi yani yarın gelicem uğrayablrsem uğrarım inş.
24 saatlik idrar istediler onu vericem

selam arkadaşlar
rudi canım son hafta hadi hayırlı olsun insan ne hissedecegini bilemiyor varya bende öyleydim doktor alıcam tamam artık diyordu ben ne hisssedecegimi bilememisdim taki eve gelene kadar birsey hissetmedim .nerede dogum yapıcaksın mutlaka gelismeleri yaz bana .

selam arkadaşlar
rudi canım son hafta hadi hayırlı olsun insan ne hissedecegini bilemiyor varya bende öyleydim doktor alıcam tamam artık diyordu ben ne hisssedecegimi bilememisdim taki eve gelene kadar birsey hissetmedim .nerede dogum yapıcaksın mutlaka gelismeleri yaz bana .

Ikizler tek tek geliyolar bakalim
Bizde saka maka 34 haftalik 2200 2600 gram olduk cok sukur
Acikcasi yalniz oldugum icin cok korkuyom bakimlarindan ama allah buyuk
Tek derdimiz bqbamizin isi simdilik onun icinde sizin dualariniza ihtiyacimiz var
Evde dogumu bekliyoz bakalim
Ins kuvese girmezler bebekler
Bu arada bi aksilik olmazsa ben normal dogum olcakmisim
Ikiside kafa ustu duruyomus cunku
Ama benim benim merak ettigim su sirttan yaptiklari igne aci cekmemek icn
Doktorum oneriyo ama ben biraz kararsizim

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçların dahada iyi çıkar. Sana kötü bir haberim var 17-18 günlük olunca gaz sorunları başlıyor. Ama İnşallah sizin bebeğiniz gazsız olur. Bizim ki kaç akşamdır kök söktürüyor bize. Benimde bugün çok moralim bozuldu, hastanedeyken topuk kanı alınmıştı ve sorun çıkmadı, geldikten sonra sağlık ocağında da kan aldırdık ama araya bayram girdiğinden hemen gönderemediler 6 gün dolapta beklettiler kanı, bugün aradılar bizi kızımın TSH değeri yüksek çıkmış :KK43:. Yarın tekrar kan vereceğiz sonuç 1 hafta sonra çıkıyormuş. Çok moralim bozuldu çok ağladım, birsürü rahatsızlığa sebep olabiliyormuş bu ama tedavisi var dedi eşim. İnnşallah sonucumuz güzel çıkar.:18:. Anlamadığım hastanedeki nasıl normal çıktıda bu sorunlu çıktı?
canim bizde bugun 20 gun olduk gaz problemi degilde hala kaka problemi var :KK43: fitil verdigimde o anda yapiyor degilse yapamiyor oyle ihlayip duruyo kipkirmizi oluyo yapamadigi icin ,gaz desem gazini cikariyo ,hatta bazen kakayapti zannediyorum bi sevincle bakiyorum bos cikiyo :)

sizin durum ne oldu tekrardan kan verdinizmi, bizim topuk kani alindimi hastanede hic bilmiyorum, 1 hafta kaldik heralde almislardir ama sonuc ne bilmiyorum
dilim yeterli olmadigi icin herseyi soramiyorum gerci hastenede aklima gelmedi zaten sariliktan dolayi ama doktora gidince sorarim artik
sonucunuz insallah guzel cikar canim aklina kotu seyler getirme ne olur sonucu alinca yaz bana insalla iyidir

Sempatik sizde baya mesaketli gunler gecirmisniz cok sukru ama hersey yoluna girmis, ins, sonraki testleri meleginin hep temiz cikar, sarilik diyipo gecmiycekmisin demekki, rabbim korusun yavrularimizi... Canim kiyafet, bataniye mantigi banada cok sacma geldi, ama bu koca kari laflarinin bazen coguda dogru cikinca... ne bilem dedim... benim duydum kiyafet degil, sari tulbent bebegin besinin ustune atarladi, ama yinede hicbir mantigi yok... dedin gibi sari giydirirsen, sariligi bile anlaymazsin... biz hep beyazalr giydirelim yavrularimiza.. nasil kiyafetler yetiyormu azmi , cokmu... benim oldu bir 0-3 aylik 10 takim kadar yeter diyorum....

Ay bir dogsunlarda hayirlisi ile bizimkilerdee,, anam ciplak kalsinlar... hehehe
evet canim zor gunler gecirdik ama simdi evdeyiz, tabi artik bebegin sorunlari birmez simdide kaka yapamiyor onunla ugrasiyoruz kac gundur boyle duzelemedi fitil verdigimiz halde

kiyafetlere gelince gercekten bol bol gerekli oluyor, dun uzerini degistim sonradan alttan ses geldi :) dedim kaka yapti heralde bi baktim sonra az altini acip bekletirken al bi pipi yapmis gormedim ustu tum batti yeniden degis :)
yani bazen kaka oluyor elde cikiyor makinada birikirip yikicaksin ,birikene kadar kiyfet gerekli e tabi kis zamanindayiz yikananlar hemen kurumuyo yani gerekli oluyor ama sen iyi almisin
ben 1 aylik bikac kislik tulum daha alcam ince almisim cogunlugunu :KK43:

Sempatik cnm benim gözümüz aydın bebişine kavuşmuşsun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Eskisi kadar sık takip edemiyorum sayfayı ama sen özetlemişsin herkesin durumunu :)
Bebişlerini kucağına alan anneleri tek tek tebrik ediyorum. Allah uzun ömürler versin... Sağlıklı sıhatlı büyütmek nasip etsin...
Güzel haberler duydukça seviniyorum. Nede olsa teyzeleri oluyorum :)
Bebişlerinizin kokusunu benim içinde çekin içinize :KK43:

tesekkur ederim canim benim insallah darisi en kisa zamanda sana olsunda bebeginin mis kokusunu kendin cekersin icine :)
sen nasilsin daha baslamadiniz dimi tedaviye?

merhaba kızlar..çookk uzun zamandır nete giremedim...doğum yapanlar, meleklerini kucaklarına alanları tebrik ediorum...beklemede olanlara sabır diliorum..benim bu gün 36+4 günlük kızım..pazartesi günü sezeryan günü alacağız..iice sabırsızlanıorum...inşallah hepimizz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza...
sempatik doğum yapmışsın hayırlı olsun canım..Allah kızını analı babalı büyütmenizi nasib etsin..benim bilgilerim eksik kalmış..1.tüp bebek denemem..kızımın adını ela koymayı düşünüoruz..:nazar:

evet canim taa hamilelik basinda geldin kayboldun dogurmaya ancak geldin :) ve hadi gozun aydin olsun seninde dogum yarinaymis, dogum sonrasinda girdiginde bizedeyaz canim

kızlar bugün dr alttan muayne etti o akıntı şikayetim üzerine
eve gelince baktım damar gibi 2 tane şerit kan geldi
muayneden kaynaklıdır dimi
şuan yok accık geldi gitti

evet canim muayeneden oluyor ,bende olmadi ama cok kiside oldugunu biliyorum

Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.
ben dün doktora gittim. 5 gün sonra doğumu planladı Genel anestezi ile sezeryan olacak.İnşallah küveze ihtiyaç kalmaz...
Kuzu kuzu günümü bekliyorum hrngi duyguyu hissedeceğimi şaşırdım, nötr durumdayım..
canimya masallah sanada gun geldi demek simdiden Allah kurtarsin ,insan bisey hissedemiyor inan, hatta ameliyathaneye girdikten sonra farkina variyosun, gerci benimki normal seninki sezeryan olcak ama hayilisiyla saglikli bi sekilde gelsin bebisler tabi kuveze gerek kalmasin

Merhaba kizlar
Bugun bende 34 oldum
Yeni doktordan geldim
Kizlardan biri 2200 digeri 2600 olmus
Esim hala is bulamadi su mubarek cuma gunu hurmetine bana dua edin neolur
Ben ayakta durmakta bile zorlaniyorum ama yatmiyorum artik cok sikildim tam 14 hafta oldu cunku yatali
Nasil bakacam diyede cook dusunuyom simdiden depresyona girdim
Allah hepimize yardim etsin
Kizlar neolur sizden rica ediyOm bugun benim icin dua edinde esim is bulsun
Hic huzurumuz kalmadi
Muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus
Heleki boyle cikarsiz allah icin olursa
Allaha emanet olun

canim benimya daha oncede yazdim insallah en kisa zamanda esin is bulur ,icinden cikamicak i durumda goruyosun dimi kendini :KK43:
siz hollandadaydiniz sanirim, ordada var issizlik maasi esin almiyormu, suan geciminiz nasil peki?
inan dualarim seninle insallah kisa zamanda sevincli haberle geirsin

bu arada belden yapilan igneyi sormusun avrupada cogunlukla bunu ugluyolar cok kiside yaptiriyor hatta cevremde ne kadar turk varsa bu sekilde oldu
bende yaptirdim ama benimki suni sancidan dolay tutmadi, bir daha dogum yaparsam yine belden igneyle isterim
ben kesin tavsiye ederim sancisiz dogum yapiyosun canli canli :)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

sen nasilsin canim bebisler ne durumda basa cikabiliyomusun 2 taneyle :)

canim bizde bugun 20 gun olduk gaz problemi degilde hala kaka problemi var :KK43: fitil verdigimde o anda yapiyor degilse yapamiyor oyle ihlayip duruyo kipkirmizi oluyo yapamadigi icin ,gaz desem gazini cikariyo ,hatta bazen kakayapti zannediyorum bi sevincle bakiyorum bos cikiyo :)

sizin durum ne oldu tekrardan kan verdinizmi, bizim topuk kani alindimi hastanede hic bilmiyorum, 1 hafta kaldik heralde almislardir ama sonuc ne bilmiyorum
dilim yeterli olmadigi icin herseyi soramiyorum gerci hastenede aklima gelmedi zaten sariliktan dolayi ama doktora gidince sorarim artik
sonucunuz insallah guzel cikar canim aklina kotu seyler getirme ne olur sonucu alinca yaz bana insalla iyidir

evet canim zor gunler gecirdik ama simdi evdeyiz, tabi artik bebegin sorunlari birmez simdide kaka yapamiyor onunla ugrasiyoruz kac gundur boyle duzelemedi fitil verdigimiz halde

kiyafetlere gelince gercekten bol bol gerekli oluyor, dun uzerini degistim sonradan alttan ses geldi :) dedim kaka yapti heralde bi baktim sonra az altini acip bekletirken al bi pipi yapmis gormedim ustu tum batti yeniden degis :)
yani bazen kaka oluyor elde cikiyor makinada birikirip yikicaksin ,birikene kadar kiyfet gerekli e tabi kis zamanindayiz yikananlar hemen kurumuyo yani gerekli oluyor ama sen iyi almisin
ben 1 aylik bikac kislik tulum daha alcam ince almisim cogunlugunu :KK43:

tesekkur ederim canim benim insallah darisi en kisa zamanda sana olsunda bebeginin mis kokusunu kendin cekersin icine :)
sen nasilsin daha baslamadiniz dimi tedaviye?

evet canim taa hamilelik basinda geldin kayboldun dogurmaya ancak geldin :) ve hadi gozun aydin olsun seninde dogum yarinaymis, dogum sonrasinda girdiginde bizedeyaz canim

evet canim muayeneden oluyor ,bende olmadi ama cok kiside oldugunu biliyorum

canimya masallah sanada gun geldi demek simdiden Allah kurtarsin ,insan bisey hissedemiyor inan, hatta ameliyathaneye girdikten sonra farkina variyosun, gerci benimki normal seninki sezeryan olcak ama hayilisiyla saglikli bi sekilde gelsin bebisler tabi kuveze gerek kalmasin

canim benimya daha oncede yazdim insallah en kisa zamanda esin is bulur ,icinden cikamicak i durumda goruyosun dimi kendini :KK43:
siz hollandadaydiniz sanirim, ordada var issizlik maasi esin almiyormu, suan geciminiz nasil peki?
inan dualarim seninle insallah kisa zamanda sevincli haberle geirsin

bu arada belden yapilan igneyi sormusun avrupada cogunlukla bunu ugluyolar cok kiside yaptiriyor hatta cevremde ne kadar turk varsa bu sekilde oldu
bende yaptirdim ama benimki suni sancidan dolay tutmadi, bir daha dogum yaparsam yine belden igneyle isterim
ben kesin tavsiye ederim sancisiz dogum yapiyosun canli canli :)

Çarşamba günü burada özel bir klinikte tahlilimizi tekrarladık bunun değeri normal çıktı çok şükür. 15 gün sonra tekrarlayacağız her ihtimale harşın. Gaz ayrı dert, yapamaması ayrı dert. Kıçından gelen herses sevindiriyor bizi :)

kızlar biz 39. haftamıza girdik bu hafta 25 kasımda sezeryan olacaktım
ama doktorum çatı muaynesinden sonra herşey yolunda normal doğumu bekleyelim dedi.
nasıl yani falan derken eşimle birlikte ikna ettiler beni
iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi bir bilinmez günü bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

ama doktorum çatı muaynesinden sonra herşey yolunda normal doğumu bekleyelim dedi.
iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi bir bilinmez günü bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

Bizde de hem doktorum hem eşim sezeryan diye tutturmuşlardı ben normal doğum istiyordum ama kazanan onlar oldu. Sezeryanın sonrasında 3-4 gün yürüme zorluğu dışında hiç sıkıntım olmadı ama normal doğumu tercih ederdim hem kendi sağlığım hem bebeğin sağlığı açısından. Tabi İnşallah çok dikişin olmadan atlatırsın doğumunu. Sürpriz yapıp kendi istediği günde gelmesi daha da güzel bence. Sana az sancılı, az dikişli ve sağlıklı bir doğum diliyorum canım.

hayırlısı olsun canım
bende normal doğurcam öle paşanın keyfini bekliyorum
yarın 37+0 olcaz bakalım cuma yine nstye gircem bu üçüncü olcak
annem yanımda doğurmadanda gitme diyorum ama bunun doğacağı falan yok yılbaşına kadar diyo :)
bende artık sabırsızlanıyormm:KK36::KK36:
inş. az dikişli ve kolay doğumlar olur.:18:
eşimde bana sezeryan ol diye baskı yapıyordu zira yanımdakilerde öle ama dr hersey yolundayken almam sezeryana diyor.
hakkımızda hayırlısı
bakalım ne zman doğcaklarr:21:

Ikizler tek tek geliyolar bakalim
Bizde saka maka 34 haftalik 2200 2600 gram olduk cok sukur
Acikcasi yalniz oldugum icin cok korkuyom bakimlarindan ama allah buyuk
Tek derdimiz bqbamizin isi simdilik onun icinde sizin dualariniza ihtiyacimiz var
Evde dogumu bekliyoz bakalim
Ins kuvese girmezler bebekler
Bu arada bi aksilik olmazsa ben normal dogum olcakmisim
Ikiside kafa ustu duruyomus cunku
Ama benim benim merak ettigim su sirttan yaptiklari igne aci cekmemek icn
Doktorum oneriyo ama ben biraz kararsizim
kardelen haftan ne kadar ilerlemis bide seni o kadar korkutmuslardı .benim doktorum ikiz gebeliklerde önermedi sırttan yapılan iğneyi genel anestezi oldu onun için
inşş normal dogurursun benim göbek duruyor öyle.
sen nasilsin canim bebisler ne durumda basa cikabiliyomusun 2 taneyle :)
sempatikçim ne yalan şöyleyeyim çok zorlanıyorum otomatige bağladım işi tadını çıkaramıyorum inşş kırkı çıkınca biraz olsun rahatlarım .allahtan eşim yardımcı oluyor, uykusuzum yorgunum ama koklayınca yavrularımı tüm yorgunlugum gidiyor

Slm Kizlar

doktor randevum vardi bugun hersey cok sukur yolunda gitti ama baya suprizli bir gun oldu benim icin, ilk supriz doktorumun sekreterinden geldi, bana bir kagit verdi bu senin dedi bir baktim ARALIK 6 Saat 2:30 benim sezeryan ayarlanmis... neler yapip, neler yapamiycam yaziyor....

doktor ile gorustumde o gunu uygun gordunde soyledi, Allah ansip ederse o zaman 37+5 olcam biraz erken gibi geldi ama hayirlisi bakalim allah'tan, benim yavru kus hala kopru duruyor kafa donmemis... Kizlar ikinci supriz ise butun begendim oto koltuklari bebek icin yok ve en az 3 haftayi bulurmus siparisin gelmesi... SAKA gibi, benim yasadim ulkede bebek koltugu olmadan hastaneden cikarmiyolar... hehehehhheee bakalim yarin bir kac yeri daha gezcemm... Biraz panik oldum mobilyam daha gidip alinmadi, hersey nerdeyse hazir ama daginik daha takim gelmedi icin.... KIzlar iki haftadan az var ayy ayyyy heycan bastii beni.. Haftaya Cuma son randevumde ultrasoundda gelisimi, kilosu bakilcak ins. 3.00 kilo olur en az bakalimm.....

Bizde de hem doktorum hem eşim sezeryan diye tutturmuşlardı ben normal doğum istiyordum ama kazanan onlar oldu. Sezeryanın sonrasında 3-4 gün yürüme zorluğu dışında hiç sıkıntım olmadı ama normal doğumu tercih ederdim hem kendi sağlığım hem bebeğin sağlığı açısından. Tabi İnşallah çok dikişin olmadan atlatırsın doğumunu. Sürpriz yapıp kendi istediği günde gelmesi daha da güzel bence. Sana az sancılı, az dikişli ve sağlıklı bir doğum diliyorum canım.

hayırlısı olsun canım
annem yanımda doğurmadanda gitme diyorum ama bunun doğacağı falan yok yılbaşına kadar diyo :)
eşimde bana sezeryan ol diye baskı yapıyordu zira yanımdakilerde öle ama dr hersey yolundayken almam sezeryana diyor.
hakkımızda hayırlısı

sağolun kızlar bakalım bekliyoruz kuzuyu ne zaman gelirse artık

Slm Kizlar

doktor randevum vardi bugun hersey cok sukur yolunda gitti ama baya suprizli bir gun oldu benim icin, ilk supriz doktorumun sekreterinden geldi, bana bir kagit verdi bu senin dedi bir baktim ARALIK 6 Saat 2:30 benim sezeryan ayarlanmis... neler yapip, neler yapamiycam yaziyor....

doktor ile gorustumde o gunu uygun gordunde soyledi, Allah ansip ederse o zaman 37+5 olcam biraz erken gibi geldi ama hayirlisi bakalim allah'tan, benim yavru kus hala kopru duruyor kafa donmemis... Kizlar ikinci supriz ise butun begendim oto koltuklari bebek icin yok ve en az 3 haftayi bulurmus siparisin gelmesi... SAKA gibi, benim yasadim ulkede bebek koltugu olmadan hastaneden cikarmiyolar... hehehehhheee bakalim yarin bir kac yeri daha gezcemm... Biraz panik oldum mobilyam daha gidip alinmadi, hersey nerdeyse hazir ama daginik daha takim gelmedi icin.... KIzlar iki haftadan az var ayy ayyyy heycan bastii beni.. Haftaya Cuma son randevumde ultrasoundda gelisimi, kilosu bakilcak ins. 3.00 kilo olur en az bakalimm.....

Canım Seninde günün belli olmuş, ohh ne güzel bak gördünmü nereden nereye geldik.:nazar::nazar::nazar:
benim 36+5 de olacak.Hayırlısı olsun .
Bebek koltugunu umarım bu hafta halledersin vallahi bizde daha almadık ama modele karar verdik bugun yarın eşim gidip alacak. Biz de zorunluluk yok hastaneden çıkarken kucağına al çık bebişi ama işte kucaklamaklada olmaz . Zaten tutmayı doğru dürüst bilmiyoruz birde 2 bebiş zorolur..

Slm Kizlar

Canım Seninde günün belli olmuş, ohh ne güzel bak gördünmü nereden nereye geldik.:nazar::nazar::nazar:
benim 36+5 de olacak.Hayırlısı olsun .
Bebek koltugunu umarım bu hafta halledersin vallahi bizde daha almadık ama modele karar verdik bugun yarın eşim gidip alacak. Biz de zorunluluk yok hastaneden çıkarken kucağına al çık bebişi ama işte kucaklamaklada olmaz . Zaten tutmayı doğru dürüst bilmiyoruz birde 2 bebiş zor olur..

hayırlısı olsun canım
hakkımızda hayırlısı

canım senin doktorun tüp bebek doktorunmu?Benimki tüp bebek doktorum ve sezeryan olsun diyor.Aslında bir sıkıntı yok çok şükür bebek baş aşağı duruyor.Keşke bana da normal dese cuma gidecez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah..

merhaba kızlar ,

KIZLAR BEBEĞİM 22 GÜN EVVEL 1 KASIMDA DOĞDU... ADINI DAMLA KOYDUM... ÇOK TATLI BİR BEBEK , MAŞALLAH...
39+0 DA DOĞUM YAPTIM...EPİDURAL SEZERYAN İLE.... AMELİYATHANEDEN ÇIKTIKTAN 4 SAAT KADAR SONRA AYAKLARIM AÇILDI UYUŞUKLUK GİTTİ VE O ANDAN BERİDİR YATMADIM...LOHUSALIK YAPMADIM..HERŞEYİ KENDİM YAPTIM...HERŞEYE KENDİM KOŞTURDUM..TABİ AİLEMDE YANIMDAYDI AMA NAZLI BİR LOHUSA OLMADIM...YATMAMAK DAHA İYİ İYİLEŞTİRİRMİŞ...DOKTORUMDA YLE DEMİŞTİ..KONTROLDE DE ÇOK İYİ DEDİ...TAVSİYE EDERİM...21 KİLO ALMIŞTIM DOGUMA KADAR... 7,5KG KALDI... :))

DOĞUM SIRASINDA DA HAMİLELİĞİMDE DE HEP DUALARIMI ETTİM..RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİN , YOKLUĞUNU GSTERMESİN...ALLAHIM ANNE OLMAK İÇİN EL AÇAN KULLARININ DUALARINI KABUL ETSİN.. RABBİM HAMİLE OLAN KULLARINI TEK NEFESTE SAĞLIKLICA BEBEKLERİNE KAVUŞTURSUN...ALLAHIM TÜM ANNELERE GÜÇ KUVVET VERSİN BEBEKLERİNE RIZK GNDERSİN ALLAHIM...

DUALARIMI HEP BU ŞEKİLDE ETTİM EDİYORUM ARKADAŞLARIM...GÜZEL HABERLERİNİZİ DUYMAK DİLEĞİYLE...

SEVGİLERİMLE ,

selam kızlar nasılsınız
sılanazcım canım demek sizinde gününz belli oldu ne güzel
bakalım bizim ne olcak hala bişey diyen yok banada

3 günde bir kontrole gitmek artık iyice bunalttı beni
dün 9 da girdim 5 te çıktım hastaneden
nst de kızım hareketsizdi salladık evirdik çevirdik hareket etmedi
eve git yemek ye öyle gel dediler
gittim geldim yine yok
git bidaha ye dediler tatlı yedim accık oynadı benim kuzu
sonra gönderdiler yoksa göndermeyceklermiş..

cuma yine nst var bizim..

nursin yazmdaın merak ediyorum seni
yoksa doğum mu oldu
bende dün geldim ama 5 te işim ancka bitti
çıkarken bitmiş vaziyetteydim gelemedim yukarı
belkide çıktın
ama merak eidyorum görürsen yaz emi

DeryaBeril;
Tebrik ederim Allah analı bablı sağlıkla büyütmryi nasipetsin kızını. Darısı tüm anne olmakiçin bekleyenlere olsun inşallah.

Ankara_06
az kaldı canım dayan haftada 2 kez hastane çekilmiyor birde sabah git akşam çık , iyi tarafından bak bebişini görüyorsun sık sık diye düşün. Pıhtılaşma iğnesine devam ediyorsun değil mi?

X