canim bizde bugun 20 gun olduk gaz problemi degilde hala kaka problemi var
fitil verdigimde o anda yapiyor degilse yapamiyor oyle ihlayip duruyo kipkirmizi oluyo yapamadigi icin ,gaz desem gazini cikariyo ,hatta bazen kakayapti zannediyorum bi sevincle bakiyorum bos cikiyo :)
sizin durum ne oldu tekrardan kan verdinizmi, bizim topuk kani alindimi hastanede hic bilmiyorum, 1 hafta kaldik heralde almislardir ama sonuc ne bilmiyorum
dilim yeterli olmadigi icin herseyi soramiyorum gerci hastenede aklima gelmedi zaten sariliktan dolayi ama doktora gidince sorarim artik
sonucunuz insallah guzel cikar canim aklina kotu seyler getirme ne olur sonucu alinca yaz bana insalla iyidir
evet canim zor gunler gecirdik ama simdi evdeyiz, tabi artik bebegin sorunlari birmez simdide kaka yapamiyor onunla ugrasiyoruz kac gundur boyle duzelemedi fitil verdigimiz halde
kiyafetlere gelince gercekten bol bol gerekli oluyor, dun uzerini degistim sonradan alttan ses geldi :) dedim kaka yapti heralde bi baktim sonra az altini acip bekletirken al bi pipi yapmis gormedim ustu tum batti yeniden degis :)
yani bazen kaka oluyor elde cikiyor makinada birikirip yikicaksin ,birikene kadar kiyfet gerekli e tabi kis zamanindayiz yikananlar hemen kurumuyo yani gerekli oluyor ama sen iyi almisin
ben 1 aylik bikac kislik tulum daha alcam ince almisim cogunlugunu
tesekkur ederim canim benim insallah darisi en kisa zamanda sana olsunda bebeginin mis kokusunu kendin cekersin icine :)
sen nasilsin daha baslamadiniz dimi tedaviye?
evet canim taa hamilelik basinda geldin kayboldun dogurmaya ancak geldin :) ve hadi gozun aydin olsun seninde dogum yarinaymis, dogum sonrasinda girdiginde bizedeyaz canim
evet canim muayeneden oluyor ,bende olmadi ama cok kiside oldugunu biliyorum
canimya masallah sanada gun geldi demek simdiden Allah kurtarsin ,insan bisey hissedemiyor inan, hatta ameliyathaneye girdikten sonra farkina variyosun, gerci benimki normal seninki sezeryan olcak ama hayilisiyla saglikli bi sekilde gelsin bebisler tabi kuveze gerek kalmasin
canim benimya daha oncede yazdim insallah en kisa zamanda esin is bulur ,icinden cikamicak i durumda goruyosun dimi kendini
siz hollandadaydiniz sanirim, ordada var issizlik maasi esin almiyormu, suan geciminiz nasil peki?
inan dualarim seninle insallah kisa zamanda sevincli haberle geirsin
bu arada belden yapilan igneyi sormusun avrupada cogunlukla bunu ugluyolar cok kiside yaptiriyor hatta cevremde ne kadar turk varsa bu sekilde oldu
bende yaptirdim ama benimki suni sancidan dolay tutmadi, bir daha dogum yaparsam yine belden igneyle isterim
ben kesin tavsiye ederim sancisiz dogum yapiyosun canli canli :)