- Konu Sahibi Sympathique
- #4.661
Siz uyumuyomusunuz bu saatte bamişler gulsum uykumu tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhb canım demek sezeryan kararı alındı
bende aslında sezeryan isityorum ama bakalım ne olcak
özelde hastanın fikri dr u yönlendiriyor ama devlet hast de öyle bişey yok
dr neyi uygun görürse o,istersen patla çatla:)
benimde en büyük korkum kordon soruyorum dr ma var mı sorun diye
doğan bebeklerin çoğunun boynunda olur kordonu diyor anlamadım
inş sıkıntı olmaz sağlıcakla alırız kuzuları
az kaldı inş inş 1 ay sonra yanımızda kuzularımız olucak misss gibi koklyacağız
Silanaz Merhaba;
Nst ve ultrasyon dan bebekler nefret ediyorlar ısı gönderyor ya o cihazlar keyifleri kaçıyormuş ,doktor söylemişti.Cihazda ki çizgiler dalgalı oluyor sancıda seninde çıkmış ama en azından sana ağrı vermiyor benimki veriyor belim kopacak gibi ağrıyor karnım ise taş gibi oluyor.Doğum tarihi netleşmedi sanırım senin?
Ankara06
Bende doktora KORDON dolanmasını sordum bebeklerin çoğu kordonu ile oynar ve boynuna dolanma ihtimali çok yüksek doğumda farkedilir çoğu dedi.
Önemli olan bebeğin hareketlerini kontrol etmekmiş azalma olmaması hareketlerinde ve annenin ani hareketler yapmaması gerekli dedi.Kordonun dolanması sıkıntı değil suyun azalırsa ve kordon dolanmışsa riskli olan asıl o olur dedi.Suyun kaldırma kuvveti oldugundan kordonun geniş bir şekilde bebeişin boynunda durmasını sağlıyor.Allah korusun su az olursa boynuna dolanan kordon bebişi sıkar ..
Duss
Bebişlere ve yeni düzene zamanla alışılıyor demek ki ben lohusa depresyonu gibi şeyler yaşamadan bu süreci atlatırsam ne mutlu bana.şimdiden telaş yaptım yetebilecek miyim, bakabilece kmiyim gibi sorular zihnimi kurcalıyor..
evet canım benim zaman iice azaldı. 36.hafta bittiğinde alacak doktor.son 1 hafta diyebilirim..
bebişlerini öp kokla benim yerimede..
Topiğimizden hepgüzel haberler duymak dileği ile.
iyi geceler arkadaşlar
söyle bir geçmiş sayfalara baktım masallah herkesin haftası baya ilerlemiş rabbim kolay dogumlar nasip etsin
biz yeni hayatımıza uyum sagladık ,bugün bebeklerin kontrol günüydü çok sükür kilo alamaya baslamıslar
önce meme ardından mama yapıyorum 2 saate bir besliyoruz eşimle .rudi dogum sancıların başlamış çok merak
ediyorum senin ikizleri haftan çok iyi artık korkma .alıstım bebeklerime artık zaman geçtikce eskisi gibi zor
gelmiyor allah bir kolaylıgını veriyor takma kafana inşş öyle böyle büyütücez ikizlerimizi hepinizi öpt kendinize
iyi bakın kızımın beslenme saati geldi.
rudi içimi rahatlattın valla bak şimdi,benim dr lara soruyorum böyle açıklama yapmıyorlar
yalnız 2-3 gündür wc öncesi çamaşırım baş parmağımın tırnağı kadar ıslak oluyor bende anlam veremiyorum su mu geliyor yoksa kaçırıyormuyum diye
bugün dr kont müz var gidince sorucam
dün belim çok ağrıdı benimde acaba sancı mı çıkcak
bakarmısın sancı çıkcak diye heycan yapıyorum
ayy ne güzel canım ya artık gün saymaya hatta saat saymaya bile başlamşsın
insanın ne zaman doğuma girceğini bilmesi ne güzel
benim ne olcağım belli değil
en çok buna sinir oluyorum
hani bilsem kendimi hazılrarım..
hakkımızda hayrlısı olsun inş
canım seni tedirgin etmek istemem ama benimde öyle oluyodu erken sezeryana alındım suyum baya azalmıştı dedi doktorum
canım tedirgin olayım ki gideyim söyleyeim uayar sen bizi
bugün dr kont vardı söyleidm böyle böyle diye
baktı suyu gayet iyi dedi
zaten 3 günde bir gidiyorum ya ben kontrole
bende sıkıldım artık 3 günde bir gitmekten ama az kaldı inş
haklısın ama doktorun suyu normal dediyse demekki iyi..bende 35+5 yaptım doğumumu..
canım ya hep okuyorum yazdıklarını allahın izniyle biranönce al kızını kucağına inşallah olsun sağlık olsunda hergün git gel.
ne diyo nekadar bekliycekmiş doğum için
hıı öyle mi canım kg su ne kadar oldu kuzunun?
iyi benim kızın kg su sence şimdi 2452 gr.
bende biranönce almak isityorum koklamak isityorum ama almıyorlar yaaaa
soruyorum bebekte bi sorun yok sıkıntı yok neden alalım diyorlar
benimde tansiyonum nomral gidne kadar devam edecekmiş
herhalde 40+ ı görcekler
yavruma bişey olmasa bende dursun derim ama ödüm kopyyor canım yaa
Merhaba kizlar
Bugun bende 34 oldum
Yeni doktordan geldim
Kizlardan biri 2200 digeri 2600 olmus
Esim hala is bulamadi su mubarek cuma gunu hurmetine bana dua edin neolur
Ben ayakta durmakta bile zorlaniyorum ama yatmiyorum artik cok sikildim tam 14 hafta oldu cunku yatali
Nasil bakacam diyede cook dusunuyom simdiden depresyona girdim
Allah hepimize yardim etsin
Kizlar neolur sizden rica ediyOm bugun benim icin dua edinde esim is bulsun
Hic huzurumuz kalmadi
Muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus
Heleki boyle cikarsiz allah icin olursa
Allaha emanet olun
Maşallah bebişlerine... Nasıl bakacağım diye endişelenme Allah gücünü veriyor emin ol. Eşin için, sizin için dua edeceğim. İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.
Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.
ben dün doktora gittim. 5 gün sonra doğumu planladı Genel anestezi ile sezeryan olacak.İnşallah küveze ihtiyaç kalmaz...
Kuzu kuzu günümü bekliyorum hrngi duyguyu hissedeceğimi şaşırdım, nötr durumdayım..
Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.
ben dün doktora gittim. 5 gün sonra doğumu planladı Genel anestezi ile sezeryan olacak.İnşallah küveze ihtiyaç kalmaz...
Kuzu kuzu günümü bekliyorum hrngi duyguyu hissedeceğimi şaşırdım, nötr durumdayım..