2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhb canım demek sezeryan kararı alındı
bende aslında sezeryan isityorum ama bakalım ne olcak
özelde hastanın fikri dr u yönlendiriyor ama devlet hast de öyle bişey yok
dr neyi uygun görürse o,istersen patla çatla:)

benimde en büyük korkum kordon soruyorum dr ma var mı sorun diye
doğan bebeklerin çoğunun boynunda olur kordonu diyor anlamadım
inş sıkıntı olmaz sağlıcakla alırız kuzuları
az kaldı inş inş 1 ay sonra yanımızda kuzularımız olucak misss gibi koklyacağız

canım tüp bebek dr.um kesin sezeryan diyor ama başka iyi bir dr.a gittim doğum için görüştüm özel hastane ama dr.devlet tüp bebek bahanesini sezeryan için kabul etmiyor dedi.Herşey normalse normal doğum olur değilse ben de riske atmek istemem dedi.benim kafam iyice karıştı buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum sanırım normal doğum yapan var değilmi?ya ne bileyim Allah en hayırlı olan neyse onu nasip etsin hayırla sağlıkla alalım inş.bebecikleri kucağımıza..

Sempatik cnm benim gözümüz aydın bebişine kavuşmuşsun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Eskisi kadar sık takip edemiyorum sayfayı ama sen özetlemişsin herkesin durumunu :)
Bebişlerini kucağına alan anneleri tek tek tebrik ediyorum. Allah uzun ömürler versin... Sağlıklı sıhatlı büyütmek nasip etsin...
Güzel haberler duydukça seviniyorum. Nede olsa teyzeleri oluyorum :)
Bebişlerinizin kokusunu benim içinde çekin içinize :KK43:

merhaba kızlar..çookk uzun zamandır nete giremedim...doğum yapanlar, meleklerini kucaklarına alanları tebrik ediorum...beklemede olanlara sabır diliorum..benim bu gün 36+4 günlük kızım..pazartesi günü sezeryan günü alacağız..iice sabırsızlanıorum...inşallah hepimizz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza...
sempatik doğum yapmışsın hayırlı olsun canım..Allah kızını analı babalı büyütmenizi nasib etsin..benim bilgilerim eksik kalmış..1.tüp bebek denemem..kızımın adını ela koymayı düşünüoruz..:nazar:

iyi geceler arkadaşlar

söyle bir geçmiş sayfalara baktım masallah herkesin haftası baya ilerlemiş rabbim kolay dogumlar nasip etsin
biz yeni hayatımıza uyum sagladık ,bugün bebeklerin kontrol günüydü çok sükür kilo alamaya baslamıslar
önce meme ardından mama yapıyorum 2 saate bir besliyoruz eşimle .rudi dogum sancıların başlamış çok merak
ediyorum senin ikizleri haftan çok iyi artık korkma .alıstım bebeklerime artık zaman geçtikce eskisi gibi zor
gelmiyor allah bir kolaylıgını veriyor takma kafana inşş öyle böyle büyütücez ikizlerimizi hepinizi öpt kendinize
iyi bakın kızımın beslenme saati geldi.

Silanaz Merhaba;
Nst ve ultrasyon dan bebekler nefret ediyorlar ısı gönderyor ya o cihazlar keyifleri kaçıyormuş ,doktor söylemişti.Cihazda ki çizgiler dalgalı oluyor sancıda seninde çıkmış ama en azından sana ağrı vermiyor benimki veriyor belim kopacak gibi ağrıyor karnım ise taş gibi oluyor.Doğum tarihi netleşmedi sanırım senin?

Ankara06

Bende doktora KORDON dolanmasını sordum bebeklerin çoğu kordonu ile oynar ve boynuna dolanma ihtimali çok yüksek doğumda farkedilir çoğu dedi.
Önemli olan bebeğin hareketlerini kontrol etmekmiş azalma olmaması hareketlerinde ve annenin ani hareketler yapmaması gerekli dedi.Kordonun dolanması sıkıntı değil suyun azalırsa ve kordon dolanmışsa riskli olan asıl o olur dedi.Suyun kaldırma kuvveti oldugundan kordonun geniş bir şekilde bebeişin boynunda durmasını sağlıyor.Allah korusun su az olursa boynuna dolanan kordon bebişi sıkar ..

Duss
Bebişlere ve yeni düzene zamanla alışılıyor demek ki ben lohusa depresyonu gibi şeyler yaşamadan bu süreci atlatırsam ne mutlu bana.şimdiden telaş yaptım yetebilecek miyim, bakabilece kmiyim gibi sorular zihnimi kurcalıyor..
evet canım benim zaman iice azaldı. 36.hafta bittiğinde alacak doktor.son 1 hafta diyebilirim..
bebişlerini öp kokla benim yerimede..
Topiğimizden hepgüzel haberler duymak dileği ile.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Silanaz Merhaba;
Nst ve ultrasyon dan bebekler nefret ediyorlar ısı gönderyor ya o cihazlar keyifleri kaçıyormuş ,doktor söylemişti.Cihazda ki çizgiler dalgalı oluyor sancıda seninde çıkmış ama en azından sana ağrı vermiyor benimki veriyor belim kopacak gibi ağrıyor karnım ise taş gibi oluyor.Doğum tarihi netleşmedi sanırım senin?

Ankara06

Bende doktora KORDON dolanmasını sordum bebeklerin çoğu kordonu ile oynar ve boynuna dolanma ihtimali çok yüksek doğumda farkedilir çoğu dedi.
Önemli olan bebeğin hareketlerini kontrol etmekmiş azalma olmaması hareketlerinde ve annenin ani hareketler yapmaması gerekli dedi.Kordonun dolanması sıkıntı değil suyun azalırsa ve kordon dolanmışsa riskli olan asıl o olur dedi.Suyun kaldırma kuvveti oldugundan kordonun geniş bir şekilde bebeişin boynunda durmasını sağlıyor.Allah korusun su az olursa boynuna dolanan kordon bebişi sıkar ..

Duss
Bebişlere ve yeni düzene zamanla alışılıyor demek ki ben lohusa depresyonu gibi şeyler yaşamadan bu süreci atlatırsam ne mutlu bana.şimdiden telaş yaptım yetebilecek miyim, bakabilece kmiyim gibi sorular zihnimi kurcalıyor..
evet canım benim zaman iice azaldı. 36.hafta bittiğinde alacak doktor.son 1 hafta diyebilirim..
bebişlerini öp kokla benim yerimede..
Topiğimizden hepgüzel haberler duymak dileği ile.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rudi içimi rahatlattın valla bak şimdi,benim dr lara soruyorum böyle açıklama yapmıyorlar
yalnız 2-3 gündür wc öncesi çamaşırım baş parmağımın tırnağı kadar ıslak oluyor bende anlam veremiyorum su mu geliyor yoksa kaçırıyormuyum diye:KK17:
bugün dr kont müz var gidince sorucam
dün belim çok ağrıdı benimde acaba sancı mı çıkcak
bakarmısın sancı çıkcak diye heycan yapıyorum:KK1:

ayy ne güzel canım ya artık gün saymaya hatta saat saymaya bile başlamşsın
insanın ne zaman doğuma girceğini bilmesi ne güzel
benim ne olcağım belli değil
en çok buna sinir oluyorum
hani bilsem kendimi hazılrarım..
hakkımızda hayrlısı olsun inş

iyi geceler arkadaşlar

söyle bir geçmiş sayfalara baktım masallah herkesin haftası baya ilerlemiş rabbim kolay dogumlar nasip etsin
biz yeni hayatımıza uyum sagladık ,bugün bebeklerin kontrol günüydü çok sükür kilo alamaya baslamıslar
önce meme ardından mama yapıyorum 2 saate bir besliyoruz eşimle .rudi dogum sancıların başlamış çok merak
ediyorum senin ikizleri haftan çok iyi artık korkma .alıstım bebeklerime artık zaman geçtikce eskisi gibi zor
gelmiyor allah bir kolaylıgını veriyor takma kafana inşş öyle böyle büyütücez ikizlerimizi hepinizi öpt kendinize
iyi bakın kızımın beslenme saati geldi.

kocaman maaşallah size ya bebişler büyüyor ne güzel,darısı bize inş

Merhaba kizlar
Bugun bende 34 oldum
Yeni doktordan geldim
Kizlardan biri 2200 digeri 2600 olmus
Esim hala is bulamadi su mubarek cuma gunu hurmetine bana dua edin neolur
Ben ayakta durmakta bile zorlaniyorum ama yatmiyorum artik cok sikildim tam 14 hafta oldu cunku yatali
Nasil bakacam diyede cook dusunuyom simdiden depresyona girdim
Allah hepimize yardim etsin
Kizlar neolur sizden rica ediyOm bugun benim icin dua edinde esim is bulsun
Hic huzurumuz kalmadi
Muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus
Heleki boyle cikarsiz allah icin olursa
Allaha emanet olun

rudi içimi rahatlattın valla bak şimdi,benim dr lara soruyorum böyle açıklama yapmıyorlar
yalnız 2-3 gündür wc öncesi çamaşırım baş parmağımın tırnağı kadar ıslak oluyor bende anlam veremiyorum su mu geliyor yoksa kaçırıyormuyum diye:KK17:
bugün dr kont müz var gidince sorucam
dün belim çok ağrıdı benimde acaba sancı mı çıkcak
bakarmısın sancı çıkcak diye heycan yapıyorum:KK1:

ayy ne güzel canım ya artık gün saymaya hatta saat saymaya bile başlamşsın
insanın ne zaman doğuma girceğini bilmesi ne güzel
benim ne olcağım belli değil
en çok buna sinir oluyorum
hani bilsem kendimi hazılrarım..
hakkımızda hayrlısı olsun inş

canım seni tedirgin etmek istemem ama benimde öyle oluyodu erken sezeryana alındım suyum baya azalmıştı dedi doktorum

canım seni tedirgin etmek istemem ama benimde öyle oluyodu erken sezeryana alındım suyum baya azalmıştı dedi doktorum

canım tedirgin olayım ki gideyim söyleyeim uayar sen bizi
bugün dr kont vardı söyleidm böyle böyle diye
baktı suyu gayet iyi dedi
zaten 3 günde bir gidiyorum ya ben kontrole
bende sıkıldım artık 3 günde bir gitmekten ama az kaldı inş

canım tedirgin olayım ki gideyim söyleyeim uayar sen bizi
bugün dr kont vardı söyleidm böyle böyle diye
baktı suyu gayet iyi dedi
zaten 3 günde bir gidiyorum ya ben kontrole
bende sıkıldım artık 3 günde bir gitmekten ama az kaldı inş

haklısın ama doktorun suyu normal dediyse demekki iyi..bende 35+5 yaptım doğumumu..
canım ya hep okuyorum yazdıklarını allahın izniyle biranönce al kızını kucağına inşallah olsun sağlık olsunda hergün git gel.
ne diyo nekadar bekliycekmiş doğum için

haklısın ama doktorun suyu normal dediyse demekki iyi..bende 35+5 yaptım doğumumu..
canım ya hep okuyorum yazdıklarını allahın izniyle biranönce al kızını kucağına inşallah olsun sağlık olsunda hergün git gel.
ne diyo nekadar bekliycekmiş doğum için

hıı öyle mi canım kg su ne kadar oldu kuzunun?
iyi benim kızın kg su sence şimdi 2452 gr.:nazar:
bende biranönce almak isityorum koklamak isityorum ama almıyorlar yaaaa
soruyorum bebekte bi sorun yok sıkıntı yok neden alalım diyorlar
benimde tansiyonum nomral gidne kadar devam edecekmiş
herhalde 40+ ı görcekler
yavruma bişey olmasa bende dursun derim ama ödüm kopyyor canım yaa

kızlar bugün dr alttan muayne etti o akıntı şikayetim üzerine
eve gelince baktım damar gibi 2 tane şerit kan geldi
muayneden kaynaklıdır dimi
şuan yok accık geldi gitti

hıı öyle mi canım kg su ne kadar oldu kuzunun?
iyi benim kızın kg su sence şimdi 2452 gr.:nazar:
bende biranönce almak isityorum koklamak isityorum ama almıyorlar yaaaa
soruyorum bebekte bi sorun yok sıkıntı yok neden alalım diyorlar
benimde tansiyonum nomral gidne kadar devam edecekmiş
herhalde 40+ ı görcekler
yavruma bişey olmasa bende dursun derim ama ödüm kopyyor canım yaa

CAnım bizimki2950 doğdu şimdi 6 gecti masllh dursun saglikla benimki kuvezde kaldı solunumunda biraz sorun yaşadı nekadar kalırsa iyi ....hiç
Bisey olmaz kuzuya aallahin izniyle merak etme senin kızın kilosuda maslh COK güzel kanama için mutlaka ara benim 2damlaydi hemen çağırdı ac gel dedi zaten ertesi gün sezeryanim oldu

Merhaba kizlar
Bugun bende 34 oldum
Yeni doktordan geldim
Kizlardan biri 2200 digeri 2600 olmus
Esim hala is bulamadi su mubarek cuma gunu hurmetine bana dua edin neolur
Ben ayakta durmakta bile zorlaniyorum ama yatmiyorum artik cok sikildim tam 14 hafta oldu cunku yatali
Nasil bakacam diyede cook dusunuyom simdiden depresyona girdim
Allah hepimize yardim etsin
Kizlar neolur sizden rica ediyOm bugun benim icin dua edinde esim is bulsun
Hic huzurumuz kalmadi
Muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus
Heleki boyle cikarsiz allah icin olursa
Allaha emanet olun

Maşallah bebişlerine... Nasıl bakacağım diye endişelenme Allah gücünü veriyor emin ol. Eşin için, sizin için dua edeceğim. İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.

Maşallah bebişlerine... Nasıl bakacağım diye endişelenme Allah gücünü veriyor emin ol. Eşin için, sizin için dua edeceğim. İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.

CAnim allah razi olsun rabbim gonluyun muradini versin sanada
Hayat ist gecen sene cocugum olmuyodu bu sene cocuga bisey alacak param olmuyo
Allah baska dert vermesin kimseye
Allaha emanet ol

Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.
ben dün doktora gittim. 5 gün sonra doğumu planladı Genel anestezi ile sezeryan olacak.İnşallah küveze ihtiyaç kalmaz...
Kuzu kuzu günümü bekliyorum hrngi duyguyu hissedeceğimi şaşırdım, nötr durumdayım..

Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.
ben dün doktora gittim. 5 gün sonra doğumu planladı Genel anestezi ile sezeryan olacak.İnşallah küveze ihtiyaç kalmaz...
Kuzu kuzu günümü bekliyorum hrngi duyguyu hissedeceğimi şaşırdım, nötr durumdayım..

Hadı hayırlı dogumlar olsun ınsallah bızlerı unutma nerde dogum yapıosun kendı doktorunmu yaptırcak

Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.

günaydın canım
ayy seninde mi günün belli oldu ayy tek tek belli oluyor ne güzel yaa
inş küveze ihtyç kalmaz kalsa bile çok az kalır takma kafana inş
üzüntü sevinç karmakarşık dimi
bir yandan artık alcaklar bizden yavrumuzu bir yandanda koynumuzda olcak inş miss gibi koklucaz
Allahım sağlıcakla naisp etsin inş

X