2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım merak ettiğin için çok sağolasın.
aksi gibi bizim leptop bozuldu herşey üst üste geldi eşim gitti yeni bi leptop aldı
siftah hemen girdim yazdım
çok şükür bi sorun yok iyiyz kızımla
yarın idrar testini götrcez marmaraya işte bakalım
cumaya randevu aldık bu arada

Cok sevındım bende ıyı olmanıza bı sure yazmayınca ınsan hemen telaslanıyor sonuclarını da yaz merak da bırakma bızı Marmara da senınle ılgılenen kadın dogum doktorunun adı ne benımle ılgılenen erkekdı ve cok ıyıydı acaba o mu?

Cok sevındım bende ıyı olmanıza bı sure yazmayınca ınsan hemen telaslanıyor sonuclarını da yaz merak da bırakma bızı Marmara da senınle ılgılenen kadın dogum doktorunun adı ne benımle ılgılenen erkekdı ve cok ıyıydı acaba o mu?

inş canım sonçlar güzel çıkar dua edin bize..
canım benim anlattığım dr ları poliklnikte göremezsiz proflardan bahsediyorum
ben serviste yattım ya 13 gün orda hepsiyle tanışma fırsatım oldu..
serviste yabancı bir bayan dr var adı tea sarışın bi dr o genelde oluyor..
ama erkek dr lar genelde iyi oluyyor uzun saçlı bi erkek dr var birde kızıl saçlı erkek dr bunlardan biri mi senin bahsettiğin acaba?

selam kızlar ;
dünden beri bi ağrı kasıklarımda daha doğrusu çatı mı oluyo orası kemikleri ağrıyo bilemedim ne yapsam geçmiyo
şu 5 haftayı da atlatsak rahatlıycam artık
aaksoy ;bende daha perde yaptırmadım eklersen çok sevinirim tam bizim aradığımız renkleri anlatmışın

Herkese meraba kızlar
Az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.Allahtan beşiği hazır:)
Kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.

[sıze=2][/sıze]
offffffffffffffff yarin ultrasona gidicem cok korkuyom
ne zaman bitecek allahim bu azapppppppppppp
canım bak yarın 29 haftan bitiyor daha ne azabı masallah kızlarına inşş daha da giderler ama artık risk azaldı korkma mutlu ol.
herkese meraba kızlar
az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.allahtan beşiği hazır:)
kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.

aaksoyoglu o kadar çok heyecanlandım ki anlatamam ilk bebeşimiz geliyor:KK9: çok mutlu oldum masallah kilosu da iyi ama benim de kafam takıldı niye almıyor amgdem öyle doktorlarda bir garip ama vardır bir bildikleri.bol bol dua edicem rabbim kolaylaştırsın doğumunu .

Herkese meraba kızlar
Az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.Allahtan beşiği hazır:)
Kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.

bu doktor seni niye bu kadar strese sokuyo anlamadım haftanız geldi, kilonuz gayet iyi maşşalah 2 gün için bu kadar üzüntü yaşatması tuhaf yani vardır bir bildiği diyelim
bak bide kızım kilo almıyo diye boşuna üzüldün 3.400 olmuş şifa hanım :nazar:
inşallah sağlıkla gelicek kuzucuğun ilk annemiz olarak ta doğum hikayeni bekliyorum burdan

Herkese meraba kızlar

canım ya madem kan akışında problem var diyo niye seni riske sokuyoki alsın hemen haftanda tamam bebeğinin kilosu maşallah güzel.hem bebekde mutsuzmuş keşke tekrar konuşsaydın..inşllah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ..
ben kan sulandırıcımı sezeryandan 1 gün öncesine kadar vurdum doğumdan sonrada hemşire vurdu nede kestiki seninkini acaba.
inan bende çok heycanlandım bu topiğin açılşını sen yapıyosun buarada göğüs kremin varsa başla şimdiden sürmeye :))

Gulsum kontrolden geldım çok şukur hersey yolunda kılolarımız ıyı arasında 1 gun fark var ciğer geliştiriciyi haftaya yapıcaktık ama şekerden dolayı yapamıyoruz dahılıyeye gıtcem haftaya o ne derse ona göre yapıcaz
Şekerı yukseltırmış dahılıyenın kararına göre yapılacak
Evde tansıyonumu ölçtum gittim normaldı oraya gıdınce yıne yuksek çıktı hastanede yattıgımı bişey bulamadıklarını söyledım heyecandan yukselıo bıde yorulursam
Bıdaha ölçmiyecegım dedı doktor

inş canım sonçlar güzel çıkar dua edin bize..
canım benim anlattığım dr ları poliklnikte göremezsiz proflardan bahsediyorum
ben serviste yattım ya 13 gün orda hepsiyle tanışma fırsatım oldu..
serviste yabancı bir bayan dr var adı tea sarışın bi dr o genelde oluyor..
ama erkek dr lar genelde iyi oluyyor uzun saçlı bi erkek dr var birde kızıl saçlı erkek dr bunlardan biri mi senin bahsettiğin acaba?

Benımle ılgılenen doktor sıyah uzun saclı olan adı Kemal di cok ıyıydı.Dıger kızıl saclı olanın bende hıc ıyı hatırası yok rahım fılmı cekmısdı cok canım yanmısdı :KK43: Bıde Tevfık Bey var degısık bırısı ama sevıyorum.Son olarak da mukemmel bı doktorda olan Husnu Bey var ustune tanımam buyuk amelıyatlara gırıyor.Ben o sarısın doktordan memnun kalmadıgım ıcın devam etmedım o hastaneye ama sen anlatınca merak ettım o yuzden sordum.

aksoyoğlu canım iğneyi bizde kestik maalsef ve sen böyle deyince tırstım
dr nada çok kızdım neden almıyor bebeği neden sormadın canımn yaaaa
hareketleirnde azalma hissedersen bence git hemen ve eğer o almazsa başka dr a git
çok korkuyorum bende
yarın ben tekrar bi hematoloji ile görüşcem kullansam ne zararı olur diye..

aksoyoğlu canım iğneyi bizde kestik maalsef ve sen böyle deyince tırstım
dr nada çok kızdım neden almıyor bebeği neden sormadın canımn yaaaa
hareketleirnde azalma hissedersen bence git hemen ve eğer o almazsa başka dr a git
çok korkuyorum bende
yarın ben tekrar bi hematoloji ile görüşcem kullansam ne zararı olur diye..

Benımkını de kestıler ama okuyunca bende korktum ve doktora daha salı gunu gıdıcem sen sorunca bılgılendır bızı gercekten onunla ılgısı varmı acaba:18:

Benımle ılgılenen doktor sıyah uzun saclı olan adı Kemal di cok ıyıydı.Dıger kızıl saclı olanın bende hıc ıyı hatırası yok rahım fılmı cekmısdı cok canım yanmısdı :KK43: Bıde Tevfık Bey var degısık bırısı ama sevıyorum.Son olarak da mukemmel bı doktorda olan Husnu Bey var ustune tanımam buyuk amelıyatlara gırıyor.Ben o sarısın doktordan memnun kalmadıgım ıcın devam etmedım o hastaneye ama sen anlatınca merak ettım o yuzden sordum.

evet tanıyorum dr kemal beyi:) iyi gerçekten onunla vizitlerde birde odalarına gidince konşma durumum olmştu e 13 gün kalınca hepsini tanıyor insan:))
kızıl saçlıda iyi ama dediğin gibi bazen aynı olmuyorlar..
tevfik beyide tanıyorum hep birilerine kızarken gördüm:)) ama disiplinli birine benziyor..
hüsnü beyi görmedim hiç hee kel yaşlı olan mı yoksa:)
canım baya memnunum ben valla
ben özele gidiyordum ve devletede karşıydım ama bu yaşadığım olay orayla tanışmamı sağladı
hayrlısı artık bakalım neler olcak..

Benımkını de kestıler ama okuyunca bende korktum ve doktora daha salı gunu gıdıcem sen sorunca bılgılendır bızı gercekten onunla ılgısı varmı acaba:18:

senin hangi haftada kestiler
benim acile gidince kestiler 13 gün boyunca hergün doplerde kan akışına günde 3-4 kezde nst de kalp atışlarına baktılar acaba kesince sorun olcak mı diye hiç sorun olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelir mi bilmiyorum...bende korkuyorum...yarın inş girip sorablirim hematolojiye...

Herkese meraba kızlar

Canım dualarım seninle ve topiğimizin ilk bebişi ile. Yalnız benim ticker ında gördüğüm kadarı ile kalan gün sayısı 15 yazıyor. ee bugun ayın 13 ü + 15 gün = 28 ekim ediyor. dolayısı ile sen zaten ekim annesi imiş sin yanılıyo muyum ? Sen yarın bir daha dr unla konuş istersen hem için rahat eder hem de haftası ve kilosu uygun neden bekletiyorsun dersin.

kizlar sizce benimkizlar nezaman dogar
cok korkuyomda dogacaklar diye
ilk aklinizdan ne geciyosa onu yazin

Canım olumlu düşün olumlu olsun herşey,
kötüyü düşünerek hiçbir şey elde edemeyiz unutma
açıkcası ilk aklımdan geçen 32.hafta , sonra geçen 36.hafta. hadi hayırlısı bakalım..

senin hangi haftada kestiler
benim acile gidince kestiler 13 gün boyunca hergün doplerde kan akışına günde 3-4 kezde nst de kalp atışlarına baktılar acaba kesince sorun olcak mı diye hiç sorun olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelir mi bilmiyorum...bende korkuyorum...yarın inş girip sorablirim hematolojiye...

Benım daha yenı 3 gun oldu ama senınkı gıbı hıc bı tetkık yapılmadı sen gene sanslısın ben korktum valla

X