2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canim gecmis olsun
annemleri istek yaptik ama vize verirlermi bilmiyom
insan cok ariyo ama baskalarini ozellikle ailesini
size tavsiyem sakin cocuklarinizi falan yurtdisina salmayin

Sagol canım dıger topıgedeyaz arada senı merak eden arkadaşlar oluyo
Insallah gelebılır annenler
Çok haklısın gurbetesalmamak lazım önceden çok ısteklıydı herkes ben ıstanbulda oldugum halde zor yurt dışı daha beter

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize
artık 33. haftamızdayız bugün kızımın kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum eğer halim olursa
artık doğum kapıda tembellik yapacak vakit kalmadı:KK52:
hepimiz vakitlice alırız inşallah bebişleri :)

Sagol canım dıger topıgedeyaz arada senı merak eden arkadaşlar oluyo
Insallah gelebılır annenler
Çok haklısın gurbetesalmamak lazım önceden çok ısteklıydı herkes ben ıstanbulda oldugum halde zor yurt dışı daha beter

nursin gittinmi diyetisyene
benimkini ayin 17 sine aldilar
biraz dikkat etmeye calisiyom simdiden ama yaln soylemeyim fazlda takmiyom
bakalim hayirlisi

nursin gittinmi diyetisyene
benimkini ayin 17 sine aldilar
biraz dikkat etmeye calisiyom simdiden ama yaln soylemeyim fazlda takmiyom
bakalim hayirlisi

Yok canım gıtmedım persembe kontrolum var bakalım doktorum ne dıcek ona göre bakıcaz caresıne
Ben dıkkat edıyorum çünki önemli sen de et canım
Sana 28 haftanın rahatlıgı geldı galıba

artık 33. haftamızdayız bugün kızımın kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum eğer halim olursa

valla ii yaparsın korkutmak istemem ama ben ilk oğlumu 32 haftalık doğurmuştum ve büyük temizliğe kalkışmıştım malesef sabah başladım ertisi gün sabaha karşı doğurdum :))) tabii ben bunu tebbirli olmak amacıyla sana sölüyorum artık son hazırlıkları 8. ayına girmişsin bitirmen gerek bebeişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşlh...

selam arkadaşlar herkesin morali iyi oldukça ben cok mutlu oluyorum .
bende yarın itibari ile bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başlayacagım inşş...evet artık az kaldı heyecen dorukta bekliyoruz bir yandan hazırlıklara son hızla devam ediyoruz ben 3 lü pijama takım aldım hastane de giymek icin çok şirin sizinkilerin modellerini de merak ediyorum . yavaş yavaş valizimin eksiklerini tamamlıyorum ama inşş vakitlice gelir yavrularımız.

valla ii yaparsın korkutmak istemem ama ben ilk oğlumu 32 haftalık doğurmuştum ve büyük temizliğe kalkışmıştım malesef sabah başladım ertisi gün sabaha karşı doğurdum :))) tabii ben bunu tebbirli olmak amacıyla sana sölüyorum artık son hazırlıkları 8. ayına girmişsin bitirmen gerek bebeişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşlh...
ayyyyyyyyyyyyyy cok korktum ilk hedefim 34 hafta inşş aman valla pis dursun evim felan hic öyle büyük temizlige felan girişmem zaten zor bulduk biz bebişlerimizi dogurduktan sonra hepsi yoluna girer umrumda degil.
oglun ne kadar yattı küvezde?

ayyyyyyyyyyyyyy cok korktum ilk hedefim 34 hafta inşş aman valla pis dursun evim felan hic öyle büyük temizlige felan girişmem zaten zor bulduk biz bebişlerimizi dogurduktan sonra hepsi yoluna girer umrumda degil.
oglun ne kadar yattı küvezde?

aynen dediğin gibi ev önemli değil hiç bişey bu mucize bebeklerden önemli değil sende boşver ve sadece bebeğin için gerekli işlerini hallet gerisi öle böle halledilir otur dinlen bol bol son dönemler tadını çıkar mesela bol bol uyu buna inşlh hasret kalmazsın ama en özlüyceğin şey uyku olucak :KK70:

aynen dediğin gibi ev önemli değil hiç bişey bu mucize bebeklerden önemli değil sende boşver ve sadece bebeğin için gerekli işlerini hallet gerisi öle böle halledilir otur dinlen bol bol son dönemler tadını çıkar mesela bol bol uyu buna inşlh hasret kalmazsın ama en özlüyceğin şey uyku olucak :KK70:

bende tam tersi uyku yok uyuyamıyorum:KK43:gece 12 1 olsun diye dua ediyorum........

bende tam tersi uyku yok uyuyamıyorum:KK43:gece 12 1 olsun diye dua ediyorum........

o zaman sende başka şekilde tadını çıkar çünki bu günlerini çok arıycaksın ve hamileliğinide özlüyceksin bebeğin için şimdiden kitap oku müzik dinle konuş odasına gir karnında olsa bile onunla vakit geçir ayy ne güzel günler aslında senin yaşadıkların daha çok hissettiriyodur kendini ve senin herşeyini her yaptığını hissediyo bu çok güzel bi duygu

Merhaba Kızlar ;
Herkes iyidir inşallah..
Biz yorulmaya başladık ayakta pek kalamıyoruz gezemiyoruz evdeyiz tüm gün. Sempatik,aksoylu,mehtaperkan son durumlarınız nedir kızlar sizden ses çıkmayınca meraklanıyorum. :KK61:

Merhaba Kızlar ;
Herkes iyidir inşallah..
Biz yorulmaya başladık ayakta pek kalamıyoruz gezemiyoruz evdeyiz tüm gün. Sempatik,aksoylu,mehtaperkan son durumlarınız nedir kızlar sizden ses çıkmayınca meraklanıyorum. :KK61:

Merhabalar; biz iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık. Kısmetse 2 haftamız kaldı. Evim çarşıya yakın ama yürüme mesafesi değil, arabayla 5 dakikaama artık araba kullandığımda kızıyorlar bana bende biri götürürse dışarı çıkıyorum onun dışında hep evde yatıyorum. Pazar günü adet sancısı gibi sancım vardı korktum valla bişey mi olacak diye ama 2 gündür geçti çok şükür. benden 1 hafta büyük 2 kişi doğum yapınca bende artık hep tedirginim. Ev aldı başını gidiyor, eşim önemsemiyor ama ben çok rahatsızım yinede elimi bişeye sürmek içimden gelmiyor. Bizde haberler böyle. İnşallah gününü bekler kızımız.

Merhaba Kızlar ;
Herkes iyidir inşallah..

merhabalar;
bende cok meraklandım aaksoyoglu mutlakaa ugrardı bayadır sesi yok .
bana doktorum bol bol yürü dedi rudi cıktım biraz yürüm diye yolda kaldım yürüyemedim .bende evdeyim bütün gün dinleniyorum
18 ekim de kontrol var heyecanla kontrol günümü bekliyorum .sen nasılsın hazırlıklar ne durumda bu arada taç ın bebek uyku setini aldım cok güzel modellerine bir bak .Bize oda alırken hediye ettikleri gibi degil.

Oh oh sizlEr 30 u gectiniz masallah ikislerle insallah rabbim banada gecmeyi nasip eder banada dua edin
Ikiz cok zor cok benim kimsemde yok dogduktan sonra nasil bakacam bazen cok dusunduruyo beni
Ama allah bi yolunu verir bide ben gecsem rahatliycam su 30 u
Yatmaktan fenalik gelmeye basladi bunada sukur

$Fotoğraf-0013_5.jpg $Fotoğraf-0016_2.jpg $Fotoğraf-0017_3.jpg $Fotoğraf-0019_1.jpg $Fotoğraf-0018_1.jpg $Fotoğraf-0021.jpg $Fotoğraf-0022_1.jpg $Fotoğraf-0024.jpg

rudi canım sen merak ediyodun parca parca koymaya calıştım ama bu kadar oldu eksikler devam ediyo daha halı almadım .perde eski perdeler yaptırabilirsem yaptırıcam olmazsa artık dogumdan sonra inşşş.
kardelen canım sende hic fena degilsin baya gittiniz masallah artık 30 rakamlara az kaldı bende önceden diyodum ne zaman gelicem 30 rakamlara valla zaman cok hızlı ilerliyo inşş o günlerde gelicek
ikiz diye herkes nasıl yapıcan diye korkutuyo valla hic korkmuyorum yeter ki sağlıkla kucagıma alım koklayayım yavrularımı yeter bana keşke bende senin gibi yanlız olsam benim etraf kalabalık bide eşimin ailesinde erkekler de cocugu olan yok cok üstüme düstüler sagolsunlar ama inan fazlası da bunaltıyo .........

Beğinin oda takımı galiba bu odada allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin güle güle kullansın :) bol bol uyusun inşlh :) çok güzel

evet oda takımları yerleştirmeye ugrasıyoruz kaç gündür bugün uyku seti yeni aldım serdik cekim dedim inşş uyurlar artık :)bilmiyorum kayınvalidem diyo bu karyolda birbirlerini uyutmazlar bir tane daha al diyo rudi sen 1 tane mi karyola aldın yanyana mı yatıracaksın .

evet oda takımları yerleştirmeye ugrasıyoruz kaç gündür bugün uyku seti yeni aldım serdik cekim dedim inşş uyurlar artık :)bilmiyorum kayınvalidem diyo bu karyolda birbirlerini uyutmazlar bir tane daha al diyo rudi sen 1 tane mi karyola aldın yanyana mı yatıracaksın .

Canım herşe çok güzel hayılısı olsun merak etme allah dağına göre kar veriyo ikiz oldukları için belki biraz yorulcaksın ama olsun değer bence :) 2 karyola şimdilik alma bence 5 aya kadar gerekmez ancak kendileri dönmeye başlıyınca alırsın şimdiki karyolalar büyük oluyo bi süre idare edebilirsin

merhabalar;
bende cok meraklandım aaksoyoglu mutlakaa ugrardı bayadır sesi yok .
bana doktorum bol bol yürü dedi rudi cıktım biraz yürüm diye yolda kaldım yürüyemedim .bende evdeyim bütün gün dinleniyorum
18 ekim de kontrol var heyecanla kontrol günümü bekliyorum .sen nasılsın hazırlıklar ne durumda bu arada taç ın bebek uyku setini aldım cok güzel modellerine bir bak .Bize oda alırken hediye ettikleri gibi degil.

Merhaba Kızlar ;
Herkes iyidir inşallah..

meraba kızlar pazartesi randevum vardı.nst iyi dedi doktor.perşembeye yine randevu verdi.bakalım perşembe gün vericekmi bilmiyorum.belki ozamanda pazartesi gel diyebilir.ne kadar kalırsa içerde okadar iyi diyo.en sonunda sancılanıp gidicem galiba:))
benimde ayaklarım falan çok ağrıyo ama evde duramıyorum kızlar ya.annem kardeşim yakın onlara gidiyorum.onlarlada çarşıya falan gidiyoruz.sonra geliyorum evi toparlamaya çalışıyorum.temizlik falan artık yapmıyorum ama toplamasamda hiç huzurum kalmıycak.en zoruma giden bulaşık makinesini boşaltmak:)
bugün yine duramadım evde kızımın odasına tül aldım.heryerde bebek odası deyince barbieli falan tül çıkarıyolar.bende barbiyi hiç sevmiyorum.en sonunda winksli bari alıyım dedim içime sinmeden.hatta tam siparişi verdim çıkıyodum tülcüden ip tüller varya onları gördüm.çok hoşuma gitti.iki farklı renk üst üstte takılıp güzel modeller yapmışlar.bende şeker pembe ve fuşya iki kat olacak ondan sipariş verdim.çok hoşuma gittti.içime sindi.bi halımız kaldı.onada acele etmiycem artık.duss canım odanız çok güzel olmuş bayıldım:KK69:.bebişlerin iyi günlerde büyüsünler odalarında.şimdilik tek beşik yeter ama biraz ileride bir tane daha yaptırırsın canım tabi odanızda yer varsa.
sempatik hiç uğramaz oldu mehtapında çok az kaldı.bakalım hangimiz önce doğurucak:))buarada elifde yok nezamndır tek tek dağılıyoruz. kopmayalım kızlar ya inş doğumlardan sonrada yazışmaya devam edelim.sizleri seviyorummm.:KK16::KK16::KK16:

X