AYNENNN HATTA BEN AHTIM VAR CAMI AÇIP BAĞRICAMMMM :))) KARŞI BLAK VARDA GEÇEN SENE HEPSİ HAMİLEYDİ TEK TEK DOĞURDULAR ŞANSIMA BEBEK ODALARIDA BENİM YATAK ODASINA BAKIYOBENDE HER GÜN O CAMLARI İZLEYİP İMRENİYORUM AMA BEBİŞİM OLSUN BENDE YATAK ODASINI BEBĞİMİN ODASI YAPCAM :))) NEYSE ASLINDA BENİMDE DR İİ Bora Cengiz beni başta deli etmişti ama artık dediğime geldiler die düşünüyorum ii anlaşıyoruz yani
bu arada evet benimde adetimin 13. günü iple çekiyorum ay sonunu 29 da olmam gerek bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz ama çok az bi umut işte adet olursam moralimi bozmuycam die avutuyorum kendimi ve sabırla adet günümü bekliyorum heee ya benim bu gün baya bi akıntım geldi sanırım yumurtlama 1 2 güne gerçekleşcek gerçi bunu hep yaşıyorum adetin 13. günü hep geliyo akıntım ve ulturasonada girdiğimde yumurtam çatlamak üzre olduğunu görüyoruz ama hep hüsran sabır sabır sabırr benim bide tam hesaba göre 29 olmam gerek ya bakıyorum 1. gün cumartesiye geliyo 2. gün pazara tam başlama günü o günde dr. yok kimse yok bu cumartesi onuda konuşcam bakalım ne diycek hem ilk haftada bayram haftasına denk gelicek nasıl kontrol altında olucak bilmiyorum
günaydın canım :)
bizim apartmanda da her katta 3er daire var..ben geldiğimde en üst kattakinin 40 mevlütü vardı.. sonra onun yanındakinin 1 yaşında oğlu vardı..sonra bi alt kattan yani benim üstteki hamile kaldı doğurdu kızı 1 yaşında olcak.. sonra karşımdaki doğurdu oda 1yaşına girecek..donra en üstteki 2.ye doğurdu.. sonra üstekinin karşısındaki doğurdu..bi kaç aylık.. şimdi 10 güne yanımdaki doğurcak.. çok doğurgan bi apartmandayım ama bi bana denk gelmediinşallah bizde görcez o günleri.. benimde ahdım var gebelik testi alıp hergün yapıp sonra ondan kolye yapcam hep tek çizgi görmekten nefret ettim artık
aynısı bnde de oldu.. klomen kullandım menogonn iğne kullandım yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptık çalışma yaptık yattım kalkmadım yastık koydum bilmem ne yine yok yok yok...artık tüpe karar verdik.. ve inşallah ilk denememizde alırız kucağımıza inşallah Rabbim nolur nasip eyleeeeee
Seninki benden betermiş hlycim
valla bende ne uyku ne başka bi düzen kaldı sabah 6.30 da uyuyabildim yeni kalktımevden çıkamaz oldum ev ev ev yarın dr. randevum var pisikolog bakalım ne diycek. Bende gün aşırı ilişkilere aynen devam bi ihtimal tutar die ya bu aarada ikimizden başka yokmu kasımda tüp bebek yapıcak ????? bide site buldum dr.bülent urman çok güzel açıklıyıcı bir site yapmış istersen bi bak....
slm hanımlar bende varım aranızda:)benimde bütün arkadaşlarımın bebişi oldu,hatta bazılarını ben dogurttum,şimdi ikinciye hamileler..bizde tık yok.kasım da başlıycaz inş.bende aynı siz gibiyim.uyku düzeni gitti,sürekli aklımda bu iş var.evin işlerini,dışarı işlerini kafama göre ayarlıyorum..rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin.ama benim sorunum hala merkeze karar veremedim ya(
bende varım kızlar...kasım ayında benimde ilk tüp bebek denemem olacak.uzun protokolde olduğum için bu ay itibariyle başladım ilaçlara...herşey yolunda giderse hesaplamalarıma göre toplama ve transfer kurban bayramına dek gelecek ne yapacam bilmiyorum.kendi ailem ve doktorumdan başka tüp bebek yaptırdığımı kimse bilmiyor.bayramda ben gitmesem bile gelen giden olacaktır.bi formül bulmam gerekiyor yani.bu arada her zaman siteye giremiyorum.
olsun biz devam ederiz gelen gelir ya benimde 14. günüm bu gün ne bileyim içimden hiç bu ayda kendiliğinden olcakmış gibi gelmiyo dün başladı benimde akıntım falan bu gün yarın yumurtlarımaman neyse ben zaten çoktan hayalini kuruyorum tüp bebişimin içimden bi his tüp bebekte tutcak gibi geliyo öle bi program yapıyorumki evin temizliğinden tut dışardaki işlerime kadar çünki transferden sonra hiç stres istemiyorum kalmadan zaman geçircem yalnız bu uyku düzeni ve yeme düzeni ben ne yapcam yaaa çok kötü
slm hanımlar bende varım aranızda:)benimde bütün arkadaşlarımın bebişi oldu,hatta bazılarını ben dogurttum,şimdi ikinciye hamileler..bizde tık yok.kasım da başlıycaz inş.bende aynı siz gibiyim.uyku düzeni gitti,sürekli aklımda bu iş var.evin işlerini,dışarı işlerini kafama göre ayarlıyorum..rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin.ama benim sorunum hala merkeze karar veremedim ya(
bende varım kızlar...kasım ayında benimde ilk tüp bebek denemem olacak.uzun protokolde olduğum için bu ay itibariyle başladım ilaçlara...herşey yolunda giderse hesaplamalarıma göre toplama ve transfer kurban bayramına dek gelecek ne yapacam bilmiyorum.kendi ailem ve doktorumdan başka tüp bebek yaptırdığımı kimse bilmiyor.bayramda ben gitmesem bile gelen giden olacaktır.bi formül bulmam gerekiyor yani.bu arada her zaman siteye giremiyorum.
ben afyondayım canım,burda tüp bebek merkezine gittik,bize tüp bebekten başka caremiz olmadıgını söledi.aşılamayla falan hiç ugraşmayın paranıza yazık dedi.benim ailem,kaynanamlar ve cook yakın arkadaşlarım biliyor durumumuzu..bende sorun yok ama eşimde azospermi var.30 yaşındayım.bu tedavide başarılı bi merkez secemedim.hepsine bi eleştiri,bi ticarethane söylemleri..kime güvencez bilmiyorum.ist.kalıncak yer sorunum var canım,bende umut istiyorum ama labr.nasıl bilmiyorum.bi de bana kim bakcak falan filan.aysonuna kadar karar vermem lazım.yardım edin banada bildiginiz dr varsa yazın,sevgiyle kalın
arkadaşlar merhaba,
bende bugün ankaratüp bebek merkezine gidiyorum,2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı artık yoruldum bende bebek istiyorummmmmmmm..............
bu site gerçekten çok iyi salı gününden beri takip ediyorum,ayrıca tüp bebek yaptıracağımı kimseyle paylaşmadığım için burda kendimi yalnız hissetmiyorum....
inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olurrrrrrrrrrr
Mrb benim 29 eylül adet tarihim kısmetse 31 eylüldede tüp bebek tadavisine başlıycaz benim hiç bi sorunum yok ama çok yıprandım 2 senedir bebek istiyorum bu süreye 2 kimyasal bir düşük birde laporokopi ameliyatı sığdırdım ameliyat olalı 9 ay oldu ama hala tık yok o yüzden artık tüp ebebğe karar verdim bu arada pisikolojik tedavi önerdi dr geçen hafta başladık 2. seans bu cumartesi bakalım bu zorlu süreç nasıl geçicek ???
mrb canım benim adetimde 29 ekim 31 ekimde bizde tedaviye başlıyoruz kısmetse aynı gün başlıyoruz umarım aynı günde mutlu haberi alırız
hoşgeldin canım aramızaaaaa
tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallahhhhhhhh
bende sadece anneme söledim...başka kimse bilmiyor.. en güzeli aslında sonra milletin laflarına bakışlarına maruz kalmayacağım için mutluyum :)
canım ben afyon da merkez aramıyorum zaten bi tane merkez var.ankara yada istn.umut tüp bebek tercih yapcaz işte.ama karar veremedim.
mrb kızlar ben de bu adetimle tüpe başlamayı düşünüyorum 29 u gibi adet görücem benim listem biraz kalabalık 3 aşılama 1tüp negatif bir tüp iptal bir düşük bir ameliyat daha saymayayım inşallah liste yaparsanız beni de ekleyin
hly7 hani adının altında benim hala umudum var yazmışsın ya..onu nerden ve nasıl yazdın?ben beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?