• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYNENNN HATTA BEN AHTIM VAR CAMI AÇIP BAĞRICAMMMM :))) KARŞI BLAK VARDA GEÇEN SENE HEPSİ HAMİLEYDİ TEK TEK DOĞURDULAR ŞANSIMA BEBEK ODALARIDA BENİM YATAK ODASINA BAKIYO :25: BENDE HER GÜN O CAMLARI İZLEYİP İMRENİYORUM AMA BEBİŞİM OLSUN BENDE YATAK ODASINI BEBĞİMİN ODASI YAPCAM :))) NEYSE ASLINDA BENİMDE DR İİ Bora Cengiz beni başta deli etmişti ama artık dediğime geldiler die düşünüyorum :21: ii anlaşıyoruz yani
bu arada evet benimde adetimin 13. günü iple çekiyorum ay sonunu 29 da olmam gerek bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz ama çok az bi umut işte adet olursam moralimi bozmuycam die avutuyorum kendimi ve sabırla adet günümü bekliyorum heee ya benim bu gün baya bi akıntım geldi sanırım yumurtlama 1 2 güne gerçekleşcek gerçi bunu hep yaşıyorum adetin 13. günü hep geliyo akıntım ve ulturasonada girdiğimde yumurtam çatlamak üzre olduğunu görüyoruz ama hep hüsran sabır sabır sabırr benim bide tam hesaba göre 29 olmam gerek ya bakıyorum 1. gün cumartesiye geliyo 2. gün pazara tam başlama günü o günde dr. yok kimse yok bu cumartesi onuda konuşcam bakalım ne diycek hem ilk haftada bayram haftasına denk gelicek nasıl kontrol altında olucak bilmiyorum

günaydın canım :)

bizim apartmanda da her katta 3er daire var..ben geldiğimde en üst kattakinin 40 mevlütü vardı.. sonra onun yanındakinin 1 yaşında oğlu vardı..sonra bi alt kattan yani benim üstteki hamile kaldı doğurdu kızı 1 yaşında olcak.. sonra karşımdaki doğurdu oda 1yaşına girecek..donra en üstteki 2.ye doğurdu.. sonra üstekinin karşısındaki doğurdu..bi kaç aylık.. şimdi 10 güne yanımdaki doğurcak.. çok doğurgan bi apartmandayım ama bi bana denk gelmedi :14::14::14::14::14::14: inşallah bizde görcez o günleri.. benimde ahdım var gebelik testi alıp hergün yapıp sonra ondan kolye yapcam :9::9::9: hep tek çizgi görmekten nefret ettim artık :47::47:

aynısı bnde de oldu.. klomen kullandım menogonn iğne kullandım yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptık çalışma yaptık yattım kalkmadım yastık koydum bilmem ne yine yok yok yok...artık tüpe karar verdik.. ve inşallah ilk denememizde alırız kucağımıza inşallah Rabbim nolur nasip eyleeeeee :14::14::14:

günaydın canım :)

bizim apartmanda da her katta 3er daire var..ben geldiğimde en üst kattakinin 40 mevlütü vardı.. sonra onun yanındakinin 1 yaşında oğlu vardı..sonra bi alt kattan yani benim üstteki hamile kaldı doğurdu kızı 1 yaşında olcak.. sonra karşımdaki doğurdu oda 1yaşına girecek..donra en üstteki 2.ye doğurdu.. sonra üstekinin karşısındaki doğurdu..bi kaç aylık.. şimdi 10 güne yanımdaki doğurcak.. çok doğurgan bi apartmandayım ama bi bana denk gelmedi :14::14::14::14::14::14: inşallah bizde görcez o günleri.. benimde ahdım var gebelik testi alıp hergün yapıp sonra ondan kolye yapcam :9::9::9: hep tek çizgi görmekten nefret ettim artık :47::47:

aynısı bnde de oldu.. klomen kullandım menogonn iğne kullandım yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptık çalışma yaptık yattım kalkmadım yastık koydum bilmem ne yine yok yok yok...artık tüpe karar verdik.. ve inşallah ilk denememizde alırız kucağımıza inşallah Rabbim nolur nasip eyleeeeee :14::14::14:

Seninki benden betermiş hlycim :52:
valla bende ne uyku ne başka bi düzen kaldı sabah 6.30 da uyuyabildim yeni kalktım :30: evden çıkamaz oldum ev ev ev yarın dr. randevum var pisikolog bakalım ne diycek. Bende gün aşırı ilişkilere aynen devam bi ihtimal tutar die ya bu aarada ikimizden başka yokmu kasımda tüp bebek yapıcak ????? bide site buldum dr.bülent urman çok güzel açıklıyıcı bir site yapmış istersen bi bak....

Seninki benden betermiş hlycim :52:
valla bende ne uyku ne başka bi düzen kaldı sabah 6.30 da uyuyabildim yeni kalktım :30: evden çıkamaz oldum ev ev ev yarın dr. randevum var pisikolog bakalım ne diycek. Bende gün aşırı ilişkilere aynen devam bi ihtimal tutar die ya bu aarada ikimizden başka yokmu kasımda tüp bebek yapıcak ????? bide site buldum dr.bülent urman çok güzel açıklıyıcı bir site yapmış istersen bi bak....

aynen canım :D hani beterin beteri vardır demişler ya o misal benimki :9::9::9:

inşallah görüşmen güzel geçer canım..bizde de çalışmalar devam yani yeni başladı aslında daha ovulasyon gelmedi herhalde 2 gün falan var daha..bi umut var ammaaaaa küçücük :1::1: Allah ın hikmeti belli olmaz diyip yinede çalışmalara devam :1::1::1:

aslında var canım kızlar bi kere gelip yazdılar sonra devam etmediler :19::19::19:

olsun biz devam ederiz gelen gelir ya benimde 14. günüm bu gün ne bileyim içimden hiç bu ayda kendiliğinden olcakmış gibi gelmiyo dün başladı benimde akıntım falan bu gün yarın yumurtlarım :21: aman neyse ben zaten çoktan hayalini kuruyorum tüp bebişimin :emir_bebek: içimden bi his tüp bebekte tutcak gibi geliyo öle bi program yapıyorumki evin temizliğinden tut dışardaki işlerime kadar çünki transferden sonra hiç stres istemiyorum kalmadan zaman geçircem yalnız bu uyku düzeni ve yeme düzeni ben ne yapcam yaaa çok kötü

slm hanımlar bende varım aranızda:)benimde bütün arkadaşlarımın bebişi oldu,hatta bazılarını ben dogurttum,şimdi ikinciye hamileler..bizde tık yok.kasım da başlıycaz inş.bende aynı siz gibiyim.uyku düzeni gitti,sürekli aklımda bu iş var.evin işlerini,dışarı işlerini kafama göre ayarlıyorum..rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin.ama benim sorunum hala merkeze karar veremedim ya:((

slm hanımlar bende varım aranızda:)benimde bütün arkadaşlarımın bebişi oldu,hatta bazılarını ben dogurttum,şimdi ikinciye hamileler..bizde tık yok.kasım da başlıycaz inş.bende aynı siz gibiyim.uyku düzeni gitti,sürekli aklımda bu iş var.evin işlerini,dışarı işlerini kafama göre ayarlıyorum..rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin.ama benim sorunum hala merkeze karar veremedim ya:((

hoşgeldin ervacım aramıza merkeze karar veremedim derken nerede oturuyosun ve kendinmi karar verdin dr.mu tüp bebek tedavisine bu önemli

bende varım kızlar...kasım ayında benimde ilk tüp bebek denemem olacak.uzun protokolde olduğum için bu ay itibariyle başladım ilaçlara...herşey yolunda giderse hesaplamalarıma göre toplama ve transfer kurban bayramına dek gelecek ne yapacam bilmiyorum.kendi ailem ve doktorumdan başka tüp bebek yaptırdığımı kimse bilmiyor.bayramda ben gitmesem bile gelen giden olacaktır.bi formül bulmam gerekiyor yani.bu arada her zaman siteye giremiyorum.

bende varım kızlar...kasım ayında benimde ilk tüp bebek denemem olacak.uzun protokolde olduğum için bu ay itibariyle başladım ilaçlara...herşey yolunda giderse hesaplamalarıma göre toplama ve transfer kurban bayramına dek gelecek ne yapacam bilmiyorum.kendi ailem ve doktorumdan başka tüp bebek yaptırdığımı kimse bilmiyor.bayramda ben gitmesem bile gelen giden olacaktır.bi formül bulmam gerekiyor yani.bu arada her zaman siteye giremiyorum.

Öff sorma benzer dert bendede var benimde kimse bilmiyo ve bayrama denk geliyo bende balıkesire gitmem gerek kayınvalideler orada yazlıkta eşime diorum gidemeyiz:26: olmaz öle dio :19: herşeyi bırak beni sevmiyolar bende onları her seferinde kavga çıkarıyolar ve benim stresiz olmam gerek ne yapcam bilmiyorummm :14::14::14:

çok iyi anlıyorum seni...benimde kayınvalidemlerle hep sorunum olmuştur.komşularına bile benim kısır olduğumu söylemiş.kaç kere ne oğlunda ne bende bir sorun yok dememe rağmen anlamak istemiyor kadın.eşimle aralarında ciddi bir sorun var bu aralar ramazan bayramında da gitmemiştik biz.bu bayram da gidemem zaten.apartmandakilerede bişey uydurcaz artık.kimsenin bilmemesi daha iyi.6 yıldır ne zaman çocuk düşünüyorsunuz sorularından bıktım artık.bir de tüp bebek yaptırdığım duyulursa neler yaşarım düşünmek bile istemiyorum .senin durumun benden kötüymüş.kayınvalidenlere gitmen gerekiyor ve de başka şehirdeler.eşin bi çaresini bulabilir inşallah.dinlenerek hatta belki de yatarak geçirmemiz gereken bir süreç var.umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler veririz birbirimize...

olsun biz devam ederiz gelen gelir ya benimde 14. günüm bu gün ne bileyim içimden hiç bu ayda kendiliğinden olcakmış gibi gelmiyo dün başladı benimde akıntım falan bu gün yarın yumurtlarım :21: aman neyse ben zaten çoktan hayalini kuruyorum tüp bebişimin :emir_bebek: içimden bi his tüp bebekte tutcak gibi geliyo öle bi program yapıyorumki evin temizliğinden tut dışardaki işlerime kadar çünki transferden sonra hiç stres istemiyorum kalmadan zaman geçircem yalnız bu uyku düzeni ve yeme düzeni ben ne yapcam yaaa çok kötü

aynen bende öyleyim canım.. tüpe adepte olmuşum ya hiç bu aydan umudum yok.. aslında tüpe de çok bağlanıp kendimizi kaptırmamalıyız ama gelde yap.. bunun bile tutmama ihtimali var yani..bende de hep aklımda var gece rüyamda sabah kalktığımda aklımda falan.. bizim de sadece annem biliyor o kadar.. kaynanamlar bilmiyo bilmiceklerde hatta olursa inşallah Allah ın izniyle... o zamnda demicem tüp diye..uyku düzeninizi neden bozdun canım ya ?

hoşgeldin canımmmmm :16::16: tedavin hayırlı olsun canım da önce merkez bulman lazım :D nerdesin ? eğer istanbul anadolu yakasındaysan kesinlikle umut tüpü öneririm ben çok memenunum :)

hayırlı olsun canım tedavin... bence ne yap bilio musun :D kaynananlara tatile gitcez diyin komşularada aynı şekilde evden çıkmayın kapıyı açmayın ayakkabılarıda içeri alın tamamdırrrrrrr:8::8:

ben afyondayım canım,burda tüp bebek merkezine gittik,bize tüp bebekten başka caremiz olmadıgını söledi.aşılamayla falan hiç ugraşmayın paranıza yazık dedi.benim ailem,kaynanamlar ve cook yakın arkadaşlarım biliyor durumumuzu..bende sorun yok ama eşimde azospermi var.30 yaşındayım.bu tedavide başarılı bi merkez secemedim.hepsine bi eleştiri,bi ticarethane söylemleri..kime güvencez bilmiyorum.ist.kalıncak yer sorunum var canım,bende umut istiyorum ama labr.nasıl bilmiyorum.bi de bana kim bakcak falan filan.aysonuna kadar karar vermem lazım.yardım edin banada bildiginiz dr varsa yazın,sevgiyle kalın

ben afyondayım canım,burda tüp bebek merkezine gittik,bize tüp bebekten başka caremiz olmadıgını söledi.aşılamayla falan hiç ugraşmayın paranıza yazık dedi.benim ailem,kaynanamlar ve cook yakın arkadaşlarım biliyor durumumuzu..bende sorun yok ama eşimde azospermi var.30 yaşındayım.bu tedavide başarılı bi merkez secemedim.hepsine bi eleştiri,bi ticarethane söylemleri..kime güvencez bilmiyorum.ist.kalıncak yer sorunum var canım,bende umut istiyorum ama labr.nasıl bilmiyorum.bi de bana kim bakcak falan filan.aysonuna kadar karar vermem lazım.yardım edin banada bildiginiz dr varsa yazın,sevgiyle kalın

canım afyonda hiç bilmiyorum .. ama ankara da biliyorum maya ve anatolia için iyi diyolar.. ankara gidebilir misin ?

arkadaşlar merhaba,
bende bugün ankaratüp bebek merkezine gidiyorum,2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı artık yoruldum bende bebek istiyorummmmmmmm..............
bu site gerçekten çok iyi salı gününden beri takip ediyorum,ayrıca tüp bebek yaptıracağımı kimseyle paylaşmadığım için burda kendimi yalnız hissetmiyorum....
inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olurrrrrrrrrrr

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 300 03-2013 skt

1adet gonall-f 3

arkadaşlar merhaba,
bende bugün ankaratüp bebek merkezine gidiyorum,2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı artık yoruldum bende bebek istiyorummmmmmmm..............
bu site gerçekten çok iyi salı gününden beri takip ediyorum,ayrıca tüp bebek yaptıracağımı kimseyle paylaşmadığım için burda kendimi yalnız hissetmiyorum....
inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olurrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım aramızaaaaa :16::16:

tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallahhhhhhhh :nazar::nazar:

bende sadece anneme söledim...başka kimse bilmiyor.. en güzeli aslında sonra milletin laflarına bakışlarına maruz kalmayacağım için mutluyum :)

canım ben afyon da merkez aramıyorum zaten bi tane merkez var.ankara yada istn.umut tüp bebek tercih yapcaz işte.ama karar veremedim.

Mrb benim 29 eylül adet tarihim kısmetse 31 eylüldede tüp bebek tadavisine başlıycaz benim hiç bi sorunum yok ama çok yıprandım 2 senedir bebek istiyorum bu süreye 2 kimyasal bir düşük birde laporokopi ameliyatı sığdırdım ameliyat olalı 9 ay oldu ama hala tık yok o yüzden artık tüp ebebğe karar verdim bu arada pisikolojik tedavi önerdi dr geçen hafta başladık 2. seans bu cumartesi bakalım bu zorlu süreç nasıl geçicek ???

mrb canım benim adetimde 29 ekim 31 ekimde bizde tedaviye başlıyoruz kısmetse aynı gün başlıyoruz umarım aynı günde mutlu haberi alırız

hoşgeldin canım aramızaaaaa :16::16:

tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallahhhhhhhh :nazar::nazar:

bende sadece anneme söledim...başka kimse bilmiyor.. en güzeli aslında sonra milletin laflarına bakışlarına maruz kalmayacağım için mutluyum :)

mrb kızlar ben de bu adetimle tüpe başlamayı düşünüyorum 29 u gibi adet görücem benim listem biraz kalabalık 3 aşılama 1tüp negatif bir tüp iptal bir düşük bir ameliyat daha saymayayım inşallah liste yaparsanız beni de ekleyin

hly7 hani adının altında benim hala umudum var yazmışsın ya..onu nerden ve nasıl yazdın?ben beceremedim:(

canım ben afyon da merkez aramıyorum zaten bi tane merkez var.ankara yada istn.umut tüp bebek tercih yapcaz işte.ama karar veremedim.

ayy canım pardonnn :1::1: o zamn ben kesinlikle umut tüp merkezini öneririm yani ben ulun beye hayran kaldım ortam doktorlar hemşireler harikaaa kesinlikle tavsiye ederim canım...
biz çiderle gittik.. ilk görüşme ve muayene ücretsiz tüp de ilaç dahil 4250 ye geliyor bize... çidere sadece 150 tl verdik o kadar :)

mrb kızlar ben de bu adetimle tüpe başlamayı düşünüyorum 29 u gibi adet görücem benim listem biraz kalabalık 3 aşılama 1tüp negatif bir tüp iptal bir düşük bir ameliyat daha saymayayım inşallah liste yaparsanız beni de ekleyin

hoşgeldin aramıza canım :) gerçekten çok şey yaşamışsın Allah yardımcın olsun sana sabır ihsan eylesin inşallah... evet bnde bi liste hazırlamayı düşünüyorum.. eklerim tabi :) yeni tedavin de şimdiden hayırlı olsun hangi merkezdesin ?

hly7 hani adının altında benim hala umudum var yazmışsın ya..onu nerden ve nasıl yazdın?ben beceremedim:(

:9::9::9: canım kontrol paneli var sayfanın sağ köşesinde ona tıkla.. ordan profilimi düzenleye gel.. ordan da kişisel rütbe kısmına dilediğini yazıp en aşağıdan değişiklikleri kaydet diyosun ve oluyor canım :29:

arkadaşlar internetten ilaç satın almayın. bu ilaçların saklama koşulları önemliymiş. Bazıları belli bir ısıda muhafaza edilmeliymiş.Eczacı bir arkadaşım uyardı beni

Back
X