AYNENNN HATTA BEN AHTIM VAR CAMI AÇIP BAĞRICAMMMM :))) KARŞI BLAK VARDA GEÇEN SENE HEPSİ HAMİLEYDİ TEK TEK DOĞURDULAR ŞANSIMA BEBEK ODALARIDA BENİM YATAK ODASINA BAKIYOBENDE HER GÜN O CAMLARI İZLEYİP İMRENİYORUM AMA BEBİŞİM OLSUN BENDE YATAK ODASINI BEBĞİMİN ODASI YAPCAM :))) NEYSE ASLINDA BENİMDE DR İİ Bora Cengiz beni başta deli etmişti ama artık dediğime geldiler die düşünüyorum
ii anlaşıyoruz yani
bu arada evet benimde adetimin 13. günü iple çekiyorum ay sonunu 29 da olmam gerek bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz ama çok az bi umut işte adet olursam moralimi bozmuycam die avutuyorum kendimi ve sabırla adet günümü bekliyorum heee ya benim bu gün baya bi akıntım geldi sanırım yumurtlama 1 2 güne gerçekleşcek gerçi bunu hep yaşıyorum adetin 13. günü hep geliyo akıntım ve ulturasonada girdiğimde yumurtam çatlamak üzre olduğunu görüyoruz ama hep hüsran sabır sabır sabırr benim bide tam hesaba göre 29 olmam gerek ya bakıyorum 1. gün cumartesiye geliyo 2. gün pazara tam başlama günü o günde dr. yok kimse yok bu cumartesi onuda konuşcam bakalım ne diycek hem ilk haftada bayram haftasına denk gelicek nasıl kontrol altında olucak bilmiyorum
günaydın canım :)
bizim apartmanda da her katta 3er daire var..ben geldiğimde en üst kattakinin 40 mevlütü vardı.. sonra onun yanındakinin 1 yaşında oğlu vardı..sonra bi alt kattan yani benim üstteki hamile kaldı doğurdu kızı 1 yaşında olcak.. sonra karşımdaki doğurdu oda 1yaşına girecek..donra en üstteki 2.ye doğurdu.. sonra üstekinin karşısındaki doğurdu..bi kaç aylık.. şimdi 10 güne yanımdaki doğurcak.. çok doğurgan bi apartmandayım ama bi bana denk gelmedi

aynısı bnde de oldu.. klomen kullandım menogonn iğne kullandım yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptık çalışma yaptık yattım kalkmadım yastık koydum bilmem ne yine yok yok yok...artık tüpe karar verdik.. ve inşallah ilk denememizde alırız kucağımıza inşallah Rabbim nolur nasip eyleeeeee