2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb benim 29 eylül adet tarihim kısmetse 31 eylüldede tüp bebek tadavisine başlıycaz benim hiç bi sorunum yok ama çok yıprandım 2 senedir bebek istiyorum bu süreye 2 kimyasal bir düşük birde laporokopi ameliyatı sığdırdım ameliyat olalı 9 ay oldu ama hala tık yok o yüzden artık tüp ebebğe karar verdim bu arada pisikolojik tedavi önerdi dr geçen hafta başladık 2. seans bu cumartesi bakalım bu zorlu süreç nasıl geçicek ???

mrb canım benim adetimde 29 ekim 31 ekimde bizde tedaviye başlıyoruz kısmetse aynı gün başlıyoruz umarım aynı günde mutlu haberi alırız

ayol 2 gün yoktum 3 sayfa yazmışsınız.. şimdi ben geldim siz yoksunuzzzzzz :44::44:

canım hoşgeldin ben de tüp bebeğe başlamadan önce evimi taşıcam kasım başında tedavim başlıcak çünkü aksam işten geliyorum ev bakmaya gidiyorum kocişimle
giremedm ben de
nasılsın umarım herşey yolundadır....

ben de geldim kızlar...2 gündür siteye giremedim.açıklanamayan infertilite diye geçiyor dosyamda bir sorun yok dedi hep doktorlar ama pco yatkınlık var yumurtalıklarımda.tahlillerde normal.adetlerim hep düzenli o yüzden üzerinde durmuyorlar.16 ekimde yani adetimin 21.gününde lucrin iğnelerimi vurmaya başlayacam.ALLAH yardımcımız olsun...

ayol 2 gün yoktum 3 sayfa yazmışsınız.. şimdi ben geldim siz yoksunuzzzzzz :44::44:

canım hoşgeldin ben de tüp bebeğe başlamadan önce evimi taşıcam kasım başında tedavim başlıcak çünkü aksam işten geliyorum ev bakmaya gidiyorum kocişimle
giremedm ben de
nasılsın umarım herşey yolundadır....

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

ya ben bu ay sonunda başlıycam kısmetse ama ne ilaç kullanılcak bilmiyorum bana lazım olabilir sana msn adresimi msj atıcam bakarsın olurmu ?

slm hanımlar bende kasım adetimi bekliyorum tüp bebek için..eşimde azospermi var bende bi sorun yok şükür.ama hala merkez konusunda kararsızım,kafam cok karışık,ankaraya gidelim diyoruz ama hala merkez secemedik.ilk denememiz olcak acıkcası birazda korkuyorum,ankarada azospermide başarılı dr yada merkez önerisi olan varsa sevinirim..herkese bol şanslar inş. hep birlikte güzel,mutlu sonuclar alırız,ALLAHIM hepimize yardım etsin

ya ben bu ay sonunda başlıycam kısmetse ama ne ilaç kullanılcak bilmiyorum bana lazım olabilir sana msn adresimi msj atıcam bakarsın olurmu ?

ya cnm sana özel msj yazdım ama olmadı yazamıyorum yani

canım benim hoşgeldin :) öncelikle geçmiş olsun sıkıntılı süreçlerden geçmişsin Allah bidaha yaşatmasın canım :) inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ... galiba biraz takıntı haline gelmiş snde doktor pskloğa yönlendirdiğine göre.. zor evet bizde aynı sıkıntıları yaşıoruz bnde 1.5 senedir uğraşıorum ve daha hiiçççççççç hamile kalmadım bu da çok zor yani...inşallah birbirimize destek olarak atlatıcaz canım bu günleri :)

mrb canım benim adetimde 29 ekim 31 ekimde bizde tedaviye başlıyoruz kısmetse aynı gün başlıyoruz umarım aynı günde mutlu haberi alırız

hoşgeldin canım :) tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. ama ben 1 kasım da adet olucam büyük ihtimal ve 2-3 kasım gibi başlıcaz tam aynı gün değil ama çoook yakın :) hayırlı haberler alırız inşallahh :)

aysemels canım snde hoşgeldin :) aynı sıkıntı bnde de vardı bilio musun her akşam ev bak falan çok daraldım bulamadık bnde bunda da bi hayır vardır diye ara verdim 2 ay sürekli aradık bi türlü bulamadık.. o yüzden şimdi saadece tüpe odaklandım aralığa bıraktık ev işini .. tam kış olcak ama napalımm bulamadık... hakkımızda hayırlısı olsun cnaım.. inşallah içine sinen bi ev bulursun da sonra sağlıkla gelsin bebşin :)

sende hoşgeldin canım :) bnde pko var hemde biraz ileri seviyede o sebepten dolayı artık tüpe karar verdik 1.5 senedir olmuyo... benim kısa protokol olcak galiba ama...ayy doktora gittim stresten sıkıntıdan sormak istediklerimi bi türlü soramadım ya delircem şimdi aklıma geliyor sinir oluyorum kendime

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ama ulun beyin hastasıyım demişsin başka topikte.. umut tüp bebek de ilaç dahil 5000 tl fiyat veriyolar ilaçları da onlar veriyor yani.. senin öyle değiil miydi? ben kasım başı başlıcamm mesela onlar vercek ilaçları biz opu da yarısını ve transferde diğer yarısını vercez paranın..

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. nerden Ankaraya gitmeyi planlıyorsunuz ? ben mayanın iyi olduğunu duymuştum.. ama eğer istanbula falan gelebilirseniz umut tüp bebeği kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ilgilerinden ve başarılarından.. inşallah herşey yolunda gider :)

bu arada kızlar hangi merkezlere gidiyorsunuz? bunlarıda paylaşalım olur mu?

ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum.. doktorum ulun bey :)

Amin tsk ederım allah hepimize nasıp etsın Ben süleyman beyın hastasıydım sen paket programdan yararlanıosun ben ılaç harıç fıyattan kullanmıştım

kızlar mrhb dün yumurtalarımı toplattım 5 tane vardı 4 ü kaliteliymiş bugunde aradılar 2 si döllenmiş cumarteside transfer olcak bana dua edin olurmu

kızlar mrhb dün yumurtalarımı toplattım 5 tane vardı 4 ü kaliteliymiş bugunde aradılar 2 si döllenmiş cumarteside transfer olcak bana dua edin olurmu

Çokkk güzel bi haber inşlh sorunsuz geçer sürecin ve hamiş haberlerini alırız allah gönlüne göre verir inşlh...

tşk ediyorum amin evet takıntı yaptım biraz değil baya biii :2:inşlh sıkıntısız geçer ve güzel günlerimizi burada beraber paylaşırız
Ben ilk önce acıbadem kadıköye gidiyodum 1.5 sene orada devam ettim ameliyatımda orada oldu prf. tayfun bey yapmıştı ameliyatımı sonra acıbadem fulyada arkadaşım vardı jinekolog orada karar verdim tüp bebeğe ve beni acıbadem maslakta bülent tıraşa yönlendirdi onunla karar verip tüp bebeğe geçicektik ama benim eşim hiç istemedi bülent beyi kendisinin bulup araştırdığı ve şu anda dr olan bahçeci fulya tüp bebek merkezine başladık benim ameliyat konusunda makaleler falan yazmış ne bileyim işte uzmanmış alanında falan filan yani bahçeciye gidiyoruz aslında menunum dr.danda bakalım hayırlısı inşlh buradan hamiş ve bebeğim kucağımda ayrılcam

tşk ediyorum amin evet takıntı yaptım biraz değil baya biii :2:inşlh sıkıntısız geçer ve güzel günlerimizi burada beraber paylaşırız
Ben ilk önce acıbadem kadıköye gidiyodum 1.5 sene orada devam ettim ameliyatımda orada oldu prf. tayfun bey yapmıştı ameliyatımı sonra acıbadem fulyada arkadaşım vardı jinekolog orada karar verdim tüp bebeğe ve beni acıbadem maslakta bülent tıraşa yönlendirdi onunla karar verip tüp bebeğe geçicektik ama benim eşim hiç istemedi bülent beyi kendisinin bulup araştırdığı ve şu anda dr olan bahçeci fulya tüp bebek merkezine başladık benim ameliyat konusunda makaleler falan yazmış ne bileyim işte uzmanmış alanında falan filan yani bahçeciye gidiyoruz aslında menunum dr.danda bakalım hayırlısı inşlh buradan hamiş ve bebeğim kucağımda ayrılcam

Amin tsk ederım allah hepimize nasıp etsın Ben süleyman beyın hastasıydım sen paket programdan yararlanıosun ben ılaç harıç fıyattan kullanmıştım

amin canım inşallah... evet ben paket programdan yararlandık... bide çiderle gittik biz bize 4250 ye geldi..

ayyy hadi gözünaydın canım ilk yarıyı atlattın artık.. inşallah sağlıkla alırsın yumuoşlarını onlar da bebeğinin gelmesine vesile olurlar Allah ın izniyle cnaım :) inşallah topiğimizin ilk hamilesi olursun canım.. yazmayı unutma bize :)

inşallah canım benim yaaa valla kendim için ne istiyorsam bu yolda olanlar içinde aynısını istiyorum..bnde çok okudum araştırdım bülent tıraşa gidecektim... ama internette çıkan haberden sonra vazgeçtim hemen.. şimdi bnde bahçeci umut tüp merkezindeyim..yani aynı kuruluşun farklı merkezlerindeyiz.. sen fulya da ben koşuyolun da :) inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım benim...

inşallah canım benim yaaa valla kendim için ne istiyorsam bu yolda olanlar içinde aynısını istiyorum..bnde çok okudum araştırdım bülent tıraşa gidecektim... ama internette çıkan haberden sonra vazgeçtim hemen.. şimdi bnde bahçeci umut tüp merkezindeyim..yani aynı kuruluşun farklı merkezlerindeyiz.. sen fulya da ben koşuyolun da :) inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım benim...[/QUOTE]

Aminnn inşlhhhh
aslında bende söledim eşime karşıya gitmeyelim yani fulyaya umut tüp bebeğe gidelim burası bize daha yakın hem okuyorum formları genelde umut tüp bebekteki dr.ları sölüyolar orada hamile kalanda çok die ama bizimki dr. çok sevdi :))) oraya devam edelim dio ya bakıyorum diğer formlarada ilk msjlardan başladım hamile kalıp doğurmak üzre olanları kimisi düşük kimisi tüp bebek kimisi başka ama şimdi doğurmak üzere olanları okuyunca içime bi sevinç geldi umudum arttı kızlar inşlh bizde bu şekilde ilerleriz ve burada o mutlu haberleri paylaşıp bebeklerimizi anlatırız düşünsenize çok güzel yaaa ne olur gelişmeler inşlh herkesin çok ii olur gönlümüzce olur ama ltfn iide olsa kötüde olsa paylaşalım :26:

olsun canım içinize sindiyse gidin tabi..ben umutta ulun beye gidiyorum çok sakin relax iyi sevecen neşeli konuşkan bi adam.. hiç üzülmeme fırsat vermedi yani umutun başarı oranı gerçekten yüksek.. yasemin han. var işletme müdürü mükemmel biri.. çok rahat ettirdi beni.. ay adetim yeni bitti.. bi sonrakini beklemek ne garipp.. normalde hiç gelmesin deriz şimdide tedaviye başlamak içn gelsin diye can atarız... inşallah hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye bağırırız bizde yaaaaaaaa

AYNENNN HATTA BEN AHTIM VAR CAMI AÇIP BAĞRICAMMMM :))) KARŞI BLAK VARDA GEÇEN SENE HEPSİ HAMİLEYDİ TEK TEK DOĞURDULAR ŞANSIMA BEBEK ODALARIDA BENİM YATAK ODASINA BAKIYO BENDE HER GÜN O CAMLARI İZLEYİP İMRENİYORUM AMA BEBİŞİM OLSUN BENDE YATAK ODASINI BEBĞİMİN ODASI YAPCAM :))) NEYSE ASLINDA BENİMDE DR İİ Bora Cengiz beni başta deli etmişti ama artık dediğime geldiler die düşünüyorum ii anlaşıyoruz yani
bu arada evet benimde adetimin 13. günü iple çekiyorum ay sonunu 29 da olmam gerek bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz ama çok az bi umut işte adet olursam moralimi bozmuycam die avutuyorum kendimi ve sabırla adet günümü bekliyorum heee ya benim bu gün baya bi akıntım geldi sanırım yumurtlama 1 2 güne gerçekleşcek gerçi bunu hep yaşıyorum adetin 13. günü hep geliyo akıntım ve ulturasonada girdiğimde yumurtam çatlamak üzre olduğunu görüyoruz ama hep hüsran sabır sabır sabırr benim bide tam hesaba göre 29 olmam gerek ya bakıyorum 1. gün cumartesiye geliyo 2. gün pazara tam başlama günü o günde dr. yok kimse yok bu cumartesi onuda konuşcam bakalım ne diycek hem ilk haftada bayram haftasına denk gelicek nasıl kontrol altında olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…