• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar internetten ilaç satın almayın. bu ilaçların saklama koşulları önemliymiş. Bazıları belli bir ısıda muhafaza edilmeliymiş.Eczacı bir arkadaşım uyardı beni

haklısın canım.. bi arkadaş bikaç topiğe yazmış böyle isteyen olursa diye.. ama bizim topikten isteyen olmadı.. zaten kasımda tedavilerimiz başlayacak.. hangi ilacı kullanacağımızı bilmiyoruz ki :6::6:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

saol arkadaşım sayende becerdim yazmayı:)bende umut a gitmek istiyorum hep olumu ve başarılı yorumlar var ama yer sorunumuz var.nerde nasıl kalcaz bilmiyorum.bana bakcak birisi olması lazım..ne bileyim işte bu sorunları cözersek kesinlikle umut tayım ama cözemezsek mecbur ankara diycem.ama ordaki merkezlerden de cok içime sinen bi yer cıkmadı.kafam cok karışık anlıycagın..

evetttttttt artık bizimde listemiz var kızlarrrrrrrrr :) şimdi sizde bilgilerinizi söylerseniz listemizi çoğaltalım :)

nasıl olmuş eklememi istediğiniz bişi var mı ? önerilere açığımm:16::16::16:

saol arkadaşım sayende becerdim yazmayı:)bende umut a gitmek istiyorum hep olumu ve başarılı yorumlar var ama yer sorunumuz var.nerde nasıl kalcaz bilmiyorum.bana bakcak birisi olması lazım..ne bileyim işte bu sorunları cözersek kesinlikle umut tayım ama cözemezsek mecbur ankara diycem.ama ordaki merkezlerden de cok içime sinen bi yer cıkmadı.kafam cok karışık anlıycagın..

ne demek canım her zaman her türlü konuda yardımlaşabiliriz :)

bende çok araştırma yaptım sonunda umuta karar verdim hiç pişman değilim... sanada bu yüzden şiddetle tavsiye ettim yannız kalacak yer konusunda bişi diyemem.. eğer maddi gücünüz yeterli ise uygun bi pansiyonda kalabilirsiniz aslında.. başka topikte okumuştum arkadaş mersinden gelmişti umuta.. kadıköyde bi pansiyonda kalmış.. zaten 2 gün yatman yeterli sonra evine dönmüş annesi bakmış ona.. sizde böyle işi yapabilirsiniz durumlar müsaitse canım :70:

Şimdi dr.dan geldim pskologla randevu vardı ya 2. seans oldu ben bişey anlamadım kadın dinliyo dinliyo gönderiyo ben bunu para vermeden zaten en yakın arkadaşlarımlada paylaşıyorum anlıyamadım bişey :50: yani hiç bi yol yaydetmedik ayın 31 de kesin başlıyorum tedaviye dr.lada konuştuk bu gün bayramda hiç bi yere gitme dio bayramdada yumurta takibi olucağı için çağrabilirmiş ama eşim mutlaka bayramda kayınvalidelere gitmemiz gerektiğini sölüyo ne yapcam ben yaaa :18: gitmek zaten hiç istemiyorum onlara ne güzel moralim iidi iice bozuldu...

Şimdi dr.dan geldim pskologla randevu vardı ya 2. seans oldu ben bişey anlamadım kadın dinliyo dinliyo gönderiyo ben bunu para vermeden zaten en yakın arkadaşlarımlada paylaşıyorum anlıyamadım bişey :50: yani hiç bi yol yaydetmedik ayın 31 de kesin başlıyorum tedaviye dr.lada konuştuk bu gün bayramda hiç bi yere gitme dio bayramdada yumurta takibi olucağı için çağrabilirmiş ama eşim mutlaka bayramda kayınvalidelere gitmemiz gerektiğini sölüyo ne yapcam ben yaaa :18: gitmek zaten hiç istemiyorum onlara ne güzel moralim iidi iice bozuldu...

canım benimm hiç mi bişi demedi :44: garip :26: bnde 1-2 kasımda adet olsam 2-3. günü başlıcaz tam arife bayrama denk geliyor bizde burda olcaz mecbur.. ama kimseye sölemicez burda olduğumuzu :1:
yumurta takibine kesinlikle gitmelisin canım yumurtanın durumuna göre dozu ayarlayacak sonuçta.. hem bölece kaynana gitmemek için bahanen de oldu :1:

Ben bu ayun sonunda memorialda ilk denememi baslamayı düşünüyorum
Endometriozis ameliyatı oldum. rezervler azaldı

Ben bu ayun sonunda memorialda ilk denememi baslamayı düşünüyorum
Endometriozis ameliyatı oldum. rezervler azaldı

yas 34 yasındayım

merhaba şimdi sizi memorialin topiğinde okudum :D oraya bakıodum da :D

tedaviniz hayırlı olsun topiğimize hoşgeldin :) geçmiş olsun inşallah ilk seferde tutar canım :) hangi merkez ?

Ya ataşehir ya şişli. karar veremedim aslında. Benim kafama takılan şu: Farklı dr.lar oluyor tedavi boyunca sürekli değişiyor. İnsan ilşkilerine çok önem veririm ben. Tek bir dr.a güvenip onunla devam etmek istiyorum.

canım listemiz güzel olmuş.bende bilgilerimi yazayım hemen. yaş:31 , açıklanamayan infertilite, gazi üniversitesi hastanesi, 1. deneme....inşallah bu bilgilerin sonuna hamile yazısıda eklenir.

Ya ataşehir ya şişli. karar veremedim aslında. Benim kafama takılan şu: Farklı dr.lar oluyor tedavi boyunca sürekli değişiyor. İnsan ilşkilerine çok önem veririm ben. Tek bir dr.a güvenip onunla devam etmek istiyorum.

valla bnde aslında memorial ataşehirde cem demireli istiodum ama dediğin gibi farklı doktorlar kim varsa o bakıyor kalabalık falan o yüzden vazgeçtim... eğerki başka merkez düşünebilirim dersen umut tüp bebek merkezini öneririm canım ulun bey doktorum sleyman beyinde çok ii olduğunu biliyorum merkez hemşireler falan herşey süper.. bi düşün istersen :34:

canım listemiz güzel olmuş.bende bilgilerimi yazayım hemen. yaş:31 , açıklanamayan infertilite, gazi üniversitesi hastanesi, 1. deneme....inşallah bu bilgilerin sonuna hamile yazısıda eklenir.

tşk ederim canım... hemen senide ekliyorummm.. inşallahhhhhhhhh hepimiz hamiş çıkarız Allah ın izniyle :49::emir_bebek::nazar:

tşk ederim canım... hemen senide ekliyorummm.. inşallahhhhhhhhh hepimiz hamiş çıkarız Allah ın izniyle :49::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

inşallah canım inşallah

[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar internetten ilaç satın almayın. bu ilaçların saklama koşulları önemliymiş. Bazıları belli bir ısıda muhafaza edilmeliymiş.Eczacı bir arkadaşım uyardı beni

Arkadaşlar bende sizler gıbı bu yollardan geçtım bu yoldan gelen herkes ılaç saklama koşullarını bılır bazılarının işi yok galıba her foruma yazmış

Arkadaşlar bende sizler gıbı bu yollardan geçtım bu yoldan gelen herkes ılaç saklama koşullarını bılır bazılarının işi yok galıba her foruma yazmış

arkadaşım boşver böyle polemiklere girmeyelim lütfen... şimdi bu topikteki arkadaşlar henüz tedaviye başlamayanlar bu sebeple hangi iğneleri kullanacağımızı bilmiyoruz... en iyisi sen tedaviye başlamış olan topiklere yaz canım yada ilaçları kesinleşmiş olanlara.. olur mu :16:

Hadi benide ekle listeye,yaş 30,ilk deneme,azospermi,umut tüp bebek diye yaz şimdilik..sonra başka yere gitcek olursak degiştirirsin.tablomuz hayırlı olsu,inş hepimiz tablayo hamiş diye dolduralım:))

Hadi benide ekle listeye,yaş 30,ilk deneme,azospermi,umut tüp bebek diye yaz şimdilik..sonra başka yere gitcek olursak degiştirirsin.tablomuz hayırlı olsu,inş hepimiz tablayo hamiş diye dolduralım:))

ekliyorum canım hemen :) inşallahhhhhh listemiz uğurlu gelir ve hepimiz ilk seferde hamile oluruz Allah ın izniyle :16:

[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Back
X