• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim..ama arkadaşlarım ceza almışlarrr çok üzüldümm:2:sinirlendim şimdiii yaa:41:neyse ben şimdi yemek yapmaya başlıcam.ara ara gelirim zaten kapatmıom sayfayı...

yaa arkadaşlarıma cook üzüldüm..şimdi nasıl dayancaklar 3 gün buraya girmeden:((

evet bizde üzüldük kızlar ama yönetim böyle uygun gördü:14::14::14:

amin canım,bende dedigm gibi idrar yaparken zorlanma oluyo,yeterli su içmedimmi daha bi sıkıntı oluyo,özellikle uyuduktan sonra su içmiyosun tabi,bu da benim direk aşagı tarafı etkiliyo..haftaya kontrolümüz var inş.herşey yolundadır:))

İnşallah canım bıcırıklarını göreceksin ne güzel:16:

canım arkadaşım özelden yazdıkların için teşekkür ediyorum senden önce özelden mesaj yazmıştım 10 dk dolmadığı için sana dönüş yapamadım buradan yazıyorum...hem maddi hem manevi nedenlerden tedaviyi erteledim cicim...ama vazgeçmedim...tekrar teşekkür ediyorum:29:

güldencim çok haklısın ben baya geç kalmışım..anca okudum geçmişi ve yapılan haksızlıklara hem üzüldüm hemde kızdım.. konuyu tekrar açıp uzatmak istemiyorum ama diğer topiklerde bırak liste yapmayı dualar yazılıyo, anlamları yazılıyo kimse bişey demiyo ama biz sorma nezaketi gösterince arkadaşlarımız yasaklanıyo.. amacımız dini içerikli konu açmak olsa başka bi isim alır açar ve şansımızı denerdik ve kapatılırdık... iyi niyetle yapılan bir hareketin yanlış anlaşılması üzücü... bir diğer üzücü olan konu ise hepimizin ortak paylaşımda bulunduğu bu platformun kişiselleştirilmesi.. öncelikle topiği açandan sonrasındada devam ettirenlerden Allah razı olsun.. burda olmaktan hepimiz mutluyuz ama topik buraya yazan emek ve gönül veren herkezin topiği.. burası bizim topiğimiz...... ve EGUNAL in bu topiğe verdiği emeği hiçbirimiz inkar edemeyiz.....

canlarım yeni bir topiğimiz olsun isterseniz konu açacam...listemizle beraber oraya transfer olalım...bundan sonra tedavi süreçlerimizi orada paylaşalım diyorum...başlık için önerisi olan var mı???acaba mart-nisan mı olsaaa...bende mart ta başlarsam ve bi çok arkadaşta mart nisan gibi düşünüyo listemizde ne dersiniz???

canlarım yeni bir topiğimiz olsun isterseniz konu açacam...listemizle beraber oraya transfer olalım...bundan sonra tedavi süreçlerimizi orada paylaşalım diyorum...başlık için önerisi olan var mı???acaba mart-nisan mı olsaaa...bende mart ta başlarsam ve bi çok arkadaşta mart nisan gibi düşünüyo listemizde ne dersiniz???

Valla canım ismi önemli değil önemli olan birlikte olmak bir olmak. Senin topiğin benim topiğim demek çoook anlamsız. Ben kalkıp bi topik açsam orada hiç bir paylaşım olmasa neye yaramış benimmm topiğim demek.

güldencim çok haklısın ben baya geç kalmışım..anca okudum geçmişi ve yapılan haksızlıklara hem üzüldüm hemde kızdım.. konuyu tekrar açıp uzatmak istemiyorum ama diğer topiklerde bırak liste yapmayı dualar yazılıyo, anlamları yazılıyo kimse bişey demiyo ama biz sorma nezaketi gösterince arkadaşlarımız yasaklanıyo.. amacımız dini içerikli konu açmak olsa başka bi isim alır açar ve şansımızı denerdik ve kapatılırdık... iyi niyetle yapılan bir hareketin yanlış anlaşılması üzücü... bir diğer üzücü olan konu ise hepimizin ortak paylaşımda bulunduğu bu platformun kişiselleştirilmesi.. öncelikle topiği açandan sonrasındada devam ettirenlerden Allah razı olsun.. burda olmaktan hepimiz mutluyuz ama topik buraya yazan emek ve gönül veren herkezin topiği.. burası bizim topiğimiz...... ve EGUNAL in bu topiğe verdiği emeği hiçbirimiz inkar edemeyiz.....

saol canım arkadaşım evet hly nin topiğimiz demesi kırdı ve üzdü beni bunun üzerine mart-nisan topiği açıyım diyorum bende martta başlayacam ve listede de bi çok kişi var paylaşımlarımıza orada devam ederiz...ayrıca kk yönetimiyle ilgili artık konuyu kapatalım bence yeterince üzüldük bugün...onlar öyle uygun görmüşler napalım...

Valla canım ismi önemli değil önemli olan birlikte olmak bir olmak. Senin topiğin benim topiğim demek çoook anlamsız. Ben kalkıp bi topik açsam orada hiç bir paylaşım olmasa neye yaramış benimmm topiğim demek.

ben açıyorum sizde takılın peşime:10::10::10:

Dün akşam bebişim beni biraz üzdü. koltukta uzanmış televizyon seyrederken birden sanki bıcak sokuyorlar gibi bir sancım oldu. Tuvalete gidip peceteyle sildiğimde pembe renkte kan geldiğini gördüm tabi aklım çıktı. Bu süreçte hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sonra doktoru aradık eğer şiddetli, adetin ilk günü gibi bir kanama yoksa normal olduğunu söyledi.Yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Sabah yine peçeteye sildiğimde sadece kahverengi çok az bir kan olduğunu gördüm. Doktor dupot iğne verdi onu vurdurduk. İnanılmaz yakıyormuş. şimdi sürekli yatıyorum. Sizlerdede böyle bir durum oldumu. Karasu da olmuştu ama ne yazıkki o yok. Bana yardımcı olabilirmisiniz. Sizce yarın doktora gidip baktırmalımıyım.
ahh yaramaz annesini üzmüşş.iğne ii gelir merak etme sen yat dinlen içini ferah tut ama rahat etmiceksen git bi görün doktoruna canım benim..

hadi ordannn hıhhh:19:ben şubatta başlıcam ben nolcamm ortada mı kalcam?bence topiğin adı BİZİM TOPİĞİMİZ OLSUNN:1::1:şaka şaka adı ne olursa olsun ben gelirim kuzummm:1:

ne demek canım,benim hissetigim şeyler bunlardı sana yazmak istedim,öglen yazcaktım ama eşim o arada yemege geldi,o gitti,elektrikler kesildi,giremedim anca yazabildim o yüzden..inş.martta yada nisan da başlarsın sende,seni anlıyorum canım cünkü bizde maddi zorluklardan dolayı tam 14 ay tedaviye gidemedik,tek maaş,ve malum parayı toplamak zor oldu,gittik,geldik,yedik,içtik diyesiye bi dünya masraf yaptık ve hala bi kısmı borc canım..rabbim yüzümüze güldü şükürde ilk tedavimizde bebeklerimiz geldi,inş.sonuda gelir..oyüzden hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın,ne zaman hazır olursanız ozaman..inş.kandil günü duam melegin kendiliginden gelsin sana ve isteyen herkese inş..

saol canım arkadaşım evet hly nin topiğimiz demesi kırdı ve üzdü beni bunun üzerine mart-nisan topiği açıyım diyorum bende martta başlayacam ve listede de bi çok kişi var paylaşımlarımıza orada devam ederiz...ayrıca kk yönetimiyle ilgili artık konuyu kapatalım bence yeterince üzüldük bugün...onlar öyle uygun görmüşler napalım...

evet o konuda yapılacak birşey yok artık uzatmamak en güzeli... yeni topik bana uyar ben zaten sırf sizleri sevdiğim için hergün aktif olara burdayım yoksa gider hamileler topiğine takılırım ama ismin yada başlığın önemi yok.. önemli olan dostluklar ve paylaşımlar...

ahh yaramaz annesini üzmüşş.iğne ii gelir merak etme sen yat dinlen içini ferah tut ama rahat etmiceksen git bi görün doktoruna canım benim..

hadi ordannn hıhhh:19:ben şubatta başlıcam ben nolcamm ortada mı kalcam?bence topiğin adı BİZİM TOPİĞİMİZ OLSUNN:1::1:şaka şaka adı ne olursa olsun ben gelirim kuzummm:1:

BİZİM TOPİK güzel fikir. Birileride ders alır umarım.

Back