canım benim hoşgeldin :) öncelikle geçmiş olsun sıkıntılı süreçlerden geçmişsin Allah bidaha yaşatmasın canım :) inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ... galiba biraz takıntı haline gelmiş snde doktor pskloğa yönlendirdiğine göre.. zor evet bizde aynı sıkıntıları yaşıoruz bnde 1.5 senedir uğraşıorum ve daha hiiçççççççç hamile kalmadım bu da çok zor yani...inşallah birbirimize destek olarak atlatıcaz canım bu günleri :)
hoşgeldin canım :) tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. ama ben 1 kasım da adet olucam büyük ihtimal ve 2-3 kasım gibi başlıcaz tam aynı gün değil ama çoook yakın :) hayırlı haberler alırız inşallahh :)
aysemels canım snde hoşgeldin :) aynı sıkıntı bnde de vardı bilio musun her akşam ev bak falan çok daraldım bulamadık bnde bunda da bi hayır vardır diye ara verdim 2 ay sürekli aradık bi türlü bulamadık.. o yüzden şimdi saadece tüpe odaklandım aralığa bıraktık ev işini .. tam kış olcak ama napalımm bulamadık... hakkımızda hayırlısı olsun cnaım.. inşallah içine sinen bi ev bulursun da sonra sağlıkla gelsin bebşin :)
sende hoşgeldin canım :) bnde pko var hemde biraz ileri seviyede o sebepten dolayı artık tüpe karar verdik 1.5 senedir olmuyo... benim kısa protokol olcak galiba ama...ayy doktora gittim stresten sıkıntıdan sormak istediklerimi bi türlü soramadım ya delircem şimdi aklıma geliyor sinir oluyorum kendime
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ama ulun beyin hastasıyım demişsin başka topikte.. umut tüp bebek de ilaç dahil 5000 tl fiyat veriyolar ilaçları da onlar veriyor yani.. senin öyle değiil miydi? ben kasım başı başlıcamm mesela onlar vercek ilaçları biz opu da yarısını ve transferde diğer yarısını vercez paranın..
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. nerden Ankaraya gitmeyi planlıyorsunuz ? ben mayanın iyi olduğunu duymuştum.. ama eğer istanbula falan gelebilirseniz umut tüp bebeği kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ilgilerinden ve başarılarından.. inşallah herşey yolunda gider :)
bu arada kızlar hangi merkezlere gidiyorsunuz? bunlarıda paylaşalım olur mu?
ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum.. doktorum ulun bey :)