Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm engin enginsu tskler ii dilekleri icnn pazartesii toplicaklar bakalım hayrlısı
en iyi merkez hanigsi? siz nelere dikkat ediyorsunuz hastane secerken?
anladım canım.. inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır.. hakkında hayırlısı olur :) engin enginsu ya mı gidiyorsun ?
hoşgeldin canım..
inşallah ilk denememizde pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırız cnaım benim...
ilk denemenmi? sorun ne ? biraz anlatır mısın ?
selam kızlar bende kasımda tüp bebekle anne olucam inşallah
size umut verir inşallah benim durumum
tüplerim tıkalı olduğu için tedavi oldum engin enginsuda
uzun protokolle başladık martta ve ilk denemem de pozitifi gördüm
şimdi 6 haftamız kaldı kızıma kavuşmama
darısı hepinizin başına
umarım allah emeklerinizin karşılığını verir
canım merhaba hayırlsıı olsun Yüce Mevla saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp eylesın dılerım dogumunda kolay olur. Hayırlı evlat nasıp eylesın.
Nasıl bır surec gecırdın ?
bırde ucret olarak nasıldı ssk karsılıyormu?
benim çok sıkıntılı oldu
daha önce dış gebelik geçirdiğimden ve adet düzensizliğim olduğundan uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım
çocuk istediğime karar verdiğimde de doktora görünmek istedim önce
sanki ilacı bırakırsam hemen hamile kalıcakmışım gibi
neyse yeditepeye gittim
ordaki dr. hsg istedi
hsg de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim ama dr. laparoskopiyle açarız dedi
ona da tamam dedim ama öyle bi ihtimal yokmuş ameliyattan sonra söylediler
aradan 7 ay geçti ben o arada sürekli dr. araştırdım en iyisi olsun istedim herkes gibi
şansıma engin beyle tanıştım ve tedaviye adetimin 21. günü lucrinle başladık
10 gün kullanmam gereken iğneleri adet düzensizliğim olduğundan 20 günden fazla kullanmak zorunda kaldım
çünkü bi türlü adet olamıyordum
adet olduktan sonra lucrin ve gonal f iğnesi olmaya başladım yumurtalarımın toplanacağı güne karar vermek için gittiğimde
progestron hormonumun 11.000 e çıktığını tedavinin iptal olması gerektiğini söylediler
tabi ben allak bullak oldum 60 küsür iğne olmuştum sinilerim harap olmuş nasıl yeniden başlarım derken
dr. sen bugünde kan ver düşmesi imkansız ama bakalım gene de dedi
ağlaya ağlaya eve dönerken telefon geldi 2.700 e düşmüş diye
mucize gerçekleşmiş oldu ve ertesi gün yumurtalarım toplandı 2 gün sonra da transfer yapıldı
12. gün kan değerim 150 çıktı
kızımın hikayesi de böyle işte
şimdi 2 de dondurulmuşumuz var kısmetse 2 seneye onlarıda almak istiyoruz kızıma kardeş
ben çok fazla ilaç kullandığımdan normalden daha fazla ilaç parası verdim 5bin küsür falan tuttu ama
malesef canım ssk anlaşması yok
ne güzel canımmm Allah sağlıkl kucağına almayı da nasip eder inş. kızını..
bende engin beyi ve birgül hanımla tedavi gördüm.. sonuç bekliyorum.. inşallah senin gibi pozitif haber alırım.. kaçını gün embriyosuydu seninki?
canım inşallah olumlu sonuç alırsın
kaçıncı gündesin şimdi ?
benim perşembe yumurtalarım toplandı cumartesi transfer edildi 2. gün bile değildi tam olarak ama progestoron hormonum yükselip düştüğünden bekleyemedik 5. günü ben çok güvendim engin bey ve birgül hanıma ama çok erken oldu ya tutmassa diyede hep korktum
evet cnm engin enginsu tskler ii dilekleri icnn pazartesii toplicaklar bakalım hayrlısı
mrb canım benim sorunumd pco adanada yaptırıyorum bir pozitif biri negatif en sonki düşük oldu
mrb...bende 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememe kasım ayında başlıyorum...şu an eşimle beraber ilaç kullanıyoruz.iğneler,ilaçlar,yumurta toplama,transfer derken kasım ayı sonunda pozitif sonucu almayı umuyorum.hepimiz için dua ediyorum.her açıdan zorlu bir süreç...inşallah bundan sonra güzel haberlerle dolu olur mesajlarımız...
Merhaba kızlar ben de İnternationalda bırdahakı ay başlıcam
ilk denemem olucak unmarım bebeklerimizi seneye kucağımıza alırız
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin..
bu süreçte neler yaşıcaz neler bizi bekliyor acaba
yerleştiremeden sonra neler yapmalıyız bir sürü topik okudum şimdiden
Allah yardımcımız olsun
Melek
Kasım ayında başlayacağız insallah ama yer konusunda hala karar vermedik arastırıyoruz. Sgk karşılamaıyor. Vakit kalmadı. Amh 0,2 çıktı. Sizin değerlerininz nasıl? Sorun kimden kaynaklanıyor?Ben endometriozis ameliyatı oldum 3 ay önce. Yumurtlık rezervlerim bitti neticede..
en iyi merkez hanigsi? siz nelere dikkat ediyorsunuz hastane secerken?
Bende ikiz istiyorum ama 35 yas altı hastalara tek embrio transferi yapılıyor kanun gereği..Sen kaç yasındasın?
ben ankaradayım ve gazi üniversitesinde başlıyorum tüp bebeğe.başarısız 2 aşılamamıda yine gazi de yaptırmıştım.ilgilerinden memnun kaldığım için tüp bebeğide burda yaptırıyorum.bu ay sonunda raporum çıkacak ve sgk lı olduğum için bir kısmını devlet karşılayacak.aslında ücret hakkında net bilgim yok ama sanırım ilaçlar ve işlemler toplamda 3500 tl yi geçmez.belki daha da az olabilir.bu süreci ve yaşadıklarımızı paylaşalım.hamileyimmmmm diye mesaj yazdığımız günleri de görürüz inşallah...AMİNNNNNNNN.....
bu topicte değilim ama hly misafir kabul eder heralde :))
bende kadıköy şifada yaptırdım test günümü bekliyorum... engin bey birgül hanım harika insanlar.. bence çok doğru bir seçim yapmışsın.. inşallah sen, ben, bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır.. doktorun birgül hanım mı filiz hanım mı?
hoşbuldum canım benim tüpler tıkalı dediler. LTH/HTS uygulandı ama açılmadı. Süleymanıye Eğitim ve arastırma hastanesınde ilk testlerımı amılıyatımı ve ilk tüp bebek denememi oldum. Uymurta sayısı hersey guzeldı fakat yerlestırıken sorun yasadımzor bırgundu biraz fazla sıkısmamı ıstedıler ama benım zorladıgım zaman kasık agrılarım oluyordu sozleeme ragmn zamanında almadılar ve ben fazla duramadım hanı uygulamadan sonra yarım saat yatmamızı istıyorlarya onu yapamamdım agrıdan hemen kalmak zorunda kaldım sonuc olumsuz oldu. Bu sıgortanın destekledıgı 2. hakkım olucak bu sefer çapa mı? cerrahpaşamı terddum var? çunku önce çapaya gıtmeyı dusundum tahlıllere basladım fakat regl donemındekı tahlıller ıcın telefonla randavu almam ıstendı hala dusuremedım. Şansımı cerrahpaşadan deneyeyım dedım. oda hemen dustu 2 haftada tahlıller yapıldı kasımda başlayalım dedı. fakat benım terreddudumu olusturansa capaya amılıyatta tuplerın acılmadıgı raporunu gostermemem ragmen yenıden rahım fılmı ıstedı ben de gormelıyım baskalarının sonuclarıyla karar veremem dedı ama cerrahpaşa zaten sana uygulanması gereken operasyon uygulanmıs fılımde ıstesek bırsey degısmıcez dedı. Doktorun adını henuz bılmıyorum
cerrahapaşa rahım fılmını cektırmek ıcın gıttım ssk dan olsun dıye haftada bır cekıyorlarmıs regl gunum denk gelmedı
süleymanıde rahım fılmı ıcın gun aldım ama cerrahpaşa hemen baslayabılırz dıyınce kararsız kaldım. çapamı daha temkınlı cerrahpaşamı?
canım kusura bakma kendı derdıme anlattım senı soramadımsorun nedır? Sen nasıl bır süreç izledin. Sende anlatırsan sevınırım. Benım kafam cok karısık oldugu ıcın bu sıteyı uye olmadan takıp edıyordum ama üye olmamıstım.
İnşallah hepımızın pozitif olur :) canım başını ağrıtmadım umarım
selam kızlar bende kasımda tüp bebekle anne olucam inşallah
size umut verir inşallah benim durumum
tüplerim tıkalı olduğu için tedavi oldum engin enginsuda
uzun protokolle başladık martta ve ilk denemem de pozitifi gördüm
şimdi 6 haftamız kaldı kızıma kavuşmama
darısı hepinizin başına
umarım allah emeklerinizin karşılığını verir