cnm tüpler tıkalıysa nasıl döllenme olucak döllenen yumurtaların nereden geçip rahime yerleşicek veya sperm yumurtaya nasıl ulaşıcak sermuhunun sanırım tüpleri alınmış tüpler yoksa döllenme olmaz tıkalıysada döllenme olmaz tüp yoksa mecburen tüp bebek tüpler tıkalıysa amleiyatla açılabiliniyo ama tüp bebekte en doğru seçenek
Canim tabi tabi biliyorum . Yani sunu demek istedim aslinda ben. Tuplerin olmamasi dogal yoldan gebelik olmamasi icin nedendir. Ve eger baska sorun yok ise tup bebek yapildigi vakit hamile kalirsin . Ben 8 senedir bebek istiyorum. Yillarca bana sebesiz infertilite dendi ta ki gecen seneye kadar. Sagolsun bir dr kromozom analizi yaptirmayi akil etti de bende kromozom sorunu oldugu ortaya cikti .
Yani mesel amelikeenin tupleri tikaliymis ve 5. Denemesiymis. Sorun sadece tuplerin tikali olmasi ise o zaman 4 denemedir tutmamasinin da bir sebebi olmali. O bana ilginc geldi, o yuzden sormak istedim .
Arkadaşlar tüp bebek raporu alabilmek için kaç aşılama şartı var acaba. Biz iki aşılama yaptırıp sonra tüpe geçmek istiyoruz nette son genelge ile iki aşılama yeterli diye okudum ama. En fazla 2 aşılama yaptırmak istiyorum hem başarı oranı daha az hem de daha az yıpranmak için 2 aşılama yeter diyorum ama rapor için yeterli olur mu acaba.. Bir de benim pirimim tutmuyor galiba çalışıyorum ama gün sayılarım az kaç gün sayısı olması lazımdı. Eğer benim prim günüm tutmayacaksa ben işten ayrılıcam eşimin üzerine geçicem ve onun sigortasından eşi olarak yararlanıcam ve o şekilde yaptırıcam bana bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kusura bakma ben yanlış anlamışım okuduğumu ozaman evet 5 kez denemede tutmaması anormal gibi nedenleri araştırıldımı acaba çünki çok yıpratıcı olduğuna eminim allah yardımcıları olsun.....
günaydın kızlar sabah biraz yoğundum müşterim vardı yeni girebildim akşamaları giremiyorum benim adetlerim düzensiz olduğu için doktor yasmin vermişti bitince hasta olursun dedi cuma günü bitti ama ben hala hastalanmadım normalmi lucrine devam ediyorum
canım bildiğim kadarıyla 2 aşılama olması gerekiyor..
inşallah öyledir. Bir de kaç gün ssk primi olması lazım acaba rapor için...
inşallah öyledir. Bir de kaç gün ssk primi olması lazım acaba rapor için...
Tüp Bebek İşlemlerinde Devlet Katkısı
KUZU BİRKAÇ SİTEDE HEP AYNI YAZIYO RAPOR İÇİN BENDE BUNU BULDUM
900 günmüş yaa benim daha çok az ve yazın başlıcaz tüpe ancak yine de dolmaz. Mecburen rapor için işten ayrılmam gerekecek ki eşimin üzerinden yararlanayım yeniden. Ama bir de rapor çıkmazsa o zaman boşuna da işten ayrılmış olucam ben offf zor işler valla..
canlarımmmmmm benım 5. denemem değil....dogru bılgı verıyım sizeee......2. denemem oda dondurulmuşlarımla.......
inşallah bir sorun yoktur bizi de bilgilendir canım.gerçi iğnenin yaptığı bi gecikme olduğu ortada heralde adet söktürücü gibi bi ilaçla kolaylıkla hallerder bana yetişirsin...hepimiz aynı zamanda devam edelim istiyorum...
Evettt doktora gıttım vee geldımmm( kan tahlılı yaptılar estradıol ve bhcg bakıldı. ve ek olarak ultrason yapıldı ve Lucrın kıstı olusmus dedı. adet olana kadar bekle ve sakın ek ısı kullanma adet olmak ıcın. en gec 10 gune kadar gelır dedı. 2. gunu geldıgınde eger kıstler sonmemısse aspire edecegız, ıgneyle ıcını bosaltacagız dedı. bakalım ıns gerek kalmaz. 2 tane enjektorum kaldı, daha cok vurulacagım ıcın 4 tane 50'lık enjektor aldım. duruma gore yıne alacagım ıste.Anlayacagınız benım durum bu sabretmekten baska yapacagım hıcbısı yok. Stres yapmayacagım artık
Nesrin'cim merhaba,
Ben bu foruma yeni geldigim icin yavas yavas tanımaya calışıyorum herkesi.
Şimdi sen tedavide misin ? Lucrin dedigine göre uzun protokol mu ?
Ben de Lcrın kullanacakmısım adetimin 21. günü. 10 güne kadar gelir falan demissin ...
ben hic birseycik anlayamadım . bu lucrin 14 gun kullanılmıyor mu?
yoksa sen lucrini başka bir amaç icin mi kullanıyorsun ?
sen şimdi işten çıkma nereye yaptıracaksan git konuş kuzum böyle böyle de belki yardımcı olurlar bana yardımcı olmuşlardı
canımm ben eskişehirdeyim ve burada tüp bebek merkezi yok tıp fakültesinde yapılıyormuş ama başarı oranları çok düşük. Ankara'da yaptırıcam ben hızlı trenle 1.5 saat ama bu aralar gidemeyiz. Zaten ben temmuz ya da ağustosta yaptırıcam önce klomen ve aşılama denicem burada. Ancak yardımcı olacaklarını sanmıyorum çünkü günüm sadece 110. Hem zaten buradan izin almak git gel zor olacaktı belki daha iyi olur ayrılmam hele uzun protokol olursa önce rapor sonra normal iğnelere başlayınca yumurta transferi felan yıllık iznim yetecek miydi yine rapor mu alıp işe getirmem gerekecekti felan bir sürü stres olacaktı o yüzden belki evde olmam daha iyi olur bakalım kısmett.. Ankara'da genart ya da gürgan klinik istiyorum bu yerlerle ilgili bilginiz var mıı...
ben istteyim kuzu ama maya genart ve gürgan en iyileri onu biliyorumm hakkında hayırlısı inş.bebeğin seni bekletmeden gelir bide aşılama yapılacaksa dozu yüksek tut 1 yumoşa aşılama yaptırma takipte kalsın 3-4-5-6 olunca yaptır aşılamayı ben 2 kere aşılama yaptım yumoş az olunca daha az yüzde oluyo tutması için
ben istteyim kuzu ama maya genart ve gürgan en iyileri onu biliyorumm hakkında hayırlısı inş.bebeğin seni bekletmeden gelir bide aşılama yapılacaksa dozu yüksek tut 1 yumoşa aşılama yaptırma takipte kalsın 3-4-5-6 olunca yaptır aşılamayı ben 2 kere aşılama yaptım yumoş az olunca daha az yüzde oluyo tutması için
allahım herkes ne çok şey biliyo ben tam bi bilinçsizlikle yaptırcam bu tüp bebeği heralde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?