gülüm ben laporoskopi oldum,hidrosalpenks yüzünden sol tüpüm alındı.ve ameliyattan sonra fsh tavan yaptı adet göremedim.yumurtalık rezervim azalmış görünüyor.. Dr her şey normal çiftlerde %50 dir tüp bebek şansı dedi.senin ki milli piyangodan ne kadar bilet alırsan ikramiye şansın o kadar artar dedi. Az yumurta oluşucağını ön görüyoruz şu anda.5. Günü adetimin bugün ultrasonda 2-3 tane var gibi duruyor dedi(ilaçsız tabiiki)
bana dhea biesteron,folik asit verdi.birde eşimle birlikte kullanıcağımız antibiyotik gibi bir şey sanırım.bir de eşime proxeed verdi.reçete eczanede kaldığından aklımda kaldığı kadarıyla yazdım tatlım.1 ay kullancaz bunları.önümüzdeki ay adet olduğumda da iğneler falan artık. Bu arada kullanacağım iğneleri yarın yazdırıyorum çünkü sgk dan raporum yarın elimde nasibse.. Bu arada eşimdede problem var tabiiki

( varikosel yüzünden 2 sene önce ameliyat olduk ama sonuç alamadık. Dr zaten 4 senelik evlisiniz neden bu kadar beklediniz dedi.
Artıkkk hepimiz hakkında hayırlısı,dua edelim inş. Buradan pozitif sonuçlarımızı haykırırız...