• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIzlar benide ekleyin
Sermuh 34 yas 5. Deneme tuplerim yok ist dondurulmuslarla bati bahatta deneyecegim kasim adetimi bekliyorum...
Bu arda gogsumde bir agri var mamografi icin yarin dr a gidecegim.bu arda bati bahatta olmazsa sonra memorila gidecegim bu arda bana yaptirmam gereken testler verdiler onlari yaptirmaya calisiyorum...

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]1-2 Güne adet olacak.lucrin klny[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

slm hanımlar,nerdesiniz yaw?ben bugün hiç giremedim,misafirim vardı.akşamüstü onlar gidince camlarımı sildim,perdeler yıkandı.ama yogun calışınca cook yoruldum,sırtım,bacagım agrıyor.yarında yogun iş beni bekliyor,yarın saclarımıda kestircem:)bu arada gün azaldıkca bende heyecan,stres artıyo ya,uyuyamıyom,üstümde bi duygusallık,içim karmakarışık:(listemiz uzamış ne güzel,inş.hepimiz mutlu sonuca ulaşırız..

Kader arkadaşlarım nasılsınız? egunal canım haberlerını aldıum, cumaya az kaldı hayırlısı olsun ınsş. hem baksana sen kırmızıları gordun bende o da yok hala. bende sabah doktora gıdıcem bakalım ne dıcek meraktan catlıcam valla. esımde ne zaman geleyım dıye benı sıkıstırıyor bunaldım anlayacagınız. hakkımızda hayırlısı olsun.

slm hanımlar,nerdesiniz yaw?ben bugün hiç giremedim,misafirim vardı.akşamüstü onlar gidince camlarımı sildim,perdeler yıkandı.ama yogun calışınca cook yoruldum,sırtım,bacagım agrıyor.yarında yogun iş beni bekliyor,yarın saclarımıda kestircem:)bu arada gün azaldıkca bende heyecan,stres artıyo ya,uyuyamıyom,üstümde bi duygusallık,içim karmakarışık:(listemiz uzamış ne güzel,inş.hepimiz mutlu sonuca ulaşırız..

Buralardayız şekerim :) aynı sıkıntılar bizlerdede var merak etme mutluluk mutsuzluk uykusuzluk hepsi beklemedeyiz anlıycağın gellll kırmızılar gelll :26:
haftaya burası iice hareketlenir artık herkes beklemede güncellenelerde o zaman yapılır....

KIzlar benide ekleyin
Sermuh 34 yas 5. Deneme tuplerim yok ist dondurulmuslarla bati bahatta deneyecegim kasim adetimi bekliyorum...
Bu arda gogsumde bir agri var mamografi icin yarin dr a gidecegim.bu arda bati bahatta olmazsa sonra memorila gidecegim bu arda bana yaptirmam gereken testler verdiler onlari yaptirmaya calisiyorum...

Hayirlisi olsun canim. Sorun ne sendeki? 4 denemede tutmamasinin sbebei olarak ne diyorlar?

Liste super olmus arkadaslar ellerinize saglik. Uzerinde calismam gerek bu listenin . Cok kisi var hepinizi en kisa surede tanimaliyim :)))

Kromozom sorunu olan bir ben varim onu farkettim .

Kizlar bir sey soracagim . Listeye soyle bir baktim da melikee nin sorunu tupler tikali sermuhunda sorunu tupler yok ...
Tup bebekte tupun tikali olmasi veyaolmamasi nasil bir sorun yaratabiliyor?

Kizlar bir sey soracagim . Listeye soyle bir baktim da melikee nin sorunu tupler tikali sermuhunda sorunu tupler yok ...
Tup bebekte tupun tikali olmasi veyaolmamasi nasil bir sorun yaratabiliyor?

cnm tüpler tıkalıysa nasıl döllenme olucak döllenen yumurtaların nereden geçip rahime yerleşicek veya sperm yumurtaya nasıl ulaşıcak sermuhunun sanırım tüpleri alınmış tüpler yoksa döllenme olmaz tıkalıysada döllenme olmaz tüp yoksa mecburen tüp bebek tüpler tıkalıysa amleiyatla açılabiliniyo ama tüp bebekte en doğru seçenek

cnm tüpler tıkalıysa nasıl döllenme olucak döllenen yumurtaların nereden geçip rahime yerleşicek veya sperm yumurtaya nasıl ulaşıcak sermuhunun sanırım tüpleri alınmış tüpler yoksa döllenme olmaz tıkalıysada döllenme olmaz tüp yoksa mecburen tüp bebek tüpler tıkalıysa amleiyatla açılabiliniyo ama tüp bebekte en doğru seçenek

Canim tabi tabi biliyorum . Yani sunu demek istedim aslinda ben. Tuplerin olmamasi dogal yoldan gebelik olmamasi icin nedendir. Ve eger baska sorun yok ise tup bebek yapildigi vakit hamile kalirsin . Ben 8 senedir bebek istiyorum. Yillarca bana sebesiz infertilite dendi ta ki gecen seneye kadar. Sagolsun bir dr kromozom analizi yaptirmayi akil etti de bende kromozom sorunu oldugu ortaya cikti .

Yani mesel amelikeenin tupleri tikaliymis ve 5. Denemesiymis. Sorun sadece tuplerin tikali olmasi ise o zaman 4 denemedir tutmamasinin da bir sebebi olmali. O bana ilginc geldi, o yuzden sormak istedim .

Canim tabi tabi biliyorum . Yani sunu demek istedim aslinda ben. Tuplerin olmamasi dogal yoldan gebelik olmamasi icin nedendir. Ve eger baska sorun yok ise tup bebek yapildigi vakit hamile kalirsin . Ben 8 senedir bebek istiyorum. Yillarca bana sebesiz infertilite dendi ta ki gecen seneye kadar. Sagolsun bir dr kromozom analizi yaptirmayi akil etti de bende kromozom sorunu oldugu ortaya cikti .

Yani mesel amelikeenin tupleri tikaliymis ve 5. Denemesiymis. Sorun sadece tuplerin tikali olmasi ise o zaman 4 denemedir tutmamasinin da bir sebebi olmali. O bana ilginc geldi, o yuzden sormak istedim .

Kusura bakma ben yanlış anlamışım okuduğumu ozaman evet 5 kez denemede tutmaması anormal gibi nedenleri araştırıldımı acaba çünki çok yıpratıcı olduğuna eminim allah yardımcıları olsun.....

Kusura bakma ben yanlış anlamışım okuduğumu ozaman evet 5 kez denemede tutmaması anormal gibi nedenleri araştırıldımı acaba çünki çok yıpratıcı olduğuna eminim allah yardımcıları olsun.....

Estagfurlah guzelim.yazi dilinde oluyor yanlis anlamalar, normaldir.
Acaba yardimci olabilir miyiz diye yqzayim istedim cunku tup bebekte tuplerin tikali olmasini bir sorun olarak gormuyorum ben. Tup bebege necbur kilan elzem bir neden sadece. Hersey normal ise hanile kalmasi gerek arkadaslarin .

Estagfurlah guzelim.yazi dilinde oluyor yanlis anlamalar, normaldir.
Acaba yardimci olabilir miyiz diye yqzayim istedim cunku tup bebekte tuplerin tikali olmasini bir sorun olarak gormuyorum ben. Tup bebege necbur kilan elzem bir neden sadece. Hersey normal ise hanile kalmasi gerek arkadaslarin .

Ya ben çok kötüyüm yine bunalıma girdim tam bi arabeks durumdayım :14::14::14::14:
yine yaptım bi salaklık test yaptım umrumda değil demiştim tek çizgi görsemde die ama yok öle olmuyomuş yine bunalıma soktu beni Allahım ne olur gör bizi duy bizi ne olur yaaaaaaaaa elimde nutella kavanozu bide müzik koydum ne alakaysa ebru yaşar yeni parçasını dinleyesim tuttu ağlayıp duruyorum ya isyan etmiyorum ama yeter yaaa yeterrr

günaydın canlarımmm :3: nasılsınız ? :16: ben birazdan kaynanama gideceğim bugün görümcemin doğum günü gidip ona süpriz yapacağım sabah sabah :1::1: bugün burada olamayabilirim bilginiz olsun.. listeyle ilgilenirseniz sevinirim.. olmadı artık ben gelince ancaaa akşama yaparım:10: kendinize iyi bakın sizleri çok öpüyorummm:54:

brnyns dün de ben depresiftim canım.. hem havalar hem yaşadığımız sıkıntı bekleyiş hepsi aynı anda olunca biraz fazla geldi bünyeye ondan böyleyiz.. ama sakinliğini koru canm benim azkaldı bakkkkkk çok azzzzzz :52::52:

laveque selam canım tekrar hoşgeldin.. ben sana bi post yazmıştım.. biraz anlatırmısın kromozom bozukluğunu nasıl bi tedadvi izleyeceklerini diye..çok merak ettim anlatırsan sevinirim canım :34: bide seni gerçekten çok bekletmişler.. en fazla 2 kez olmuyorsa hemen gnetik testler kan pıhtısı olup olmadığı yapılır.. malesef kötü bi doktora düşmüşsün cnm :50: umarım bu son olur..sağlıkla alırsın kucağnaaa

hade ben kaçtım hepinizi tekrar öptüm fıstıklarrrrr :23::23:

Son düzenleme:
Kader arkadaşlarım nasılsınız? egunal canım haberlerını aldıum, cumaya az kaldı hayırlısı olsun ınsş. hem baksana sen kırmızıları gordun bende o da yok hala. bende sabah doktora gıdıcem bakalım ne dıcek meraktan catlıcam valla. esımde ne zaman geleyım dıye benı sıkıstırıyor bunaldım anlayacagınız. hakkımızda hayırlısı olsun.

inşallah bir sorun yoktur bizi de bilgilendir canım.gerçi iğnenin yaptığı bi gecikme olduğu ortada heralde adet söktürücü gibi bi ilaçla kolaylıkla hallerder bana yetişirsin...hepimiz aynı zamanda devam edelim istiyorum...:16::16::16:

Son düzenleme:
Ya ben çok kötüyüm yine bunalıma girdim tam bi arabeks durumdayım :14::14::14::14:
yine yaptım bi salaklık test yaptım umrumda değil demiştim tek çizgi görsemde die ama yok öle olmuyomuş yine bunalıma soktu beni Allahım ne olur gör bizi duy bizi ne olur yaaaaaaaaa elimde nutella kavanozu bide müzik koydum ne alakaysa ebru yaşar yeni parçasını dinleyesim tuttu ağlayıp duruyorum ya isyan etmiyorum ama yeter yaaa yeterrr

aaaaaaa..... moral bozmak kötü düşünmek yok...:20::20::20:...canım benim topla kendini,testi falanda unut hemen ve bol bol dua et az kaldı listede ismimizin yanına hamileeeee yazılmasına öyle düşün....

Son düzenleme:
günaydın canlarımmm :3: nasılsınız ? :16: ben birazdan kaynanama gideceğim bugün görümcemin doğum günü gidip ona süpriz yapacağım sabah sabah :1::1: bugün burada olamayabilirim bilginiz olsun.. listeyle ilgilenirseniz sevinirim.. olmadı artık ben gelince ancaaa akşama yaparım:10: kendinize iyi bakın sizleri çok öpüyorummm:54:
hade ben kaçtım hepinizi tekrar öptüm fıstıklarrrrr :23::23:

günaydınnn canım....ben de yokum bugün dışarda işlerim var en erken akşam 5 den sonra gelirim...sen de ne iyi gelinsin öyle şanslı görümcen var valla...sabah sabah süprizler falan....:46:....ben kaçar :80:

KIzlar benide ekleyin

canım batı bahatta tüp bebek masrafın ne olucak bide doktorun kim söyleyebilirmisin tedavin şimdiden hayırlı olsun canım

Arkadaşlar tüp bebek raporu alabilmek için kaç aşılama şartı var acaba. Biz iki aşılama yaptırıp sonra tüpe geçmek istiyoruz nette son genelge ile iki aşılama yeterli diye okudum ama. En fazla 2 aşılama yaptırmak istiyorum hem başarı oranı daha az hem de daha az yıpranmak için 2 aşılama yeter diyorum ama rapor için yeterli olur mu acaba.. Bir de benim pirimim tutmuyor galiba çalışıyorum ama gün sayılarım az kaç gün sayısı olması lazımdı. Eğer benim prim günüm tutmayacaksa ben işten ayrılıcam eşimin üzerine geçicem ve onun sigortasından eşi olarak yararlanıcam ve o şekilde yaptırıcam bana bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Back
X