900 günmüş yaa benim daha çok az ve yazın başlıcaz tüpe ancak yine de dolmaz. Mecburen rapor için işten ayrılmam gerekecek ki eşimin üzerinden yararlanayım yeniden. Ama bir de rapor çıkmazsa o zaman boşuna da işten ayrılmış olucam ben offf zor işler valla..
Aslında belki de öylesi daha iyi biliyor musun. Çok bilip çok araştırdıkça daha da stres oluyor insan. Ben daha klomene bile geçmedim zaten erteledik çalışmaları şubatta başlıcaz ama ilişkide yaşadığımız bazı sorunlardan dolayı fazla da beklemeden klomen aşılama ve yaz sonu da tüp bebeğe geçicem bende yeni yeni bakıyorum. Doktorlara emanet etmek kendimizi belki daha iyidir. Araştırdıkça kendimize yapılan uygulama yanlış mı acaba diyorsun ama herkesin tedavi şekli farklı.
allahım herkes ne çok şey biliyo ben tam bi bilinçsizlikle yaptırcam bu tüp bebeği heralde((
tamam canım çok sağol aklımda olsun. öyle yaptırırım zaten bir dr tanıdığımız var o da tıp fakültesindeki doktorları tanıyormuş o tanıtacak bizi doktora o zaman belki daha iyi ilgilenirler. Sen tedavinin hangi aşamasındasın canımm sonuç mu bekliyorsun yoksa tedavide misin..
aynen pazartesi başlıyorum allahtan bişey araştırmaya gerek kalmıycak :) ama sağolsun umutluyum1 sayesinde çok şey öğrendim doktorum benim :)
aynen pazartesi başlıyorum allahtan bişey araştırmaya gerek kalmıycak :) ama sağolsun umutluyum1 sayesinde çok şey öğrendim doktorum benim :)
amannn ne öğren ne öğreteyimmmmmmmmmm allahın izniyle hemencecik gelsin kuzularınız yeterrr kızçemmmm
aynen ole burdakiler sayesınde dr . gıbı oldum bende...
umutluyum1 sen dondurulmuş tedavısı yaptırdınmı..bıraz anlatırmısın yaptırdıysan..bende merkez olarak umut veya memorıel duşun derim ben..
yaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaa umut umut diyip durmayınnnnnnnnn benim şurada sayılı günüm kaldı aklım umut tüp bebekte kalıcak
delüüüüüüüüüü aynı yerrr neden aklın kalsın hehehehe :))))))))))))))))))))
yer kadar dr.larda önemliiiiii bahçecide ayrı doktor kadrosu umutta ayrı amaaaaaaa((((((((((
aynen ole burdakiler sayesınde dr . Gıbı oldum bende...
Umutluyum1 sen dondurulmuş tedavısı yaptırdınmı..bıraz anlatırmısın yaptırdıysan..bende merkez olarak umut veya memorıel duşun derim ben..
kızlar slm.bugün doktora gittim.şansım %25 ama denicez bakalım inşallah.kasım adetiyle tedaviye başlıyorum.şimdi eşimede banada vitamin falan verdi.bu arada umut tüpe gidiyorum..
canım senın sorun ne..aşılama yaptın sanırım 1 kere mı..
aman kuzum çok bilmek iyi değil ben hiçbirşey bilmemek isterdim
evet kuzu ne kadar çok yumurta o kadar çok şans :)))))))ben kuzu dinleniyorum 2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp oldu dond.yok şimdi hem merkez araştırıp hem işten çıkmayı bekliyorum
yok canım ben daha ne klomen ne aşılama hiçbirşey yapmadım hatta birşey diyimmi biz geçen sene yaz birkaç ay denedik sonra ertelemek zorunda kaldık yine bu yaz başlıcaktık araba aldık taksit var felan. şubatta başlıcaz ancak bizim işlar karışık normal ilişkide sorun yaşıyoruz o yüzden bir iki ay denicem sonra klomen kullancam o da kullanmadı olmasın diye yanii.. Mayısta aşılama düşünüyorum sanırım tüp için 2 aşılama yeterliymiş ve şu anda tamamen tüpe odaklanmış durumdayım aşılamayı bile tüp raporu için yaptırcam yanii ama allah büyük belki normal yolla ya da aşılama tutar. Burada da sormamın nedeni 2 aşılamayı olunca rapor alabilecek miyim diyeydi. Inşlllah hepiniz hamiş olur alırsınız bebeklerinizi kucağınızaa..
Neden dondurulmuş koydurmadın canım. öyle daha kolay olmuyor mu yeniden iğne vurulmak zorunda kalmıyorsun sanırım ve ayrıca yumurta toplamak meselesi de olmuyor. Ben dondurmayı düşünüyorum açıkçası yaz sonu yaptıracağım zaman tutmama ihtimaline karşı belki sonra bir çocuk daha isterim şimdilij 1 tane düşünüyoruz amaa..
hayırlısı olsun canım niye %25 sorun ne sizde de kuzu bide hangi vitaminlere başladınız öğrenebilirmiyimm
Al bi umut tüp bebekli daha ya benim iice aklım karışıyo elimde değil bide bahçeciden biri çıksa tedavi görende anlatsaaaa artıkınnnn
gülüm ben laporoskopi oldum,hidrosalpenks yüzünden sol tüpüm alındı.ve ameliyattan sonra fsh tavan yaptı adet göremedim.yumurtalık rezervim azalmış görünüyor.. Dr her şey normal çiftlerde %50 dir tüp bebek şansı dedi.senin ki milli piyangodan ne kadar bilet alırsan ikramiye şansın o kadar artar dedi. Az yumurta oluşucağını ön görüyoruz şu anda.5. Günü adetimin bugün ultrasonda 2-3 tane var gibi duruyor dedi(ilaçsız tabiiki)
bana dhea biesteron,folik asit verdi.birde eşimle birlikte kullanıcağımız antibiyotik gibi bir şey sanırım.bir de eşime proxeed verdi.reçete eczanede kaldığından aklımda kaldığı kadarıyla yazdım tatlım.1 ay kullancaz bunları.önümüzdeki ay adet olduğumda da iğneler falan artık. Bu arada kullanacağım iğneleri yarın yazdırıyorum çünkü sgk dan raporum yarın elimde nasibse.. Bu arada eşimdede problem var tabiiki( varikosel yüzünden 2 sene önce ameliyat olduk ama sonuç alamadık. Dr zaten 4 senelik evlisiniz neden bu kadar beklediniz dedi.
Artıkkk hepimiz hakkında hayırlısı,dua edelim inş. Buradan pozitif sonuçlarımızı haykırırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?