2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senın sorun ne..aşılama yaptın sanırım 1 kere mı..

aynen pazartesi başlıyorum allahtan bişey araştırmaya gerek kalmıycak :) ama sağolsun umutluyum1 sayesinde çok şey öğrendim doktorum benim :)

allahım herkes ne çok şey biliyo ben tam bi bilinçsizlikle yaptırcam bu tüp bebeği heralde ((

aman kuzum çok bilmek iyi değil ben hiçbirşey bilmemek isterdim

evet kuzu ne kadar çok yumurta o kadar çok şans :)))))))ben kuzu dinleniyorum 2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp oldu dond.yok şimdi hem merkez araştırıp hem işten çıkmayı bekliyorum

aynen pazartesi başlıyorum allahtan bişey araştırmaya gerek kalmıycak :) ama sağolsun umutluyum1 sayesinde çok şey öğrendim doktorum benim :)

amannn ne öğren ne öğreteyimmmmmmmmmm allahın izniyle hemencecik gelsin kuzularınız yeterrr kızçemmmm

aynen ole burdakiler sayesınde dr . gıbı oldum bende...

umutluyum1 sen dondurulmuş tedavısı yaptırdınmı..bıraz anlatırmısın yaptırdıysan..bende merkez olarak umut veya memorıel duşun derim ben..

yaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaa umut umut diyip durmayınnnnnnnnn benim şurada sayılı günüm kaldı aklım umut tüp bebekte kalıcak

yer kadar dr.larda önemliiiiii bahçecide ayrı doktor kadrosu umutta ayrı amaaaaaaa ((((((((((

yaa bence sen çok kafa bulandırmaa senin için senin için en iyi olanı seçmiş benim kocayı ben nereye sürüklersem oraya gidiyo Buda bende stres yaratıyo sen sıkıntı yapma inş.hakkında en iyisi budur

canım benim dondurulmuşum kalmadı ben tedavimi anlatayım acıbadem maslakta oldu 12 yumurta toplantı 7 si işleme alındı 6 tanesi 3.güne gitti 3.günü gittiğimde 5 tanenin 4 ü iyi durumda dediler sonra 8 ve 9 hücrel, konuldu diğerleri 5.güne kadar bekletildi onlarda yaşamamışlar benim transferden sonra kullandığım sadece jeldi test günü 19 ağustostu 17 ağustosta adet oldum 19 ağustosta doktora gittim doktor belki sana koyduumuz embriyolarda 5.güne kadar yaşamadı dedi dumur oldum sonra genetik testler verdi onlarıo yaptırdım kanımda pıhtılaşma sorunu olduğunu örendim bana folikasid iç deseydi bide kan sulandırıcı verse belki tutabilirdi şimdi bende umut yada bahçeci diyorum memorıel hakkında hiç bilgim yok eğer bilgin varsa orası hakkında bilgi verirmisin kuzum hem doktor hem fiyat artık maddi olarakta zorlanıyorum sağlam doktor sağlam yer güzel sonuç olsun diye uğraşıyorum hepiniz gibi allahım inş.yolmuzu açar artık

Kızlar slm.Bugün doktora gittim.Şansım %25 ama denicez bakalım inşallah.Kasım adetiyle tedaviye başlıyorum.Şimdi eşimede banada vitamin falan verdi.Bu arada Umut tüpe gidiyorum..

kızlar slm.bugün doktora gittim.şansım %25 ama denicez bakalım inşallah.kasım adetiyle tedaviye başlıyorum.şimdi eşimede banada vitamin falan verdi.bu arada umut tüpe gidiyorum..

hayırlısı olsun canım niye %25 sorun ne sizde de kuzu bide hangi vitaminlere başladınız öğrenebilirmiyimm

canım senın sorun ne..aşılama yaptın sanırım 1 kere mı..

yok canım ben daha ne klomen ne aşılama hiçbirşey yapmadım hatta birşey diyimmi biz geçen sene yaz birkaç ay denedik sonra ertelemek zorunda kaldık yine bu yaz başlıcaktık araba aldık taksit var felan. Şubatta başlıcaz ancak bizim işlar karışık normal ilişkide sorun yaşıyoruz o yüzden bir iki ay denicem sonra klomen kullancam o da kullanmadı olmasın diye yanii.. Mayısta aşılama düşünüyorum sanırım tüp için 2 aşılama yeterliymiş ve şu anda tamamen tüpe odaklanmış durumdayım aşılamayı bile tüp raporu için yaptırcam yanii ama Allah büyük belki normal yolla ya da aşılama tutar. Burada da sormamın nedeni 2 aşılamayı olunca rapor alabilecek miyim diyeydi. İnşlllah hepiniz hamiş olur alırsınız bebeklerinizi kucağınızaa..

neden dondurulmuş koydurmadın canım. Öyle daha kolay olmuyor mu yeniden iğne vurulmak zorunda kalmıyorsun sanırım ve ayrıca yumurta toplamak meselesi de olmuyor. Ben dondurmayı düşünüyorum açıkçası yaz sonu yaptıracağım zaman tutmama ihtimaline karşı belki sonra bir çocuk daha isterim şimdilij 1 tane düşünüyoruz amaa..

Al bi umut tüp bebekli daha ya benim iice aklım karışıyo elimde değil bide bahçeciden biri çıksa tedavi görende anlatsaaaa artıkınnnn

kalsa dondurulacak tabi bırakıcaktım ama malesef yaşamadı embriyolarım benim Ya sağlıksızlardı yada benim kanımdaki pıhtılaşma sebep oldu yaşamamalarına

hayırlısı olsun canım niye %25 sorun ne sizde de kuzu bide hangi vitaminlere başladınız öğrenebilirmiyimm

Gülüm ben laporoskopi oldum,hidrosalpenks yüzünden sol tüpüm alındı.Ve ameliyattan sonra fsh tavan yaptı adet göremedim.Yumurtalık rezervim azalmış görünüyor.. Dr her şey normal çiftlerde %50 dir tüp bebek şansı dedi.Senin ki milli piyangodan ne kadar bilet alırsan ikramiye şansın o kadar artar dedi. Az yumurta oluşucağını ön görüyoruz şu anda.5. günü adetimin bugün ultrasonda 2-3 tane var gibi duruyor dedi(ilaçsız tabiiki)

Bana dhea biesteron,folik asit verdi.Birde eşimle birlikte kullanıcağımız antibiyotik gibi bir şey sanırım.Bir de eşime proxeed verdi.Reçete eczanede kaldığından aklımda kaldığı kadarıyla yazdım tatlım.1 ay kullancaz bunları.Önümüzdeki ay adet olduğumda da iğneler falan artık. Bu arada kullanacağım iğneleri yarın yazdırıyorum çünkü sgk dan raporum yarın elimde nasibse.. Bu arada eşimdede problem var tabiiki( Varikosel yüzünden 2 sene önce ameliyat olduk ama sonuç alamadık. Dr zaten 4 senelik evlisiniz neden bu kadar beklediniz dedi.
Artıkkk hepimiz hakkında hayırlısı,dua edelim inş. buradan pozitif sonuçlarımızı haykırırız...

Al bi umut tüp bebekli daha ya benim iice aklım karışıyo elimde değil bide bahçeciden biri çıksa tedavi görende anlatsaaaa artıkınnnn

Canım bahçeci ye gidiceksen eminim orası da iyidir.Ben kadıköyde oturduğumdan Umutu seçtim.Kliniğin ismi bahçeci UMUT diye geçiyor zaten,yani bahçecinin anadolu yakası şubesi:))..Sen avrupa yakasında isen mutlaka orasıda iyidir..

eşine hiç keçiboynuzu yedirdinmi kuzu araştır onu bi sen bide olaki bidahaki ay baktın az yumurta oldu sakın transfer yaptırma tekrar ilaç tedavisi olsun olanları dondursun gerçi doktorun da önerir ama az yumoş varsa boşuna tutmazsa tekrar aynı tüp parası vermemiş olursun allahım yolunu açsın inşallah biesteron kaliteye iyi geliyomuş ama yan etkileri olabiliyomuş sende dikkatli kullan antibiyotikte iyi olmuş enfeksiyon falan riski varsa ortadan kalsın ve olacağı varsada olmasın demiş doktorun benim doktorum bana heç bişi vermedi dayadı hormonu Sonuçta ortada artık gözümü açtım ama giden gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…