2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eklenmişim arkadaşlar teşekkürler .bu arada 2.tüp bebek deneyen arkadaşlar ne kadar ara verdiniz ben 2 ay araverdim dr bişey demedi

cnm sanırım o senin hazır olmana bağlı bi durum sen kendini ne zman hazır hissedersen o zaman tekrar deneme yaptırabiliyosun ama önceki konuşmalarımızda bu var vücudumuzua sonuçta yapay hormon yükletiyoruz ara verip vücudu dinlenmeye anlmaz ve verilen hormonların üzerinden süre geçmesi bence daha doğru

ya işte stresten elinde değil biliyorum ama du bakalım dr. da dediği gibi gününü bekle akıntın neden oluyo bilmiyorum belkide adet yalşaıyo diemi acaba gerçi yumurtlamalarda akıntı çokgelir ama neyse senbekle biraz daha dişini sık....

kuzu başımdan geçeni diyimmm bendede öyle akıntı oldu aynen suyum geldi dedim tüptee sonraki gün adet oldum
eğer kistin varsaa istin içindeki sıvıyı çekiyolar öyle tedaviye başlıyosun yada doğ.kont.hapı veriyolar bendende çekiceklerdi tüpe başladığım ay ben istemedim yasmin kullandım diğer aya başladım kistle bence alakası yok seçimle alakalı kısa uzun protokol kuzum

HLY AYNI SORULAR BENDEDE VAR YUMOŞLAR ÇATLIYOR olabilirrr suyun geldi haydi doğumaaaaaa
KİS ÇOK BÜYÜK DGLSE DOC BİŞEY OLMAZ DEDİ BANA Bİ İLAÇ KULANMA DEDİİ :44:

yok yumoşların çatlama zamanı değil geçti cnm ya.. belim ağrıyo çok.. inşallah adetin belirtisidir :18:

ayy valla zaman azaldıkça bnde önüne geçemediğim merak başladı yaaaaaaa:18::18:

ayyy inşallah adet belirtisidir kuzum yaa zaten belim de ağrıyo çok... bide tam suyum geldiği anda kasıklarımda ani bi batma oluyor hemen geçiyo ama ..ay inşallah kist değildir...

ya ben de kist olursa mecbur uzuna dönüosun zannettim.. eğer alıyolarsa falan alsınlar 1 aydaha geçmesin...bide bana kısa uygulanmasının rezervlerde azalma olması dedi doktorum.. romatizmadan ötürü

ayyyyyyyyyyyyyy bağırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

YOK BE CANIM KİST OLMAZ SANMIYORUM BENİMDE O AY KİSTİM FALAN YOKTU GAYET SAĞLIKLI BİR ADET GEÇİRDİM BENDE HANKIR HAMKIR HANKIRMAK VURMAK KIRMAK DÜKMEK İSTİYİMMMM SEN ADET OLUCAN TEDAVİ BİTÇEK DEYCENKİ AYY KIZLAR BEN HAMİŞİM GALİBA İNANAMIYORUM HALA DEYÜÜÜ

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa ayy bugün nedense iç dünyam ruh halim çok karışık.. havadan galiiba bi garibim yaa

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa ayy bugün nedense iç dünyam ruh halim çok karışık.. Havadan galiiba bi garibim yaa

hade sen bigün ben hergün karuşuğum bu ara hele hepten karuşuğum iş ev tüp hepsi birbirine girdisırayada koyamıyorum hepsini istiyorum

ya arkadaşlar peki bu tedaviye başlarken adetin 2. veya 3. günü deniliyo ya 3. gün olması bişey değiştirimi şundan dolayı sorucam ben mesela 29 da adet olmayı bekliyorum atıyorum 28 ekim gecesi adet oldum veya akşam yani cuma akşamı veya gecesi mesela bende çok az lekelenmeyle başlar kahve renkli leke hemen sökülmüyo adetim o gün 1. gün diemi sayılır

kuzu bana doktor tam söküldüğün gün 1.gün olarak say dedi çünkü ogüne göre gidersen rahim tam dökülmemiş oluyo ben gitmiştim sonraki gün başlattı ilaçlara aşılamada

hade sen bigün ben hergün karuşuğum bu ara hele hepten karuşuğum iş ev tüp hepsi birbirine girdisırayada koyamıyorum hepsini istiyorum

kuzumm bnde öyleyim aslında.. yanii bizimde ev mevzusu var hala süregelen.. tüp var... işle ilgili durumlar.. havalar depremler bilmemnelere falan bi ağlıorum bi gülüorum

benim bildiğim canım öyle ilk kanın geldiği an 1.gün sayılır diye.. ama sen doktorunu ara geldiğinde ne zaman geleyim de en iyisi

merhaba herkese,

ben de ınsallah 21 kasımda lucrıne baslayacagım .
4. denemem olacak . memorıalda baslayacagım .
ama Izmırde oturuyorum .
benı de lısteye eklersenız sevınırım
sorunum cozulmesı bıraz zor , kromozom translokasyonu ...

ben tedavime İnternationalda başladım senin tedavin nerede,aslında aynı olması lazım benimde şimdi kafam karişti
senin tedavi sürecin nasıl peki

canım ben ankaradayım tedavime gazi üni.tüp bebek bölümünde başladım.adetin 3.günü gittim ultrason yapıldı kan tahliliyle hormon değerlerime bakıldı.eşim ve bana 5 gün kullandığımız antibiyotik verildi aynı antibiyotik( tüp bebek öncesi vücutta oluşabilecek iltihap,enfeksiyon vs...özellikle üreme yolları için) tedbir amaçlı....bu arada ilaçları aldığım ilk gün itibariylede folbiol yani folik asit kullanmaya başladım....adetin 21.gününde lucrin iğneleri vurmaya başladım günde bir tane...hala ona devam ediyorum...bu arada iğneyi kullanırken adet oldum ve iğneye devam ediyorum cuma doktor randevum var...sonrasında yaşayacaklarımda gün gün paylaşacam sizlerle...senin tedavinde eşin ve sana göre bir yol izlemiştir doktorunuz...bugüne kadar hep uzun protokolde benimkine benzer tedaviler duydum o yüzden değişik geldi.ben doktordan daha iyi bilemem sonuçta genel şeyler aynı olabilir ama sonuçta kişiye özel bir tedavi bu...sakın aklını karıştırma ben öğrenmek için sordum sana...ALLAH yardımcımız olsun bir an önce güzel haberler alalım hepimiz...

Tşk ederim canım listeye eklemişsin ailelere söyledinizmi benim kimse bilmiyor

sadece benim ailem biliyor başka kimseye söylemedik özellikle eşimin tarafından gizliyorum hiiiiiiçççççç uğraşamam çeneleriyle...kafam rahat olsun istiyorum.ne kadar az kişi bilirse o kadar az soru soran olur...iyi yapmışsın kimseye söylememekle şekerim...

ay kızlar yaaa belim çok ağrıyor beniim.. gelecek gelecekkkkkkkkkkkk

hadi inşallah canım gelsin bir an öncede yetişin bana...zaten böyle giderse siz beni geçersiniz adet oldum cumayı bekliyorum ya sende o zamana kadar olursan beraber başlarız iğnelere...uzun protokolde gerçekten uzunmuş yani....

ah benim arkadaşım içlenmiş,dertlenmiş ....çok bilmişliğimden faydalanarak sorularına cevap vermek istiyorum hazır ol teşhisi koyuyorum sen ayaklarını üşütmüşsün şekerim :86: tamamen sallıyorum bi ihtimal yani annem olsa böyle derdi şimdi idrar ve üreme yollarında iltihap oluşmuş olabilir o da akıntı yapar ne kisti hemen kötüye yorma...daha önce kist oluşmuşmuydu bilmiyorum.benim 1. aşılamamdan sonra ara verdiğim ay kist oluşmuştu doktor ilaç falan vermeden çok büyük değil adetini bekleyelim kanamayla atılmazsa o zaman doğum kontrol hapıyla eritiriz demişti.zaten o ay adetle gitti.sanırım oluşan kistin boyutuna ve cisine göre yol izleniyor basit bir kistse engel çıkarmaz sürecin uzamaz yani.tabi bu bizim kurduğumuz bi senaryo.kötü düşünme hemen yoktur bişey...

Son düzenleme:
selammmm kıszalrr...
bugun numune ye heyet raporu için başvumaya gıttım..
benden transvagınal usg radyolojı uzmanı raporlu
diye bı şey istedıler
daha once rapor alan varsa yardımcı olabılırmıı

canım ben temmuzda başladım tedaviye 17 ağustos negatifi gördüm şimdi 2.ci için yer arıyorum başlıycam kısmetse bidahaki aya benim yaptrdığım yerde ekimde gel demişti

canım bende agustosda başladım 16 eylülde negatifi gördüm dr 2adet gör gel dedi gittim herşey normalmiş çok şükür kısmetse 6 kasımda lucrine başlıycam bu yolda Allah yar ve yardımcımız olur inşallh

orası öylede canım kendimi durduramıyorum .ben 5 senelik evliyim ankaradayım birçok dr gittik sorun şu bu derken en sonu beni istbula göndercekti bu dru burda bulunca hemen aşılama tüp bebek derken 2.deniycem anlıycan tuhaf oldum yani karışıgım

canım snde hoşgeldin aramıza... listeye ekliorum senide :) inşallah son denemen olur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
biraz anlatır mısın kromozom translokasyonu ne demek ? neden oldu gibi ?

ay inşallah kuzum gelsin de bi an önce başlayayım yahuuuu ay bi garibim bugün yaa atamadım hala... aynen şöyleyim..
pijamalarım üstümde koltukta yatıorum önümde laptopum kumandam meyvem var pijamam çoraplarımın içinde bide bütün gün böyleydimmm

canım ben pkoluyum ya bnde her ay kist oluyor zaten.. inşallah öyle bişi değildir. 1 ay daha uzamasın yaaa

selammmm kıszalrr...
bugun numune ye heyet raporu için başvumaya gıttım..
benden transvagınal usg radyolojı uzmanı raporlu
diye bı şey istedıler
daha once rapor alan varsa yardımcı olabılırmıı

canım o ne demek onu bile bilmiorumm malesef yardımcı olamıcamm.. umarım yardımcı olur arkadaşlar

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]1-2 Güne adet olacak.lucrin klny[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…