hosbuldum:) Bende lucrin ignemın 8. sını vurdum bugun. akşam 7 de vuruluyorum ama bugun 7:20de vurdurdum ıns. bı sorun yoktur. bugun adet olmam gerekıyordu ama tık yok. herhalde stres yaptım :2: adetımın 2.gunu ultrason ve kan ıcın gıdıcem bakalım ne olacak. herhalde sonra gobekten vurulan ıgneler olacak. cok heyecanlıyım bende. Umarım buradakı butun arkadaslarımızın mınık meleklerı bıran once gelır.
bu uzun protokolmu:) valla hıc bılgım yok.
Şakamı yapıyosun gerçekmimi sölüyosun bilmiyomusun şu an hangi prtkl uygulandığını
neyse evet sen şu anda uzun prtlk uyguluyosun
iii akşamlar kızlar siz hsg çekdirnizmi
iii akşamlar kızlar siz hsg çekdirnizmi
ii akşamlar sanada evet ben çektirdim
evet canım 27 eylulde cektırdım devlet hastanesınde
bana iki doktorda gerek duymadı ilkin çekdir dediler sonra eşimin sonuçlarını görünce vazgeçdiler erkek ağırlıklı olduğu için bende sorun çıkmazlar diye düşünüolar heralde ama ben kararsız kaldım tüp bebeğe başlıcağımız zmn sperm bulunursa bide tüplerim kapalı çıkarsa yıkılırım heralde doktorla bidaha konuşayım bari ne olur ne olmaz
valla benimde çok zor ikna oldu ama bizim kendiliğinden çocuğumuz oluyo ben bağzı problemleryaşadım artık pisikolojik hamile kalamıyorum o yüzden tüp bebek istedim ne gittiğimiz dr.ları ikna edebildim nede eşimi artık delirme saffasına gelince korkudan kabul ettiler :)))
devlet hastanelerinde çekiolarmı ben ünide çekdircektim randevü alamdım çok sıra oluo
hadi ya o kadarmı sorun yaşadın .... ben o safaya gelmem inş. gerçekten zor
canım zaten tüp bebeğe karar verdiyseniz hsg segmen analizi ve 3 tane sana kanda yapılacak test olması gerek çünki presüdür öle sağlık babakanlığının istediği bişeymiş yaptırman gerek diolar özelde olsa ssk da olsa yapılıyo
yok gelmezsin benimki çok farklı problemler olduğu için beni çok etkiledi bide tüp bebek die parçaladım kendimi
ama senin artık o aşamaya gelmiş sorun çıkmadan bişey olmaz :)))
tüp bebek kısmındaki doktorla görüştüm cnm hsg ye gerek yok dedi eşimin azo olduğu için benden kaynaklı olcaını sanmıo heralde kan tahlilllerini yaptırdım 3 kerede ultrasona girdim ha bu arada hsg ye gerek yok derken gerekirse ben kamerayla bakrım dedi uraşma hsg le dedi
hımmm onu bilemem tabii doğrudur ama bizim dr. öle sölemişti bizimde hiç test falan istenmedi ama ben yaptırmadığım test kalmadı karyotip testinden tut tiroide kadar ne varsa çünki bizim bundan önce 3 kere gebe kalabildim 2 sini kendi isteğimle aldırdım bi tanesi talihsizlik yaşadım isterken spontane düşük oldu sonrasında lapkp. ameliyat geçirdim vs. testleri içim rahat olsun die yaptırdım
şu karyotip analizi ne ya eşimede yazmışlar yaptrırmadık daha bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?