2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoş geldin tedavin hayırlı sonu inşlh gönlüne göre olur ya bu uzun prtkl dahamı ii acaba neden bağzısına uzun bağzısına kısa prtkl uygulanıyo anlamadım bilgisi olan ????

Şakamı yapıyosun gerçekmimi sölüyosun bilmiyomusun şu an hangi prtkl uygulandığını
neyse evet sen şu anda uzun prtlk uyguluyosun

yooo cıddıyım gercekten bılmıyorum. benım ıcın onemlı olan tedaviye baslamaktı. hıc sormadım bıle. bu asamaya gelmek ıcın 3 yıl esımı ıkna ettım:)))

iyi ikna edebilmişsin bizim burda kadın 10 yıl sonra ikna edebildide Allahtan şimdi bebekleri olucak adamın ihmalkarlığı işte 10 yıllarına mal oldu

bana iki doktorda gerek duymadı ilkin çekdir dediler sonra eşimin sonuçlarını görünce vazgeçdiler erkek ağırlıklı olduğu için bende sorun çıkmazlar diye düşünüolar heralde ama ben kararsız kaldım tüp bebeğe başlıcağımız zmn sperm bulunursa bide tüplerim kapalı çıkarsa yıkılırım heralde doktorla bidaha konuşayım bari ne olur ne olmaz

ii akşamlar sanada evet ben çektirdim

valla benimde çok zor ikna oldu ama bizim kendiliğinden çocuğumuz oluyo ben bağzı problemleryaşadım artık pisikolojik hamile kalamıyorum o yüzden tüp bebek istedim ne gittiğimiz dr.ları ikna edebildim nede eşimi artık delirme saffasına gelince korkudan kabul ettiler :)))

canım zaten tüp bebeğe karar verdiyseniz hsg segmen analizi ve 3 tane sana kanda yapılacak test olması gerek çünki presüdür öle sağlık babakanlığının istediği bişeymiş yaptırman gerek diolar özelde olsa ssk da olsa yapılıyo

hadi ya o kadarmı sorun yaşadın .... ben o safaya gelmem inş. gerçekten zor

devlet hastanelerinde çekiolarmı ben ünide çekdircektim randevü alamdım çok sıra oluo

eğer ssk karşılıyosa devlette çekiloyo sanırım ama ben özelde yaptırmak zorunda kaldım pahalı bi işlem ama hiç bişey anlamadım ne bayıltılar ne bişey 5 dk sürdü inan sonrasında kanama veya bel ağrısı olcak sandım hiç bişey olmadı benim yaptırdığım yerdeki cihaz son teknolojiymiş eski cihazlarda çok sıkıntılı oluyomuş

hadi ya o kadarmı sorun yaşadın .... ben o safaya gelmem inş. gerçekten zor

yok gelmezsin benimki çok farklı problemler olduğu için beni çok etkiledi bide tüp bebek die parçaladım kendimi
ama senin artık o aşamaya gelmiş sorun çıkmadan bişey olmaz :)))

tüp bebek kısmındaki doktorla görüştüm cnm hsg ye gerek yok dedi eşimin azo olduğu için benden kaynaklı olcaını sanmıo heralde kan tahlilllerini yaptırdım 3 kerede ultrasona girdim ha bu arada hsg ye gerek yok derken gerekirse ben kamerayla bakrım dedi uraşma hsg le dedi

yok gelmezsin benimki çok farklı problemler olduğu için beni çok etkiledi bide tüp bebek die parçaladım kendimi
ama senin artık o aşamaya gelmiş sorun çıkmadan bişey olmaz :)))

evt o aşamaya gelmeyi çok istemesekte inş. hayrını görürüz ...

hımmm onu bilemem tabii doğrudur ama bizim dr. öle sölemişti bizimde hiç test falan istenmedi ama ben yaptırmadığım test kalmadı karyotip testinden tut tiroide kadar ne varsa çünki bizim bundan önce 3 kere gebe kalabildim 2 sini kendi isteğimle aldırdım bi tanesi talihsizlik yaşadım isterken spontane düşük oldu sonrasında lapkp. ameliyat geçirdim vs. testleri içim rahat olsun die yaptırdım

şu karyotip analizi ne ya eşimede yazmışlar yaptrırmadık daha bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…