2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keşke aldırmasaymışsın bebeklerini şimdide bulmaya çalışıon inş. en kısa zmnda olur ve bence olur sonuçta daha önce gebelikler yaşamışsın hayırlısı olsun cnm

şu karyotip analizi ne ya eşimede yazmışlar yaptrırmadık daha bişey

oda pahalı bi test eşim acıbademde yaptırdı 200 mü ne öle bişey tutmuştu ben o dönemde kızdım gitmedim acıbademe zeynep kamilde yaptırabiliyosan yaptır dediler randevu aldım gittim gen bölümüne rica ettim yaptılar bi lira ödemedim hgs çektirdim 370 tl diğer testleri hiç yazmıyım yani neredeyse bi tüp bebek parasını yedik testlerde bide pisikoloğu hiç yazmıyorum ona verdiğimiz paralar yara gibi içimde zaten

gen testi cnm gen bozukluğuna falan bakcaklar bu kramazom falan olayı kalıtsal hastalık vs.

anlamadım şimdi ben biz en son gen tahlilllerini almaya gittiğimizde tahlil sonucunun altında karyotip önerilir yazıyordu kağıtta ve doktora sonucu gösterdimizde tüp bebek olur dedi ... neyse ya doktora bi dahaki gidişimizde iyice öğğreniriz . inş. bi sorun çıkmaz...

keşke aldırmasaymışsın bebeklerini şimdide bulmaya çalışıon inş. en kısa zmnda olur ve bence olur sonuçta daha önce gebelikler yaşamışsın hayırlısı olsun cnm

ahh ahhh işte geçmişi geri getirebilsem ama nerde çok pişmanım ama o dönemde öle olmak zorundaydı dediğin gibi şimdide paralar döküyoruz ama yok işte alalhın hikmeti yapcak bi şey yok evet olacak ama ben artık çok yıprandım beklemek istemiyorum o yüzden sabırsızlık ediyorum kendiliğine bırakmak istemiyorum

cnm anladığım kadarıyla eşinin gen bozukluğunda problem olduğunu düşünüyolar dr.lar o yüzden bu testi istemişler eşinden buna bakıp ona göre tedavi yapacaklardır sen düşük falanmı yaşadın üst üste düşüklerde genelde istenir bu test

valla gülüm biz bu testleri üni de ssk mızla yaptırdık beş para vermedik hsg de yaptırsaydım onada para vermicektim ))) o yönden şanslıyızz inş doktor yönündende şanslı olurus.

devlet hastanelerinde çekiolarmı ben ünide çekdircektim randevü alamdım çok sıra oluo

bben butun tahllılerımızı zeynepkamılde hıc ucret vermeden yaptırdım. hsgyıde orta cektırdım. butun testlerle tup bebek merkezıne gıttık ve bıze 3500 mılyar fıyat verdıler. ama dıgerlerını de orta yaptırsaydık herhalde 5 mılyara yaklaşırdı:)

valla gülüm biz bu testleri üni de ssk mızla yaptırdık beş para vermedik hsg de yaptırsaydım onada para vermicektim ))) o yönden şanslıyızz inş doktor yönündende şanslı olurus.
inşlh şanslı olursunuz bizim farlı işte ssk bize tüp bebekte geçmiyo özel sağlık tüp bebekte anlaşmalı değil kendi isteğimiz olunca malesef kendi cebimizden çıkıyo ssk bakmıyo çünki çiftlerden birinin çocuğu varsa yada kısırlık( intertilite )söz konusu değilse ssk kabul etmiyo

ben hiç bişey yaşayamadım malesef (( karyotip yazıo tüp bebek doktoruna gösterdim sonuçları rapor çıkartın hemen başlıyalım tedaviye dedi biz bayramdan sonraya olsun dedik öle 17 kasımda randevumuz bakalım o zmn iyce anlarız akmı karamı tüp bebek olur dediler

tüp bebek demesine bile sevinir oldum onuda demese napcaz %60 olasılık verdi

ortalama bütün merkezlerin paket fiyatı 4000 ile 4500 arası bunun dışında araştırma yani tüp bebekden önce yapılan ve istenilen testler neredeyse özel hastanelerde 3000 buluyo bu benim yaptırdığım testlerin parası bide verdiğin vizite ücreti var ama bizim özel sağlık karşılıyo vizite sınırsız yatış ameliyat vs. testler özel olduğu için karşılamıyo yani tüp bebeğe giren testler ayrıca benim özel sağlık limitim bu sene şubat ayında yaptırdığım ameliyattan dolayı doldu ocak ayında sıfırlanacak o yüzden benim herşeyim cebden gidiyo erkekten zaten bişey istemiyolarki bi gen testi bide segmen analizi o kadar zeynep kamile bi kere gittim gen testi için bi daha töbeee

kızlar iii geceler bilgi ve sohbet için sağolun dualarım hepimiz için. inş olur en kısa zmnda bizimde bebeğimiz öptüm.....

neyse kızlar ii geceler size listede adınız yoksa bilgilerinizi yazın sizide eklesinler listeye

ahh canım hepimizde var o heycann :18::18::18: sen başlıyosun tedaviyeeee ohhh ne güzelll :) hadi bakalımm hayırlı haberler getir biize inşallah :):)

canım tüpte pek hsg ye gerek yok.. çünkü döllemeyi dışarda yapıp direk kendileri rahme koyuyolar ya o yüzden tüpten falan geçmeyecek spermler vs. bu yüzden tüp bebek için özellikle yaptırmıyolar hsg yi ama varsa bakıyolar.. boşuna stres yapma kendine canım :)

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]lucrin iğne vuruluyor ve adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Estroferm içiyor.. ve ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

canım sen uzun protokolle başlamışsın.ayrıca lucrin iğnesi adet gecikmesi yapar.2 gün gecikebilir daha fazla gecikirse doktorunla görüş...benimde yarın regl günüm lucrin iğnelerimden dolayı gecikme olabilir diye ayın 28 ine randevu verdiler bana.tabi duruma göre öne çekilebilir bu tarih....

gunaydınnn...
ilk defa bır lısteye adımı yazdırım barıı...

yaş 28 - tupler kapalı - 2 deneme dondurulmuş- umut tup bebek kasım 15 gibi adetle başlıcam

tüp bebekte tüplerin açık olup olmamasına bakılmıyor.inşallah herşey yolunda gider canım...

tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…