hımmm onu bilemem tabii doğrudur ama bizim dr. öle sölemişti bizimde hiç test falan istenmedi ama ben yaptırmadığım test kalmadı karyotip testinden tut tiroide kadar ne varsa çünki bizim bundan önce 3 kere gebe kalabildim 2 sini kendi isteğimle aldırdım bi tanesi talihsizlik yaşadım isterken spontane düşük oldu sonrasında lapkp. ameliyat geçirdim vs. testleri içim rahat olsun die yaptırdım
şu karyotip analizi ne ya eşimede yazmışlar yaptrırmadık daha bişey
gen testi cnm gen bozukluğuna falan bakcaklar bu kramazom falan olayı kalıtsal hastalık vs.
keşke aldırmasaymışsın bebeklerini şimdide bulmaya çalışıon inş. en kısa zmnda olur ve bence olur sonuçta daha önce gebelikler yaşamışsın hayırlısı olsun cnm
anlamadım şimdi ben biz en son gen tahlilllerini almaya gittiğimizde tahlil sonucunun altında karyotip önerilir yazıyordu kağıtta ve doktora sonucu gösterdimizde tüp bebek olur dedi ... neyse ya doktora bi dahaki gidişimizde iyice öğğreniriz . inş. bi sorun çıkmaz...
oda pahalı bi test eşim acıbademde yaptırdı 200 mü ne öle bişey tutmuştu ben o dönemde kızdım gitmedim acıbademe zeynep kamilde yaptırabiliyosan yaptır dediler randevu aldım gittim gen bölümüne rica ettim yaptılar bi lira ödemedim hgs çektirdim 370 tl diğer testleri hiç yazmıyım yani neredeyse bi tüp bebek parasını yedik testlerdebide pisikoloğu hiç yazmıyorum ona verdiğimiz paralar yara gibi içimde zaten
devlet hastanelerinde çekiolarmı ben ünide çekdircektim randevü alamdım çok sıra oluo
inşlh şanslı olursunuz bizim farlı işte ssk bize tüp bebekte geçmiyo özel sağlık tüp bebekte anlaşmalı değil kendi isteğimiz olunca malesef kendi cebimizden çıkıyo ssk bakmıyo çünki çiftlerden birinin çocuğu varsa yada kısırlık( intertilite )söz konusu değilse ssk kabul etmiyovalla gülüm biz bu testleri üni de ssk mızla yaptırdık beş para vermedik hsg de yaptırsaydım onada para vermicektim))) o yönden şanslıyızz inş doktor yönündende şanslı olurus.
cnm anladığım kadarıyla eşinin gen bozukluğunda problem olduğunu düşünüyolar dr.lar o yüzden bu testi istemişler eşinden buna bakıp ona göre tedavi yapacaklardır sen düşük falanmı yaşadın üst üste düşüklerde genelde istenir bu test
bben butun tahllılerımızı zeynepkamılde hıc ucret vermeden yaptırdım. hsgyıde orta cektırdım. butun testlerle tup bebek merkezıne gıttık ve bıze 3500 mılyar fıyat verdıler. ama dıgerlerını de orta yaptırsaydık herhalde 5 mılyara yaklaşırdı:)
hosbuldum:) Bende lucrin ignemın 8. sını vurdum bugun. akşam 7 de vuruluyorum ama bugun 7:20de vurdurdum ıns. bı sorun yoktur. bugun adet olmam gerekıyordu ama tık yok. herhalde stres yaptım :2: adetımın 2.gunu ultrason ve kan ıcın gıdıcem bakalım ne olacak. herhalde sonra gobekten vurulan ıgneler olacak. cok heyecanlıyım bende. Umarım buradakı butun arkadaslarımızın mınık meleklerı bıran once gelır.
bana iki doktorda gerek duymadı ilkin çekdir dediler sonra eşimin sonuçlarını görünce vazgeçdiler erkek ağırlıklı olduğu için bende sorun çıkmazlar diye düşünüolar heralde ama ben kararsız kaldım tüp bebeğe başlıcağımız zmn sperm bulunursa bide tüplerim kapalı çıkarsa yıkılırım heralde doktorla bidaha konuşayım bari ne olur ne olmaz
tüp bebekte tüplerin açık olup olmamasına bakılmıyor.inşallah herşey yolunda gider canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?