işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Umut Tüp[/TD]
[TD]1.Deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]lucrin iğne vuruluyor ve adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Umut Tüp[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Estroferm içiyor.. ve ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
günaydın kızlarrr....
ben hala estrofeme devam ediyorum.. aç karnıma antibiyotik içiyorum yarın son ama 2 gündür midemi mahvetti..birde akşamları fitilim var onunda son 3günü dün biraz lekelnemmem oldu hemşireyi aradım sordum olabilir dedi...bende diyorum ki keşke ilaçtan değilde bebiştendir yerleşiyordur :))) tabi bu bir mucize olur 2yıldır normal yoldan olmamış 1 aşılama 1 tüp bebekle olmamışta bu ay mı olacak:))
tahminen pzt adet olacam 2.günde iğnem başlayacakmış....
Selam hanımlar,listemizde sayfadaki yorumlarda uzayıp gidiyor,çok ii..aramıza yeni katılanlar var,onlarada hayırlı olsun inş.bryns hala iyileşemedin ya,üzüldüm.tabi bende sabahları başagrısıyla uyanıyorum,gece uyuyamıyorum.hap iç iç nereye kadar yaw..istanbula gelirsem calarım kapını:))bende ciddiyim ha.gece giremiycem siteye dışarda olcaz,ama aklım burda olcak:)sevgiler
canım süpersiiiiiiiinnnnnn.............listemiz gerçekten güzel oldu tabiki övünebilirsin....ben de bugün lucrin iğnemin 6.sını vurdum. az kaldı yakındır adetim.eski alışkanlıktan olsa gerek gebelik testi aldım bugün ...aslında yapmak için değil tabi eczane de duracağına benim yanımda dursun diyeeeee.....
YALANNNNN (iç sesim).....yok ben gün yaklaştıkça delirme belirtileri göstermeye başladım sanırım...
diğer sayfalarda geziniyordum bi de ne göreyim...bizim kızlar başka listelerde...2011 eylül -ekim tüp bebek listelerinde bende bizim listemiz var beraber takılacaz sanıyorum...aldatıldım düpedüz ihanet butabi ben dururmuyum hemen beni de eklesinler diye talep ettim kıskançmıyım ne...siz nereye ben oraya...
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Bu arada beni 1 yaş gençleştirmişsin teşekkür ederim
Tünaydın herkese ben güne yeni başlıyabiliyorum hala çok kötüyüm her gün daha bi hasizlikle uyanıyorum bütün kemiklerim ağrıyo bu nasıl bi gripti anlamadım :2: ya iileşirim diorum daha kötü oluyorum inşlh tedaviye bu halde girmem
Hülyacım orana burana dikkat ettinmicanım bişeyin yok demi :26: dün malum körler sağırlar yaptık sen karpuzları koydun koltuk atlarına ben kapılardan sığamaz oldum hani nazar anlamında :)) valla yüzümdeki belediye çukurlarından sonra bide belediye kanalizasyonları eklendi dudaklar yara içinde :))) belediyenin ihmal ettiği çalışmalar yüzündende fazla burun akıntısından yüz çöktü
kızlar bu arada benide ekleyebilirsiniz.1 kasım gibi adet günüm.3.denemem başkent te gidiyorum.yumurta rezerv sorunum var.
yaş 34 yolun yarısına 1 kala
Selam hanımlar,listemizde sayfadaki yorumlarda uzayıp gidiyor,çok ii..aramıza yeni katılanlar var,onlarada hayırlı olsun inş.bryns hala iyileşemedin ya,üzüldüm.tabi bende sabahları başagrısıyla uyanıyorum,gece uyuyamıyorum.hap iç iç nereye kadar yaw..istanbula gelirsem calarım kapını:))bende ciddiyim ha.gece giremiycem siteye dışarda olcaz,ama aklım burda olcak:)sevgiler
diğer sayfalarda geziniyordum bi de ne göreyim...bizim kızlar başka listelerde...2011 eylül -ekim tüp bebek listelerinde bende bizim listemiz var beraber takılacaz sanıyorum...aldatıldım düpedüz ihanet butabi ben dururmuyum hemen beni de eklesinler diye talep ettim kıskançmıyım ne...siz nereye ben oraya...
canım süpersiiiiiiiinnnnnn.............listemiz gerçekten güzel oldu tabiki övünebilirsin....ben de bugün lucrin iğnemin 6.sını vurdum. az kaldı yakındır adetim.eski alışkanlıktan olsa gerek gebelik testi aldım bugün ...aslında yapmak için değil tabi eczane de duracağına benim yanımda dursun diyeeeee.....
YALANNNNN (iç sesim).....yok ben gün yaklaştıkça delirme belirtileri göstermeye başladım sanırım...
Kızlar biriniz sanırım bana dua ettiniz ve oda oldu :)))) iştahım bi açıldıbi açıldı hep açım
hemde hastayım bide normalde hiç bişey yiyememem gerek mşlhh diyin :))
kızlar ben şimdilik siteden çıkıyorum...olacak ve doğacak bebeğimin babası eve geliyor çok acıkmış...adama iyi bakmam lazım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?