Slm hanımlar ben bugün giremedim,arkadaşıma gittim vakit gecsin diye.brnys iyimisin biraz?benim de migren var ama senin kadar kötü degil.migren ilaclarını kullanmıyorum daha en azından.sadece sessizlik istiyorum ve 3 4 agrı kesiciyi attımmı işlem tamamdır.senin daha kötüymüş.ayy evet benimde 10 günüm kaldı hanımlar geri sayıyoruz hepimiz:)bu arada hly canım sanırım biz ist.gelemiycez yer sorunumuz var,eşim antalya vitaleye ne dersin dedi?bi de orayı araştırcaz fikri olan varsa yazsın.öpüyorum sizi..arkadaşım test falan yapma cook erken hakketen,ne gerek var moralin bozulcak..
Slm hanımlar ben bugün giremedim,arkadaşıma gittim vakit gecsin diye.brnys iyimisin biraz?benim de migren var ama senin kadar kötü degil.migren ilaclarını kullanmıyorum daha en azından.sadece sessizlik istiyorum ve 3 4 agrı kesiciyi attımmı işlem tamamdır.senin daha kötüymüş.ayy evet benimde 10 günüm kaldı hanımlar geri sayıyoruz hepimiz:)bu arada hly canım sanırım biz ist.gelemiycez yer sorunumuz var,eşim antalya vitaleye ne dersin dedi?bi de orayı araştırcaz fikri olan varsa yazsın.öpüyorum sizi..arkadaşım test falan yapma cook erken hakketen,ne gerek var moralin bozulcak..
Kader arkadaşlarım merhaba. bende aranıza yenı katıldım. 3 yıllık evlıyım. eşim 2010 eylul ayında .cıft taraflı mıkrocerrahı ıle varıkosel amelıyatı oldu. gecen sene sperm sayımız 16 mılyondu. morfolojı %1 dı ve hızlı hareketlı yoktu. Bu ay yaptırdık ve sayı 42 mılyon olmus. morfolojı %6. hızlı hareketlı yok yıne:) Bu ay tup bebege basladık. 7 gundur lucrın ıgne kullanıyorum. adetın 2. gunu cagırdılar, ultrason ve kan tetkıkı ıcın.Benı de aranıza alırmısınız? 25 Yasındayım ve sorun erkek ınfertılıtesı. Ümranıye Erdem hastanesınde Dr. Serap Yaltıya gıdıyorum. Ilk denemem. bakalım zaman neyı gosterecek. Ustelık Esım uzakyol kaptanı ve tedavının sonucuna gore gemıye cıkacak. bakalım Rabım hepımızın yuzune guler ınsallah.
Herkese merhabalar,
Ben uzun süredir sitedeki yazıları takip ediyorum,öyle hikayeler var ki çoğu zaman okurken o heyecanı,üzüntüyü,endişeyi,kısacası duyguları ben de yazşıyorum.Ben 31 yaşındayım,6 senelik evliyim,2 senedir bebk sahibi olabilmek için yoğunlaştık.Sebepsiz infertelite söz konusu.2 kez klomenle ovulasyon takibi,2 kez aşılama ve en sonunda da tüp bebek tedavisi.Trnsferim 7 ekimde gerçekleşti,19 Ekimde test yaptıreacağım.Fakat öyle şeyler okudumki çarşamba günü nasıl bir sonuç alırsam ohh be hamileyim diyebileceğim hiçbir fikrim yok
Meğer ne zor işmiş bunlar,ben aşılamalardan sonra tüp bebekde çok daha garantili olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım,b hcg testinde de bi sürü kriter var,değerin sürekli artması falan gerekiyormuş,2 günde bir gidip yaptırıyorsun falan
Allah bu yolda emek sarfeden herkesin yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
sevgiler
slm bayanlar bende kasımı bekliyorum tüp bebek tedavisi için benide kabul edermisinizyaşım 31 konya eurofertilde tedavi görüyoruz sebep tüpler kapalı ve rezerv azlığı
Sagol brnys,böyle yazman bile beni mutlu etti,ALLAH razı olsun,bende umut u istedim ama benim koca bi de antalyayı araştıralım dedi peki dedim.orda görümcem var yer sorunu yok yani..hakkımızda hayırlısı inş.neresi olursa olsun yeterki sonucumuz iyi olsun.ya benimde başagrısı gecmek bilmiyo 2 gündür,hap içiyorum.hep düşünmekten heralde.
günaydın kızlarrr....
ben hala estrofeme devam ediyorum.. aç karnıma antibiyotik içiyorum yarın son ama 2 gündür midemi mahvetti..birde akşamları fitilim var onunda son 3günü dün biraz lekelnemmem oldu hemşireyi aradım sordum olabilir dedi...bende diyorum ki keşke ilaçtan değilde bebiştendir yerleşiyordur :))) tabi bu bir mucize olur 2yıldır normal yoldan olmamış 1 aşılama 1 tüp bebekle olmamışta bu ay mı olacak:))
tahminen pzt adet olacam 2.günde iğnem başlayacakmış....
bir kaç saat siteye girmedim bi açtım listemiz uzayıp gitmiş...hep beraber güzel haberler alırız inşallah...ilk carmen ve ben başlayacağız sanırım...kasımın sonuna doğru da sonucu alırız...
vaaay vaaay vaay kaçak seniiiTopicin hayırlı olsun Hülya hanımmm
beni de eklesene listeneBu arada arkadaşlara kendimi tanıtayım ...
Arkadaşkar bende tüp bebek tedavisi görüyorum benimki uzun protokol lucrin kullanıyorum şuan gerçi doktorun verdiği sayıya göre dün son iğnemi yaptım bugün kontrolüm var gerekli görürse kalan 4 iğneyi daha yapacağım. Sonra diğer iğnelere geçeceğiz İnşallah bi sıkıntı çıkmaz hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?