2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]lucrin iğne vuruluyor ve adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Estroferm içiyor.. ve ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

melikee hoşgelsin cnaım aramıza.. tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun olsun inşallah :)

egunal nassın canım benim ?

iyi sayılırım...bugün anlayamdığım bir şekilde hiçbişey yapmadığım halde ve oturduğum yerde terliyorum.iğnelerin 7.günü bugün yan etki yaptı desem o kadar gün sonra bugünmü ortaya çıktı :44::44::44:...yarın regl tarihim az kaldı aktif döneme girmeye...sen nasılsın canım...

canım senın uzun protokolmu...
benım ilk tedavım kısa protokoldu..

aslında çok zorlu benım ilk tedavımde stress ..şişkinlik..kabız.. sınır ..ne ararsan vardı...

canım iğneden de olabilir.. havanın bunaltısından da olabilir.. ayy sen başlıyorsun ne güzel yaaaa gelişmeleri yazmayı unutmayın ki listede güncelleyelim canım :)

bnde nolsun şimdi yemek yicem sonra duş alıp süslenip püslenip ortaköye gitcem hemde diğer yazdığım topikteki arkadaşlarımla görüşmeye

ohhh gez bakalım..benım yerımede...

gez valla iyi yaparsın... benim havam yok bugün...yaşadıklarımı tabiki paylaşacam şekerim.hayırlısıyla bi regl olayım gerçi lucrin iğnesinden dolayı gecikir diye düşünüyorum ama yaşayıp görcez.sana iyi eğlenceler canım...

ohhh gez bakalım..benım yerımede...

teşekkür ederimm kızlarrr :) valla şansımıza hava da güzell ohhh boğaz havası benii mest edecekkk

biz diğer topikte marttan beri yazışıyoruz bi tanesiyle ben görüşmüştüm.. şimdi hep beraber görüşcez... inşallah sizinlede göbüşlerimizi tanıştırırızz

evet canım bende uzun protokoldeyim...daha önce 2 negatif aşılamam oldu...o zamanlarda da iğneler vurundum.bir tanesinde yan etkilerden dolayı sıkıntı yaşadım.ateş basmaları bi de ağustos ayıydı...mide bulantıları,baş ağrısı vs...bu ilk tüp bebek denemem önce eşime ve bana antibiyotik verdi doktor tedbir amaçlı iltihap ve kanda mikropları önlemek için.2 gün içtim midem mahvoldu doktor bırak hemen dedi.bu arada da folbiol yani folik asit içiyorum hergün.7 gün öncede lucrine başladım.regl olmayı bekliyorum sonra hormon tahlili ve ultrason yapılacak.herşey yolunda giderse diğer iğnelere geçilecek ve asıl tedavi o zaman başlayacak...

kızlar gunaydın:) benım ıgnelerdenmı acaba adetım gecıktı. bakalım ya hayırlısı olsun.

evet büyük ihtimalle öyle canım...daha önceki mesajına cevap verdim ben orada yazdım sana...

canım tedavın hayırlı olsun. yazdıklarını okudum. ben ayın 14unde ıgnelere basladım ve dun adet olmam gerekıyordu ama gecıktı malesef:) tedavımız basa bas gıdıyor hemen. hayırlısı olsun

canım tedavın hayırlı olsun. yazdıklarını okudum. ben ayın 14unde ıgnelere basladım ve dun adet olmam gerekıyordu ama gecıktı malesef:) tedavımız basa bas gıdıyor hemen. hayırlısı olsun

evet canım aynı gidiyoruz...bakalım kim önce regl olacak...bende iğnelere 16 ekimde başladım...aslında lucrin kullanırken gebe kalma olasığıda varmış düşük bir ihtimalde olsa...

sen akşam 7 demı vuruluyorsun ıgnenı. ayrıca esım burda olmadıgı ıcın hamıle olmak gıbı ır ıhtımalım soz konusu bıle degıl:) esım cok streslı. gemıden yenı geldı. dr bıraz uzaklaşsın dedı bende memlekete gonderdım. adetımden sonra cagıracak dr bakalım

günaydın herkese sağol cnm aydınlattğın için hiç öyle düşünmemiştim bak iyi oldu yazdığın yoksa bidahaki ay hsg çektirmeyide düşünüodum emeklerimiz boşa gitmesin diye )) ordanda bi zmn kaybı yaşıcakdım ... neyse canlarım kendinize iyi bakın ben temizlik yapar))))

anladım canım.iğnenin vurulma saati için bana 4 ile 7 arası dediler.bana en uygun saati sordular bende 5 dedim ve hergün 5 de vuruyorum.ister koldan ister karından dediler kendim vuracağım için karından vurmayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…