• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]lucrin iğne vuruluyor ve adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Estroferm içiyor.. ve ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Amin kuzum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :):16: Bu arada beni 1 yaş gençleştirmişsin teşekkür ederim :1:

Tünaydın herkese ben güne yeni başlıyabiliyorum hala çok kötüyüm her gün daha bi hasizlikle uyanıyorum bütün kemiklerim ağrıyo bu nasıl bi gripti anlamadım :2: ya iileşirim diorum daha kötü oluyorum inşlh tedaviye bu halde girmem

Hülyacım orana burana dikkat ettinmicanım bişeyin yok demi :26: dün malum körler sağırlar yaptık sen karpuzları koydun koltuk atlarına ben kapılardan sığamaz oldum hani nazar anlamında :)) valla yüzümdeki belediye çukurlarından sonra bide belediye kanalizasyonları eklendi dudaklar yara içinde :))) belediyenin ihmal ettiği çalışmalar yüzündende fazla burun akıntısından yüz çöktü :5:

günaydın kızlarrr....

ben hala estrofeme devam ediyorum.. aç karnıma antibiyotik içiyorum yarın son ama 2 gündür midemi mahvetti..birde akşamları fitilim var onunda son 3günü dün biraz lekelnemmem oldu hemşireyi aradım sordum olabilir dedi...bende diyorum ki keşke ilaçtan değilde bebiştendir yerleşiyordur :))) tabi bu bir mucize olur 2yıldır normal yoldan olmamış 1 aşılama 1 tüp bebekle olmamışta bu ay mı olacak:))
tahminen pzt adet olacam 2.günde iğnem başlayacakmış....

MERHABA,- CARMEN, OKUDUĞUM KADARIYLA sende başkentte gidiyosun, bende adetimi bekliyorum başlamak için hulusi beye bugün gittim adetin 16.günündeyim.rahim içine karıştırma yaptı.pazartesi birdaha yapacakmış.iç hareketlilik nasıl onu gözlemlemek için.birde estrofeme ilacını banada verdi fakat ayın sanırım 26 da başlanacak demiş sanırım heyecandan anlamadım da.bu ilacı adete kadar4 mı kullanacaksın.bilgilendirir misin.??senin sorun neydi ayrıca?

kızlar bu arada benide ekleyebilirsiniz.1 kasım gibi adet günüm.3.denemem başkent te gidiyorum.yumurta rezerv sorunum var.

Selam hanımlar,listemizde sayfadaki yorumlarda uzayıp gidiyor,çok ii..aramıza yeni katılanlar var,onlarada hayırlı olsun inş.bryns hala iyileşemedin ya,üzüldüm.tabi bende sabahları başagrısıyla uyanıyorum,gece uyuyamıyorum.hap iç iç nereye kadar yaw..istanbula gelirsem calarım kapını:))bende ciddiyim ha.gece giremiycem siteye dışarda olcaz,ama aklım burda olcak:)sevgiler

Selam hanımlar,listemizde sayfadaki yorumlarda uzayıp gidiyor,çok ii..aramıza yeni katılanlar var,onlarada hayırlı olsun inş.bryns hala iyileşemedin ya,üzüldüm.tabi bende sabahları başagrısıyla uyanıyorum,gece uyuyamıyorum.hap iç iç nereye kadar yaw..istanbula gelirsem calarım kapını:))bende ciddiyim ha.gece giremiycem siteye dışarda olcaz,ama aklım burda olcak:)sevgiler

beklerimmm her zaman :))

arkadaşım bir an önce toplarsın inşallah kendini...zaten kilo alamama sorunun var bir de bununla uğraşıyorsun...:16::16::16:

canım süpersiiiiiiiinnnnnn......:46::46::46::46:.......listemiz gerçekten güzel oldu tabiki övünebilirsin....ben de bugün lucrin iğnemin 6.sını vurdum. az kaldı yakındır adetim.eski alışkanlıktan olsa gerek gebelik testi aldım bugün :1::1::1:...aslında yapmak için değil tabi eczane de duracağına benim yanımda dursun diyeeeee.....
YALANNNNN (iç sesim).....yok ben gün yaklaştıkça delirme belirtileri göstermeye başladım sanırım :33::36::35:...

canım süpersiiiiiiiinnnnnn......:46::46::46::46:.......listemiz gerçekten güzel oldu tabiki övünebilirsin....ben de bugün lucrin iğnemin 6.sını vurdum. az kaldı yakındır adetim.eski alışkanlıktan olsa gerek gebelik testi aldım bugün :1::1::1:...aslında yapmak için değil tabi eczane de duracağına benim yanımda dursun diyeeeee.....
YALANNNNN (iç sesim).....yok ben gün yaklaştıkça delirme belirtileri göstermeye başladım sanırım :33::36::35:...

Kızlar biriniz sanırım bana dua ettiniz ve oda oldu :)))) iştahım bi açıldıbi açıldı hep açım :56:
hemde hastayım bide normalde hiç bişey yiyememem gerek mşlhh diyin :))

maşallah....maşallah...maşallah...çok sevidim canım :56::56::56:

diğer sayfalarda geziniyordum bi de ne göreyim...bizim kızlar başka listelerde...2011 eylül -ekim tüp bebek listelerinde bende bizim listemiz var beraber takılacaz sanıyorum...aldatıldım düpedüz ihanet bu :60: :60: :60: tabi ben dururmuyum hemen beni de eklesinler diye talep ettim kıskançmıyım ne...siz nereye ben oraya...

Son düzenleme:
diğer sayfalarda geziniyordum bi de ne göreyim...bizim kızlar başka listelerde...2011 eylül -ekim tüp bebek listelerinde bende bizim listemiz var beraber takılacaz sanıyorum...aldatıldım düpedüz ihanet bu :60: :60: :60: tabi ben dururmuyum hemen beni de eklesinler diye talep ettim kıskançmıyım ne...siz nereye ben oraya...

cnm bende seni gördüm eylül ekimde tüp bebeğe başlıycaklar dio buradan önce açılmıştı o konu bende cebelleşiyorum şimdi oradan bi daha mail almamak için :)))))

Amin kuzum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :):16: Bu arada beni 1 yaş gençleştirmişsin teşekkür ederim :1:

ne güzel işte :d 1 yaş 1 yaştır :D

Tünaydın herkese ben güne yeni başlıyabiliyorum hala çok kötüyüm her gün daha bi hasizlikle uyanıyorum bütün kemiklerim ağrıyo bu nasıl bi gripti anlamadım :2: ya iileşirim diorum daha kötü oluyorum inşlh tedaviye bu halde girmem

Hülyacım orana burana dikkat ettinmicanım bişeyin yok demi :26: dün malum körler sağırlar yaptık sen karpuzları koydun koltuk atlarına ben kapılardan sığamaz oldum hani nazar anlamında :)) valla yüzümdeki belediye çukurlarından sonra bide belediye kanalizasyonları eklendi dudaklar yara içinde :))) belediyenin ihmal ettiği çalışmalar yüzündende fazla burun akıntısından yüz çöktü :5:

ahh canım geçmiş ola sen antibiyotik almadan geçmicek herhalde :D

kızlar bu arada benide ekleyebilirsiniz.1 kasım gibi adet günüm.3.denemem başkent te gidiyorum.yumurta rezerv sorunum var.

yaş 34 yolun yarısına 1 kala :30:

hoşgeldin canım snde aramızaa :) hemen ekliyorum senide.. tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah :)

aynen canımm topiğimiz hareketlenmeye başladıı valla çok mutlu oluyorummm :16::16::16:

kıs egunal ben ekimde yaptırcaktım ya doktor yok falan diye kasıma kaldı dedim.. o topikteydimm sonra kasıma kalınca dedim ben kasım topiği açayım hatta o topikten kızlar gitme olurmu beraber devam edicez dedi :D bnde artık çok geç ben topiğimi kurdum bile dedim :D

listede kalmışım çıkmamışım yanii :D sen nereye gidiosun bakiim gel burayaaaaaaaaaaa:4::4::4:

gitmem ben...beraber başladık beraber devam edecez tabi...:29: :29: :29:

ay çok mersii listeye bi arkadaş daha eklicem şimdiii :32::32::32:

sende brnyns gibi rahat durmayanlardansın :D

Kızlar biriniz sanırım bana dua ettiniz ve oda oldu :)))) iştahım bi açıldıbi açıldı hep açım :56:
hemde hastayım bide normalde hiç bişey yiyememem gerek mşlhh diyin :))

ben çok dua ettim canımm yarasınnnnn löp löp et olsun dedimmmmmmm :9::9:

kızlar ben şimdilik siteden çıkıyorum...olacak ve doğacak bebeğimin babası eve geliyor çok acıkmış :56:...adama iyi bakmam lazım :1:....:54::54::54:

kızlar ben şimdilik siteden çıkıyorum...olacak ve doğacak bebeğimin babası eve geliyor çok acıkmış :56:...adama iyi bakmam lazım :1:....:54::54::54:

güle güle canımmmmmmmmm :d bnde şu anda müstakbel babaya yemek yapıorum :D öptüm senii hoşçakal :)

hosbuldum:) Bende lucrin ignemın 8. sını vurdum bugun. akşam 7 de vuruluyorum ama bugun 7:20de vurdurdum ıns. bı sorun yoktur. bugun adet olmam gerekıyordu ama tık yok. herhalde stres yaptım :2: adetımın 2.gunu ultrason ve kan ıcın gıdıcem bakalım ne olacak. herhalde sonra gobekten vurulan ıgneler olacak. cok heyecanlıyım bende. Umarım buradakı butun arkadaslarımızın mınık meleklerı bıran once gelır.

Back
X