Slm hanımlar ben bugün giremedim,arkadaşıma gittim vakit gecsin diye.brnys iyimisin biraz?benim de migren var ama senin kadar kötü degil.migren ilaclarını kullanmıyorum daha en azından.sadece sessizlik istiyorum ve 3 4 agrı kesiciyi attımmı işlem tamamdır.senin daha kötüymüş.ayy evet benimde 10 günüm kaldı hanımlar geri sayıyoruz hepimiz:)bu arada hly canım sanırım biz ist.gelemiycez yer sorunumuz var,eşim antalya vitaleye ne dersin dedi?bi de orayı araştırcaz fikri olan varsa yazsın.öpüyorum sizi..arkadaşım test falan yapma cook erken hakketen,ne gerek var moralin bozulcak..
valla ii gibi oluyorum sonra biraz uyku basıyo kalkınca yine aynı kırılıyo her yanım off tedavi öncesi nereden çıktı bu hastalık
yazmışsın ist. gelemiycez die ama bütün merkezlerin ayarladıkları oteller oluyo ankara ve ist. dışındaki merkezleri bilemem ama buradakiler ii sen yinede imkanları zorla ist. anradan falan bakın ist gelirsen dediğim gibi merkezler otel ayarlıyolarmış olmadı bizlerde açarız evlerimizi kendi adıma ben açarım pardon işin ucunda o kadar sıkıntı var birbirimizi anlıyoruz teste gelince çıkmasada üzülmiycem çıksada emin olup sevinemiycem benimki alışkanlık ondan :))) bende öptüm