günaydınnnn kızlarrrrrrr......ben bugün erkenciyim....
günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm ben hep erkenciyim
nasılsın ?
Günaydın sizede kızlarrr bende en geriden gelen yaş itibariylede asolist
yeni kalktım hemen pc başına dün 3 bardak ıhlamur içtim biraz yumuşar gibi oldu boğazım burnum ama kalktım yine kötüyüm :2:
bu arada geriye sayım başladı bende son 8 gün
günaydın assolist
canım bide sen bi pastil alsayın zencefilli falan yumuşatır boğazını :)
ay senin az kalmışşşşşşşşşşş ama benimde az kaldııııııııııııı 10-11 günnnnnnnnnn
prş prşryiz bebişim ayy süper peş peşede hayırlı haberler alırız inşlhhhhhh
en sevmediğim şey tarçın zencefil naneli olan herşey pastilde nanaeli bu 3 şeyi hayatta ağzıma sokamam
birazdan limonlu elmalı yine ıhlamur içicem bide senin verdiğin çorba tarifini yapar içerim
inşallah canım yaaaaaaa sağlıkla hayırla gelsin haberler
o zaman pasttili pas geçsen benim çorbayı yap bak nasıl ii gelecek başka bişi istemicen
yapcam yapcam merak etme ya diorumki bide gitsem testmi alsam bu gün içime kurt düştü ne dersiniz kızlar biliyorum erken çıkmaz diyceksiniz ama
ya çıkarsa ya çıakrsaaaa ya çıkarsada bir gün denk gelirseeee :))))
yarasın inşallahhhhhhhh :)
canım ya daha erken ama ya yoksa hayal kırıklığı daha acı değilmi ? sen bilirsin yinede ama varsa da çıkmaz çünkü çok erkennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Puffff böle diyceğini biliyodummmm çıkmasada üzülmüycemki ama can sıkıntısı artık alışkanlık olmuş günler yaklaşınca dürtüyü beni test test die
canım sen bilirsin yani ben şimdi böle dedim diye aldırma fikrimi sordun söledim.. ama sen istiyosan yap madem üzülmüyeceksin negatifi görürsen
yok ya üzülmüycem ben 8 gün sonrasının heyecanını düşünüyorum onunla mutlu olurum
zaten hemen gidemem biraz evi toparlıyım işlerim var biraz evde akşama çıkar alırım kendimi sıkabildiğim kadar sıkayım :)))
kızlar benim de regl günüme 4 gün var...test yapmayı düşünmüyorum ben.regl olmazsam o zaman yapabilirim.günüm geçsin hele bi.o kadar çok negatifi gördüm ki son bir senedir test yapmıyorum.merak ediyorum aslındaama boşyere heyecan yapmayım.
canım benim doktorum beni adetin 2. Günü çağırdı.. Iğneleri vercek ve o gün başlıcaz.. Sonra bi 2günde sonra 3gün de... Sonra hergün çağıracakmış ama ben pkoluyum o yüzden bu kadar sık gidiyo olabilirim.. Yumurtalarım çok fazla tepki verebilir diye kontrol amaçlı.. Ama genel olarak 2 günde 1 çağırırlar canım çünkü yumurtalar 2 günde bir büyür..bu benim bildiğim.. Ama sen yinede başka topiklerden yaptırmış olanlara sor istersen canım...
mrb yeni katıldım bende siz nerde yaptırıyorsunuz ben bulunduğum yerde takip yaptırıp toplama ilmeine ist bülent traşa gidecem
kızlar benim de regl günüme 4 gün var...test yapmayı düşünmüyorum ben.regl olmazsam o zaman yapabilirim.günüm geçsin hele bi.o kadar çok negatifi gördüm ki son bir senedir test yapmıyorum.merak ediyorum aslındaAma boşyere heyecan yapmayım.
mrb yeni katıldım bende siz nerde yaptırıyorsunuz ben bulunduğum yerde takip yaptırıp toplama ilmeine ist bülent traşa gidecem
evet en erken benim belli olacak.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...böyle birşey olursa kesin deliririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?