2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm ben hep erkenciyim

nasılsın ?

Günaydın sizede kızlarrr bende en geriden gelen yaş itibariylede asolist
yeni kalktım hemen pc başına dün 3 bardak ıhlamur içtim biraz yumuşar gibi oldu boğazım burnum ama kalktım yine kötüyüm :2:
bu arada geriye sayım başladı bende son 8 gün

günaydın assolist

canım bide sen bi pastil alsayın zencefilli falan yumuşatır boğazını :)

ay senin az kalmışşşşşşşşşşş ama benimde az kaldııııııııııııı 10-11 günnnnnnnnnn

prş prşryiz bebişim ayy süper peş peşede hayırlı haberler alırız inşlhhhhhh
en sevmediğim şey tarçın zencefil naneli olan herşey pastilde nanaeli bu 3 şeyi hayatta ağzıma sokamam
birazdan limonlu elmalı yine ıhlamur içicem bide senin verdiğin çorba tarifini yapar içerim

inşallah canım yaaaaaaa sağlıkla hayırla gelsin haberler

o zaman pasttili pas geç sen benim çorbayı yap bak nasıl ii gelecek başka bişi istemicen

inşallah canım yaaaaaaa sağlıkla hayırla gelsin haberler

o zaman pasttili pas geç sen benim çorbayı yap bak nasıl ii gelecek başka bişi istemicen

yapcam yapcam merak etme ya diorumki bide gitsem testmi alsam bu gün içime kurt düştü ne dersiniz kızlar biliyorum erken çıkmaz diyceksiniz ama
ya çıkarsa ya çıakrsaaaa ya çıkarsada bir gün denk gelirseeee :))))

yarasın inşallahhhhhhhh :)

canım ya daha erken ama ya yoksa hayal kırıklığı daha acı değilmi ? sen bilirsin yinede ama varsa da çıkmaz çünkü çok erkennnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarasın inşallahhhhhhhh :)

canım ya daha erken ama ya yoksa hayal kırıklığı daha acı değilmi ? sen bilirsin yinede ama varsa da çıkmaz çünkü çok erkennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Puffff böle diyceğini biliyodummmm çıkmasada üzülmüycemki ama can sıkıntısı artık alışkanlık olmuş günler yaklaşınca dürtüyü beni test test die

Puffff böle diyceğini biliyodummmm çıkmasada üzülmüycemki ama can sıkıntısı artık alışkanlık olmuş günler yaklaşınca dürtüyü beni test test die

canım sen bilirsin yani ben şimdi böle dedim diye aldırma fikrimi sordun söledim.. ama sen istiyosan yap madem üzülmüyeceksin negatifi görürsen

canım sen bilirsin yani ben şimdi böle dedim diye aldırma fikrimi sordun söledim.. ama sen istiyosan yap madem üzülmüyeceksin negatifi görürsen

yok ya üzülmüycem ben 8 gün sonrasının heyecanını düşünüyorum onunla mutlu olurum
zaten hemen gidemem biraz evi toparlıyım işlerim var biraz evde akşama çıkar alırım kendimi sıkabildiğim kadar sıkayım :)))

kızlar benim de regl günüme 4 gün var...test yapmayı düşünmüyorum ben.regl olmazsam o zaman yapabilirim.günüm geçsin hele bi.o kadar çok negatifi gördüm ki son bir senedir test yapmıyorum.merak ediyorum aslında ama boşyere heyecan yapmayım.

peki canım yaptıktan sonra haberi vermeyi unutma :) benimde işim var ama hala kalkmadım yerimden artık yeter kalkıyorumm öptümmmmmmmmmm :)

canım senin daha az var yaaa snde heycan daha çoktur :) inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın canım :)

mrb yeni katıldım bende siz nerde yaptırıyorsunuz ben bulunduğum yerde takip yaptırıp toplama ilmeine ist bülent traşa gidecem

evet en erken benim belli olacak.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...böyle birşey olursa kesin deliririm

mrb yeni katıldım bende siz nerde yaptırıyorsunuz ben bulunduğum yerde takip yaptırıp toplama ilmeine ist bülent traşa gidecem

hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olur inşlh bizde beklemedeyiz gün sayıyoruz listemiz var ona bakabilirsin kim nerede yaptırdığına ben bahçeci fulyada yaptırıcam zaten dr.da orada bülent traşa ilk gittik biz ama bana güvenilir gelmedi eşimde sevmedi aadamı ve bi çok kişiden hatta haberler bile çıktı şikayetciler benim arkadaşım orada yaptırdı şimdi 2.dondurulmuş embiriyosunu mecbur tekrar ona yaptırcak 2. Denemedede tutmazsa başka biyer denemek istiyo

ohh ne güzel az kalmış hadi hayırlısı valla ben sabredemiyorum senide tbk ediyorum ama kendimi sıkıyorum yapmamak için du bakalım ne kadar dayancam :)))

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

hoşgeldin canımaramıza :) tedavin hayırlı olsun.. hikayen nedir ? bülent tıraşa bende gitmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.. şu an umut tüp bebeğe gidiorum adetimi bekliorum :)

eğer tam bilgilerini yazarsan listeye eklerim senide :)

evet en erken benim belli olacak.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...böyle birşey olursa kesin deliririm

valla sadece sen değil hepimiz deliririz herhade

Slm hanımlar ben bugün giremedim,arkadaşıma gittim vakit gecsin diye.brnys iyimisin biraz?benim de migren var ama senin kadar kötü degil.migren ilaclarını kullanmıyorum daha en azından.sadece sessizlik istiyorum ve 3 4 agrı kesiciyi attımmı işlem tamamdır.senin daha kötüymüş.ayy evet benimde 10 günüm kaldı hanımlar geri sayıyoruz hepimiz:)bu arada hly canım sanırım biz ist.gelemiycez yer sorunumuz var,eşim antalya vitaleye ne dersin dedi?bi de orayı araştırcaz fikri olan varsa yazsın.öpüyorum sizi..arkadaşım test falan yapma cook erken hakketen,ne gerek var moralin bozulcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…