ikiz de olabiliriz üçüz de
ben tüpe odaklandım ya bu ay hiç düşünmüyorum stresli değilim çalışma yaparken kafamda değil acaba olacak mı yok yatayım kalkmiim yok yastık koyayım bilmem ne ohhhhhhhhhhh kafam rahat valla beeeee
ben de ben de...belli etmesemde olmaz canım desemde çaktırmadan acaba hamile olabilirmiyim diye içimden geçiriyorum.ne güzel olurdu.nasıl olsa tüp bebek yaptıracam diye hiç düşünmedim bu ay.regl tarihi yaklaştıkça acaba mı diye bişeyler dürtüyo beni
ben de ben de...belli etmesemde olmaz canım desemde çaktırmadan acaba hamile olabilirmiyim diye içimden geçiriyorum.ne güzel olurdu.nasıl olsa tüp bebek yaptıracam diye hiç düşünmedim bu ay.regl tarihi yaklaştıkça acaba mı diye bişeyler dürtüyo beni
diyorum ya aynen valla güzelmiş oldumu olacakmı die dert etmemek yastık yok aya kalmıyım yok gün atlamayalım demek yok yokta yok:))) nasılsa diorum tüp bebek yapcam ona odaklandım bu gün şunu düşünmeden yapamadım ben her hamileliğimde mutlaka yazın ortasındada olsam muhakkak böle grip gibi olurum boğazlarım ağrır başım ağrır burnum yanar halsiz düşerimsonrada hamile olduğumu öğrenirim ama olsamda olmasamda üzülmüycem buda beni rahatlatıyo
hly7 üçüzümüzü bulduk bakkk :)))
ay canım yaa fakirin ekmeği umut derler ya napalım bizde içten içe accık da olsa umut ediyoruz belki diyehakkımızda hayırlısı olsun inşallah
aynen canım valla hiç bişi düşünmeden şaapmak bile güzel yaaaaaa
canım ben sana dedim dimi üçüzüzdür diyeben egunaldan da böyle bi potansiyel bekliodum çünkü
yıllardır sinir olduğum bir cümle var...'olur olur strestendir' diyenleri haklı çıkarmak istiyorum ben.üçüz yapamadık ama biz üçüz olduk napalım.az önce lucrin iğnelerimin 4.sünü vurdum.aslında gebelik ihtimali düşük bu ay ama olabilirmişte doktor öyle diyooooo...ya tutarsa...valla bu ay bende eşimi ilk defa damızlık olarak görmedimayyy çok kaba oldu galiba ama öyle işte.
canım ben uzun protokoldeyim yani daha regl olacam ve yumurta olgunlaştırma işlemine ondan sonra başlayacam.uzun protokolde adetin 21.günü itibariyle yumurta baskılayıcı iğneler vuruluyorsun muhtemel kist oluşumuna karşı.adet oluncada başka ilaçlarla yani aktif döneme geçiyorsun asıl o zaman başlıyorsun yani.uzun protolde bir çok kişiye bu uygulanıyor.
canım sana msj gönderdim geldimi ???
yıllardır sinir olduğum bir cümle var...'olur olur strestendir' diyenleri haklı çıkarmak istiyorum ben.üçüz yapamadık ama biz üçüz olduk napalım.az önce lucrin iğnelerimin 4.sünü vurdum.aslında gebelik ihtimali düşük bu ay ama olabilirmişte doktor öyle diyooooo...ya tutarsa...valla bu ay bende eşimi ilk defa damızlık olarak görmedimayyy çok kaba oldu galiba ama öyle işte.
bana ne kadar çok sorunlusun diyceksiniz ama şimdi dr.la konuştuk bana dio senin bi an önce kilo alman gerek bünyen zayıf bu durumda hamile kalınca sağlıklı bir gebelik için bunu yapman gerek falan filan ama ben nasıl kilo alcam yeme içme çok iştahlı biri değilim kiloda alamıyorumdr. dedim tedaviye başlıyınca ilaçlardan alıcam kilo gülüyo öle kilo değil şuanda sağlığın için dio
geldi canım ekledim :)
ay sorma canım ya olur olur daha gençsin diyenlerede ben kıl oluyorummmmmmmmmsanane belki ben genç anne olmak istiyorum alla alla yaaaaaaa bnde aynı şekilde valla o ana konsantre olup tadını çıkardım bnde biraz açık oldu ama öle napalım hep bebeğe konsantre olup hiç bişi anlamıyodum valla
canım snde düzenli beslen vitamin al.. et süt yumurta bal ohhhhhhh yarasınnnnnnnnnn
canım öncelikle kilo alıp almamayı sıkıntı etme.komşumuzun gelini üflesen uçacak durumdayken hiç uğraşmadan hamile kaldı gayet güzelde gebelik süreci geçirdi.9 ay sonrada 4 kiloya yakın bir oğlan doğurdu.o yüzden tabiki doktorun söylediklerini dikkate al ama bunu sorun haline getirme.gelelim benim uzun protokolüme...ben 28 günde düzenli bir şekilde adet görüyorum.yumurtlama zamanımda 14.güne dek geliyor.o günlerde gebe kalırsan 21.güne kadar bebek rahime yerleşiyor.yani ben yumurta baskılayıcı iğnelere başlamadan gebe kalmış olabilirim.iğnelere adete 1 hafta kala başlamış oluyorum.iğneler adet olup olmamayla ilgili değil yani.ben her ay ki gibi adet olacam ve tüp bebeğe başlayacam.biraz karışık oldu anlamadığın bişey varsa sorabilirsin canım.
mehaba,
hoşgeldin.. tedaviniz hayırlı uğurlu ve bebişli olsun... bazen bi problem olmasa bile Rabbim ol demeyince olmuyor işte.. ama 3 kez aynı sıkıntıyı yaşamak zordur.. inşallah bu son denemeniz olur sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)
hly7....canım ben evlendiğimde 25 yaşımdaydım o zaman bile anne olmak için geç kaldığımı düşünüyordum üzerinden 6 sene geçti ben hala uğraşıp duruyorum yaş 31 oldu...eğer o zamanlar yaşım genç deyip istemeseydim ve zaman kaybetseydim şimdi kendime çok kızardım.en azından denedim ama olmadı başından beri hep istemiştim ALLAH vermedi diyebiliyorum.başkalarının söylediklerini takma diyemiyorum çünkü bende takıyorum...ne güzel genç anne olacaksın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?