2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ben de...belli etmesemde olmaz canım desemde çaktırmadan acaba hamile olabilirmiyim diye içimden geçiriyorum.ne güzel olurdu.nasıl olsa tüp bebek yaptıracam diye hiç düşünmedim bu ay.regl tarihi yaklaştıkça acaba mı diye bişeyler dürtüyo beni

Son düzenleme:

diyorum ya aynen valla güzelmiş oldumu olacakmı die dert etmemek yastık yok aya kalmıyım yok gün atlamayalım demek yok yokta yok :))) nasılsa diorum tüp bebek yapcam ona odaklandım bu gün şunu düşünmeden yapamadım ben her hamileliğimde mutlaka yazın ortasındada olsam muhakkak böle grip gibi olurum boğazlarım ağrır başım ağrır burnum yanar halsiz düşerimsonrada hamile olduğumu öğrenirim ama olsamda olmasamda üzülmüycem buda beni rahatlatıyo

hly7 üçüzümüzü bulduk bakkk :)))

ay canım yaa fakirin ekmeği umut derler ya napalım bizde içten içe accık da olsa umut ediyoruz belki diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

aynen canım valla hiç bişi düşünmeden şaapmak bile güzel yaaaaaa

hly7 üçüzümüzü bulduk bakkk :)))

canım ben sana dedim dimi üçüzüzdür diye ben egunaldan da böyle bi potansiyel bekliodum çünkü

canım sana msj gönderdim geldimi ???

yıllardır sinir olduğum bir cümle var...'olur olur strestendir' diyenleri haklı çıkarmak istiyorum ben.üçüz yapamadık ama biz üçüz olduk napalım.az önce lucrin iğnelerimin 4.sünü vurdum.aslında gebelik ihtimali düşük bu ay ama olabilirmişte doktor öyle diyooooo...ya tutarsa...valla bu ay bende eşimi ilk defa damızlık olarak görmedim ayyy çok kaba oldu galiba ama öyle işte.

ama gerçekten öle artık normal bi ilşkiye giremiyo insan damızlık gibi buda çok büyük sorun oluyo
bu arada ben anlamadım sen başladınmı tedaviye 4. günün yanii 4. gününse nasıl hamile oluyosun yani olabilirsin ???

ya arkadaşlar bişey daha var benim bu topikten önce başka bi topiğe girmiştim şimdi oradan ikide bi mail geliyo gelmesini istemiyorum nasıl yapcam bileniniz varmı ???

canım ben uzun protokoldeyim yani daha regl olacam ve yumurta olgunlaştırma işlemine ondan sonra başlayacam.uzun protokolde adetin 21.günü itibariyle yumurta baskılayıcı iğneler vuruluyorsun muhtemel kist oluşumuna karşı.adet oluncada başka ilaçlarla yani aktif döneme geçiyorsun asıl o zaman başlıyorsun yani.uzun protolde bir çok kişiye bu uygulanıyor.

bana ne kadar çok sorunlusun diyceksiniz ama şimdi dr.la konuştuk bana dio senin bi an önce kilo alman gerek bünyen zayıf bu durumda hamile kalınca sağlıklı bir gebelik için bunu yapman gerek falan filan ama ben nasıl kilo alcam yeme içme çok iştahlı biri değilim kiloda alamıyorum dr. dedim tedaviye başlıyınca ilaçlardan alıcam kilo gülüyo öle kilo değil şuanda sağlığın için dio

anladım bundan 4 ay önce tüp bebek yaptırcam ben die bülent traşa gitmiştim bana uzun prtkl le başlıycaz demişti o güne kadar düşünün dedi ama yaptırmadık biraz daha bekledik işte o zaman bana verdiği ilaçlarda öledi önce dedi adet olucaksın sonra vs. biliyorumda emin olmak için sordum ama şimdi adet olman için hormon ilacı kullanıyosan nasıl hamile kalcan onu merak ettim neyse hayırlısı

canım sana msj gönderdim geldimi ???

geldi canım ekledim :)

ay sorma canım ya olur olur daha gençsin diyenlerede ben kıl oluyorummmmmmmmm sanane belki ben genç anne olmak istiyorum alla alla yaaaaaaa bnde aynı şekilde valla o ana konsantre olup tadını çıkardım bnde biraz açık oldu ama öle napalım hep bebeğe konsantre olup hiç bişi anlamıyodum valla

canım snde düzenli beslen vitamin al.. et süt yumurta bal ohhhhhhh yarasınnnnnnnnnn

yiyeebilsem adam olucam zaten :)) ama olmuyo BENDE EKLEDİM :))

canım öncelikle kilo alıp almamayı sıkıntı etme.komşumuzun gelini üflesen uçacak durumdayken hiç uğraşmadan hamile kaldı gayet güzelde gebelik süreci geçirdi.9 ay sonrada 4 kiloya yakın bir oğlan doğurdu.o yüzden tabiki doktorun söylediklerini dikkate al ama bunu sorun haline getirme.gelelim benim uzun protokolüme...ben 28 günde düzenli bir şekilde adet görüyorum.yumurtlama zamanımda 14.güne dek geliyor.o günlerde gebe kalırsan 21.güne kadar bebek rahime yerleşiyor.yani ben yumurta baskılayıcı iğnelere başlamadan gebe kalmış olabilirim.iğnelere adete 1 hafta kala başlamış oluyorum.iğneler adet olup olmamayla ilgili değil yani.ben her ay ki gibi adet olacam ve tüp bebeğe başlayacam.biraz karışık oldu anlamadığın bişey varsa sorabilirsin canım.

hly7....canım ben evlendiğimde 25 yaşımdaydım o zaman bile anne olmak için geç kaldığımı düşünüyordum üzerinden 6 sene geçti ben hala uğraşıp duruyorum yaş 31 oldu...eğer o zamanlar yaşım genç deyip istemeseydim ve zaman kaybetseydim şimdi kendime çok kızardım.en azından denedim ama olmadı başından beri hep istemiştim ALLAH vermedi diyebiliyorum.başkalarının söylediklerini takma diyemiyorum çünkü bende takıyorum...ne güzel genç anne olacaksın inşallah...

anladım canım ama benim 2 tane çocuğum var 32 yaşındayım ve hala kilo almayı bırak zayıflıyorum kilo almak benim için çok zor
hamilelik olayınıda anladım inşlh hamile kalmışsındır....

kilo alamamana başka bir sebep var mı araştırdınmı mesela bunun için doktora gittinmi? belki basit bir şekilde halledilebilir birşeydir.canım ben çıkıyorum siteden yarın görüşürüz...

tesekkur edrımcanımm ınsallh son olur...

evet canım.. ben aslında istemiştim ama romatizma elimöi kolumu bağladı.. sonrada 1.5 sene oldu uğraşalı.. ama geç değil hala erken anne olma ihtimalim yüksek ve ben bu durumdan dolayı umutlu ve mutluyum :)

günaydınnnn kızlarrrrrrr......ben bugün erkenciyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…